Ben de muhtemelen 5 kilo vermişimdir 1 haftadır tartılmıyorum yediğim çıkıyor hiçbir şey midemde kalmıyor. Bulantı için ilaç içmemek için direndim ama artık sanırım içeceğim bebek iyi ama ben güçten kesildim resmen hal mal kalmadıVarrr 11+5 im -5 kilo ile devam ediyorum malesef
Ben yiyebildiğim halde gram halim yok kafam kalkmıyor. Allah yardım etsin canımBen de muhtemelen 5 kilo vermişimdir 1 haftadır tartılmıyorum yediğim çıkıyor hiçbir şey midemde kalmıyor. Bulantı için ilaç içmemek için direndim ama artık sanırım içeceğim bebek iyi ama ben güçten kesildim resmen hal mal kalmadı
Merhaba , beni 12+0 da çağırdı gideceğim cuma günüKızlar doktorlarınız ikili tarama testi ne zaman gelin dedi? Gittiğinizde kaç haftalık oluyorsunuz?
Doktor bana prilam verdi gece 2 tane uyumadan önce ıcıyorum zamanla etkısını gosterıyor bence bırkac gundur cok ıyıyım sukur yumurta bıle yemeye basladım dun bu hafta sonuna kadar kullanmaya devam edecegım doktor onun zararı yok vıtamın ıcerıyor zaten kullanabılırsın bu hafta sonuna kadar dedı bana bence ıyı degılsen kullanmalısın ınsan hayattan kopuyor mahvoluyor kendını mutlu ıyı hıssetmende onemlı :)Ben de muhtemelen 5 kilo vermişimdir 1 haftadır tartılmıyorum yediğim çıkıyor hiçbir şey midemde kalmıyor. Bulantı için ilaç içmemek için direndim ama artık sanırım içeceğim bebek iyi ama ben güçten kesildim resmen hal mal kalmadı
Bana da aynı ilacı verdi ben de bugün başlayacağım artık bir şeylerin midemde kalması lazım sürekli öğürme eşim de benimle beraber zayıfladı resmen onun da iştahını kapattımDoktor bana prilam verdi gece 2 tane uyumadan önce ıcıyorum zamanla etkısını gosterıyor bence bırkac gundur cok ıyıyım sukur yumurta bıle yemeye basladım dun bu hafta sonuna kadar kullanmaya devam edecegım doktor onun zararı yok vıtamın ıcerıyor zaten kullanabılırsın bu hafta sonuna kadar dedı bana bence ıyı degılsen kullanmalısın ınsan hayattan kopuyor mahvoluyor kendını mutlu ıyı hıssetmende onemlı :)
Cnm bz grmıyoruzKızlar size birşey soracağımacaba hamileyken ilişkiye giriyor musunuz? İlk hamilelik öğrendiğimde önceki gün ilişki olmuştu doktora sormuştum tabi ki olabilir tehlike görürsek söylüyoruz ve son aylarda çok istemiyoruz demişti. Ama yine de aklımda soru işareti bu konu
Sana da Allah yardım etsin canım hamilelik zormuş ama çok da güzel bir duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin görmek için sabırsızlanıyorum bu cumartesi göreceğim inşallahBen yiyebildiğim halde gram halim yok kafam kalkmıyor. Allah yardım etsin canım
Benımkıde oyle üstelik hem endişeleniyor hem de izlemeye dayanamayıp kaçıyor kıyamıyor da sinirden ağlıyordum kusarken ahh neler çektimBana da aynı ilacı verdi ben de bugün başlayacağım artık bir şeylerin midemde kalması lazım sürekli öğürme eşim de benimle beraber zayıfladı resmen onun da iştahını kapattım
Oy maşallah kuzum. Yani benim de istiyor nedense ben de anlamadımCnm bz grmıyoruz
O riski goze alamam
Hormonlardanmıdır nedır isteğim hiç yok
Orada bi bebiş var eşiminde şehvetli bı sekılde ilişki yasayacagını duşunmuyorum
Bnım ilk gebeliğimdede hiç ilişki olmadı
Amin amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınSana da Allah yardım etsin canım hamilelik zormuş ama çok da güzel bir duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin görmek için sabırsızlanıyorum bu cumartesi göreceğim inşallah
9. haftadan sonra başladı benim bir de herkese diyorum ay mide bulantım yok ne güzel falan diye nazar değdirdim kendime 9. haftada hafif başladı 10. haftada aman Allahım tam anlamıyla başladı. Şimdi 11+4 ve devam ediyorAmin amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasıngerçekten zor ama ben kısmen kolay geçiriyor gibiyim sana göre
Ay inşallah ya deneyeceğim bakalım söylerim etki durumunu sana daBenımkıde oyle üstelik hem endişeleniyor hem de izlemeye dayanamayıp kaçıyor kıyamıyor da sinirden ağlıyordum kusarken ahh neler çektimbencede başla yeniden doğmuş gibi olacaksın :) . Bende mesela ıkı gun super etkı ettı ucuncu gun yıne hayattan koptum kusmalar vs sonra bırdaha kusmadım zamanla agzımın tadı bıle yerıne geldı zamanla su bıle ıcemıyordum tadı kotu gelıyordu dusun :) umarım sende de aynı etkiyi gösterir.
Oy korktum şimdi9. haftadan sonra başladı benim bir de herkese diyorum ay mide bulantım yok ne güzel falan diye nazar değdirdim kendime 9. haftada hafif başladı 10. haftada aman Allahım tam anlamıyla başladı. Şimdi 11+4 ve devam ediyor
Al benden de o kadarDaha randevuma 2 hafta var. En son 2 hafta önce gittim. Uzun zaman geçince bende yine gerginlik başladı. Hamilelik hiç benim gibi evhamlı birine göre değilmiş ya :) uyuz bi insan oldum eşime falan çatasım durmadan laf sokasım geliyor. Durduk yere kalp kırıyorum. Çok sinirliyim çok mutsuzım hep
Merhaba magnezyumu hala kullanıyor musunuz ? Bende ağrılarından ötürü alacağım bugün özellikle sağ bacağımı kaldıramamaya başladım sinir sıkışması gibi bir ağrıBurada bir kaç başlıkta yazdım danıştım kişilere genel de orzax ocean extramag aldım tabi buradan fikir aldıktan sonra vitaminin resimini doktoruma gönderdim uygun alıp günde 1 kez kullanabilirsin dedi sonra içmeye başladım iyi ki başlamışım meğer tüm dersim magnezyum eksikliğiymiş belirti dediğim her şeyi tetiklemiş bende
Mart ayı gelse bi an önce ya :) ben de çok ağlıyorum.Al benden de o kadarbi de herşeye ağlama olayım var
Inşallah inşallah zaten herkesin olmuyor benim çevremde çok var hamileliği boyunca bulantı bilmeyen ama piyango bana vurdu maalesefOy korktum şimdibenim başından beri var hafif hafif ama öyle kusma öğürme yok. Midem bulanıyor sadece. İnşallah böyle devam etsin fazlası olmasın
Bende 3 kiloya yakın kaybettim daha 8+0 ım bugün bulantılarınız mı vardı? Geçti mi sanki hiç geçmeyecek gibi iki haftadır tükendimAyy çok yakın vermişiz kilo ben de 54lere geliyordum 50 oldum şu an kaçıncı haftadasın
Yaani ben hamileliğin tadını çıkarmak da istiyorum ama olmuyor hiç iyi hissetmiyorum sanki kanım çekiliyor enerjim yokMart ayı gelse bi an önce ya :) ben de çok ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?