2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Gerçekten okurken helal olsun diyerek okudum hayırlı olsun kuzum

Ben de bugün böyle şeyler baktım ilk kez bakarken bile gözlerim doluyor benim. Ama henüz almıyorum sadece bakıyorum

Kızlar bu zamanlarda çatlamalar başlar mı sizce? Az önce duştan sonra sanki fark ettim ama kıyafetin lastiği de olabilir tabi

Kızlar bu zamanlarda çatlamalar başlar mı sizce? Az önce duştan sonra sanki fark ettim ama kıyafetin lastiği de olabilir tabi
Ben lierac hafiften başladım ama bu kişiden kişiye değişir bence. Benim cildim aşırı kuru, 2kilo alsam bile çatlayabilirim o kadar hassas, henüz hiç kilo almadım ama gün içinde öyle çok ödem oluyor ki, karnım akşamları bazen 5aylık gibi oluyor göğüslerimde de biraz dolgunlaşma gerilme hissediyorum o yüzden göğüslerime ve göbeğime duştan sonra hafif hafif lierac kullanmaya başladım. Cildinin gerildiğini düşünüyorsan kullanabilirsin

Benim göğüslerim bana şuan zaten çok büyük görünüyor normalde küçüktür yani. Ben de alayım biran önce

Demek o yüzden fiyatlar bu kadar farklı. Bir de ben Istanbul'dayim, şehre göre de değişiyor galiba.
Şehir de fiyatı etkiliyor olabilir, alınan numunenin asıl laboratuvara olan taşıma masrafı değişiyordur belki.
Ben Bi panel seçmedim şahsen, fetal dna yaptırmak istiyorum doktorumdan broşürünüzü aldım dedim o şekilde bilgi verip fiyat verdiler
Sizin firmada tek panel olabilir, benim araştırdığım tüm firmalarda farklı fiyatlarda en az iki panel mevcuttu.

Cnm sanmıyorum başlamaz dıye dusunuyorum

Cnm kötü ruyalar gördum hayrolsun ama bnım ruyalarım çıkar
Bugun 3te randevum var
Dua et hrsey yolunda olsun

valla biz devamke 2-3 günde bir ama midem cok bulandığı için bazen çok saçma sapan oluyor

Tamam canım söylerim tabi ki de bebeğin çok sağlıklı ki doktor sana zahmet vermek istememiş
İnşallah öyledir kuzum
İç karnın yoksa başlıyor canım benim iç karnım yok 3 ay dedimi 5 aylık hamıle gibi oluyorum mesela
Bence benim de iç karnım yok
Cnm sanmıyorum başlamaz dıye dusunuyorum

Cnm kötü ruyalar gördum hayrolsun ama bnım ruyalarım çıkar
Bugun 3te randevum var
Dua et hrsey yolunda olsun
Hayır olsun kuzum aklına kötüyü getirme. İnşallah güzel haberlerle gel dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…