2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben şimdiki doktoruma güvenmeye başlayana kadar 2 doktora birden gittim
Aslında benim doktorumu da önerdikleri için gittim. Hamilelik öncesi gittiğim doktora dönsem mi hala çelişkideyim. Şimdiki doktorum iyi ama çok mantıklı çok ciddi bir kadın :) . Ben bir takım endişelerimi söylediğimde nerden duydun bunları dedi .internetten dedim. kadınlar kulübü meleklr şehri böyle yerlere girip etkilenme dedi bana .internetten doktorculuk oynama dedii

Bana da aynısını söyledi bi doktorum hatta inanamadı girdiğime bu siteye öyle bi şaşırdı ki diğer doktora söylemedim hiç

Kızlar diş eti kanaması yaşayan var mı hiç en son çocukken oluyordu böyle şeyler. Son 1 haftadır her fırçalamada bu sorunu yaşıyorum, gebelikten midir
gebelikte diş ve diş etleri problemleri yaygın olabiliyormuş genelde hormonel dite biliyorum yinede doktorunuza sorun isterseniz

Kızlar diş eti kanaması yaşayan var mı hiç en son çocukken oluyordu böyle şeyler. Son 1 haftadır her fırçalamada bu sorunu yaşıyorum, gebelikten midir
Ben de geçen hafta yaşadım birkaç kere acaba sert mi fırçaladım diye düşünmüştüm. Gebelikte cilt organlar hep hassaslaşıyor ya ondan mı acaba.

Benim ilk hamilelegimde de durup dururken diş etlerim kanardi,fırçalarken de,şuan 12 hafta içindeyim iki haftadır durup dururken yine kanıyor, hafif fircaliyorum yine kanıyor,doktora hiç sormadım ama sanırım hamilelikte hassaslaşıyor

Muhtemelen çünkü benim önce hiç yoktu bu aralar oldu hatta çok alakasız öğürürken de diş etim kanıyor arada doğuma kadar sağlam kalırlar inşallah

Ben de geçen hafta yaşadım birkaç kere acaba sert mi fırçaladım diye düşünmüştüm. Gebelikte cilt organlar hep hassaslaşıyor ya ondan mı acaba.
Muhtemelen ondandır neyse tek değilmişim valla doğuma kadar sağlam kalsın da dişlerimiz lazım olacak hamilelikte

Muhtemelen ondandır neyse tek değilmişim valla doğuma kadar sağlam kalsın da dişlerimiz lazım olacak hamilelikte
Aynen bi de hamile hamile diş sorunuyla uğraşmayalım. İlaç desen sıkıntı tedavi desen sıkıntı hamilelikte :) benim tanıdığım bikaç kişinin hamilelikten sonra diş çürümesi arttı. Diş tedavisi oldular. Bebek bütün kalsiyumu vitamini alıyor galiba bize kalmıyor :)

Muhtemelen çünkü benim önce hiç yoktu bu aralar oldu hatta çok alakasız öğürürken de diş etim kanıyor arada doğuma kadar sağlam kalırlar inşallah
Benimde öyle oluyor acaba kusmaktan boğazlarım mi tahriş oldu dedim bı ara ama yok geceleri uyurken de kanıyor sabah kalkınca afedersiniz kan tukuruyorum ağzım içi demir,metal tadı oluyor,normal zamanda diş doktoruna iki tane hanıma denk gelmiştim üst üste hamilelik geçirmişler ve dişlerinin üç beş tanesi dökülmüştü çok şaşırmıştım vitamine bağlı diye düşünüyorum onuda Allah korusun dişlerimiz yerinde kalsın inşallah

Benimde tam 15gün oldu başlayalı ama tükendim diyebilirim tam anlamıyla insan biteceğini sonunda güzel bir şey olduğunu bilerek sabrediyor ama bütün hayat kalitemi yitirmiş durumdayım dört tane prilam içiyorum günde banamısın demiyor inşallah geçer çok uzun sürmez tek temennim bu yönde

Transferimin bir gün öncesi tesadüf denk geldi diş doktoruna gittim dolgu değişmek için. Çok iyi oldu bunu şimdiden hallettiğin dedi. Diş etleri çok zayıflatmış hamilelikte. Kanayan yeri dönüp hassasça yeniden fırçalamak gerekir dedi. Bi de uyardı kusarsan sakın 1 saat geçmeden dişlerini fırçalama, mise asiti diş minelerini mahvediyormuş, kusunca ağzını çalkala 1 saat geçtikten sonra fırçalarsın demişti.

Kızlaaarr bn kontrolden gelıyorum, çok mutluyum
Çok şukur bi sorun yok
Bebişim büyümüş, sata göre 10+4,ultrasona göre 10+1 geç döllenme dıyemeyız dedi
Bu gıttıgım başka bı doktor, çok memnun kaldım, bayıldım doktora, 10 gun sonra yine çağırdı, bebişim kıpır kıpırdı, kalp atış hızı 175
Artık oğluma söyleme vakti geldi kardesı olacagını dimi kızlar?
Dün akşam aileme soyledık, babama, abime falan...

Genetik test sonuçlarıma baktı oksapar 4000lik kullan coraspine grek yok dedi
Çok dikkat et, agar kaldırma, uzun yola gıtme, iş güç yapma dedi, yaş faktorunden ötürü dıkkat et yoksa bebişten değil dedi

Kistim küçülmüşş 4,5 cm olmuş..
İkili test için çağırdı hocam dedim ben istemıyorum, 2 hafta, sonra ense kalınlığı daha net belli olur dedi
İdrar yolu için bol su iç dedi.
Kuru beyaz dut kurusu aldım gelirken

Folikasit olarak imom omegaya devam dedi
T tweeetyyy Niqu savascii destinesiaa Sirius2023 fnd_50 melisaa93 A Afratafrac Nissalovely

Son düzenleme:
Ay ne güzel çok şükürdarısı bana 3 hafta olucak bebişimi merak ediyorum nasıl diye

Benim hiç dolgum yok diş sorunum hiç olmadı o yüzden önlem alacağım bir şey yoktu sonradan oldu bu kanama işi ama verdiğin bilgi benim de işime yarar çok teşekkür ederim ben de öyle yapayım bari

Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum inşallah en kısa zamanda hepimizin bulantısı sağlıkla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…