2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben sanki on ikinci haftada geccekmis gibi kendimi hazirladim ama yorumlari okuyunca hala mide bulantisi olanlar cok. 11+2 yim normale dönmek istiyorum.Başindan hamilelik gecirenlerin hicbiri benim kadar zorlanmadiklarini soyluyorlar.

Bende 3 kiloya yakın kaybettim daha 8+0 ım bugün bulantılarınız mı vardı? Geçti mi sanki hiç geçmeyecek gibi iki haftadır tükendim
Benim 8 haftalıkken bulantım yoktu 9dan sonra bulantı 10dan sonra da kusma başladı. Çok zor Allah yardımcın olsun senin daha önce başlamış çok daha zor ben şu an 11+4üm ve devam ediyor. Ben belki de daha çok kilo vermişimdir en son 1 hafta önce tartıldım ve hala bir şey yiyemiyorum yesem de çıkıyor

Ben sanki on ikinci haftada geccekmis gibi kendimi hazirladim ama yorumlari okuyunca hala mide bulantisi olanlar cok. 11+2 yim normale dönmek istiyorum.Başindan hamilelik gecirenlerin hicbiri benim kadar zorlanmadiklarini soyluyorlar.
Az kaldı sabır geçecek ben turp gibiyim (maşallah de :) )

Merhaba magnezyumu hala kullanıyor musunuz ? Bende ağrılarından ötürü alacağım bugün özellikle sağ bacağımı kaldıramamaya başladım sinir sıkışması gibi bir ağrı
Evet kullanıyorum çok iyi geldi bana artık en azından uykumdan kramplarla uyanmıyorum şükür

Benim de 8. Hafta da pik yapan bulantım 9. Haftaya girince gitti bakalım 10. Hafta da neler bekliyor

Bende arada eşime laf çarpıtıyorum nedense kimse benimle ilgilenmiyor gibi bazen buna üzülüp ağlıyorum bana da doktorum 2 hafta sonra gel dedi ben tabi dayanamadım 1 hafta sonra başka doktora randevu aldım ondan sonraki hafta kendi doktoruma giderim artık yine dayanamadım napayım.. adlında tüp bebek doktorumla bir yere kadar devam edebildiğin için başka doktor arayışına girmem gerekiyordu zaten bu da bana bahane olmuş oldu

vall benim şuan 7+6 dün çok iyiydim bugün berbat su bile içemiyorum ne kadar değişik bir şey ya
Çok anlık değişiyor canım bir hafta hiçbir şeyim yokken diğer haftayı hep serumla geçirdiğim bile oldu hatta artık hastaneye gitmekten o hafta yorulup evde serum taktırmaya geçmiştim her hafta değişiyor bu durumlarımız çok garip geliyor bana da

Bana da öyle geliyor, abarttığımı düşünüyorlar ben de iyice sinir oluyorum , eşim de laf çarpınca tartışır gibi oluyor sonra sessiz kalıyor hamileyim diye galiba. ben iyice kıl oluyorum . İnsan biraz anlayışlı olur alttan alıncaksa da bi usulü vardır. Ay dolmuşum iyice. Erkekler kapatılsın ya .
Başka doktora gittiğini kendi doktorunuza söylüyor musun

Bencede erkekler kapatılsın şu süreçte
İlk defa yapacan böyle bir şey tüp bebek doktorumu aldatmış gibi hissediyorum ama söylemicem o da farkındadır kendi dedi sonuçta 12. Haftadan sonra bakmadığını ama yine de söylemeye çekiniyorum

Ben şimdiki doktoruma güvenmeye başlayana kadar 2 doktora birden gittim

Sonuçta kendisi demiş 12. Haftadan sonraya hazırlık olur senin ki hem çünkü başka seçeneğin yok mecbur başka doktora gitcen kendisi bakmıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…