2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayy Allah korusun en korktuğum şey

Ne iyi geliyorsa onu tüketelim bari bu hafta sonu doktora soracağım bakalım

Maşallah canım. Darısı başıma inşallah.

Maşallah ne kadar güzel haberler. Söyle tabi oğluna.

Yaaa ne güzel haberler bunlar çok sevindim canım benim hadi gözümüz aydın olsun her kontrolde böyle güzel haberler alalım inşallah doktorun içine sinmesi çok önemli gerçekten inşallah biz de iyisine denk geliriz

Yaaaaa nasıl mutlu oldum nasıl nasıl gözünaydın kuzum. Artuk söyle tabi ki bilsin kardeşi olacağını

NAsıl sevindim nasıl

Gözün aydın, ay ne güzel haberler

kızlar selam, tam 11 haftalık olacağım hafta yani eylül ayı ortasında bir yurtdışı seyahatim olacak doktor gitmeden çift taramanı yaparız dedi tarama için biraz erken bir tarih değil mi bilemedim? bir de aramızda cinsiyetini öğrenen var mı kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum

Erken degi
Erken değil cnm zaten 11 ile 14. Haftalar arasında ikili tarama yapılıyor ama cinsiyet için erken gibi sanki

Cnm doktor içime sindi ama bn yazlıktayım bılıyosun, istanbula okullar açılınca dönecegım, bu doktorla devam edemeyecegım

Niqu yavrum optimed değil
Yanındaki özel hastaneye gttım bu sefer
Bilirsın sen

12+4 ten Herkese merhabalar... Sat 26 Mayıs kalp atışı 6+0, 2.gebelik , yaş 35. Bu haftaya kadar bir kalp atışı için bir de 12+1 de genel muayne için doktora gittim. Mide bulantısı kusma ve halsizlik yüzünden gözümü dahi açamadım. İlk gebeliğim de çok daha konforlu geçirmiştim bu dönemleri. Kolaylıkla atlatırız inşallah gebeliğin zorlu yanlarını keyifle yaşamakta nasip olur gebeliğin güzel taraflarını.

Hoşgeldin canım

Aaaa oramı gitdin bu kadar memnun kaldın kimki doktor belki bende değişirim ya aslında ordada tanıdık doktorlar var sadece sanki daha çok kalabalık oluyor

Ayyy o kadar çok sevindimki çok şükür yarabbim bu arada ilaçlarını tam olması gerektiği gibi ayarlamış bencede corasprin gereksizdi doktorunla enerjinin tutmasına da ayrı sevindim gözün aydın canım

Çok şükür canım, sağlıkla büyüyor kuzu onaabugün dışarıda işlerimiz vardı, mesajları okuyamadım çok fazla, şimdi tam yatarken aklıma geldi Tikabasa bugün doktora gidecekti diye. Hemen baktım buldum masajını çok mutlu oldum, Rabbim hayırlısıyla saglıkla bekleyenlerin göbüşlerini, vakti saati gelincede tüm hamişlerin kucaklarını doldursun

B Buddy x yaş 25 12+2

Aaaa oramı gitdin bu kadar memnun kaldın kimki doktor belki bende değişirim ya aslında ordada tanıdık doktorlar var sadece sanki daha çok kalabalık oluyor
Cnm ilke hanım var orda braz arastrdım
Salih bey cok ıyı ama randevuları dolu
İlke hanıma gttım
Kadının agzından bal damlıyor
1 önceki gun randevu alıp gttım hemen hiç sıra yoktu

Cnm ilke hanım var orda braz arastrdım
Salih bey cok ıyı ama randevuları dolu
İlke hanıma gttım
Kadının agzından bal damlıyor
1 önceki gun randevu alıp gttım hemen hiç sıra yoktu
Salih ilk gebelikte onun yanına gitmiştim kanamayla beni hiç hastaneye yatırmadı ilaç yazmadı hiç unutmam dedi cumartesine kadar duşerse kendi düşecek diyor düşmese bile kürtaj yapıcam..bende durmadım gitdim başka doktora bana dedi çok saçma konuşmuş ne kürtajı beklicez 1 hafta dedi yani hiç beğenmedim.Ama mesela bu defa ufacık lekelenmede beni yatırdı gitdiğim doktor sabaha kadar serumlar takıldi bana kendi odaya geldi.İlkenin yanına yeni evliyken gitdim 1 senem tamam olmamıştı odasında o kadar kızlar vardıki resmen eşimle rahat konuşamadık ve kapısında o kadar kişi varki resmen yola verdi bizi bakmayarakki ben giderken yaşım 33 bana dedi git 1 sene bekle ve kapıda onu beklerken bir hamile kadın hiç iyi şeyler demeyincede kesinlikle ona gitmedim.Ben hep diyorum bir doktor her kese iyi gelmeye bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…