2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Varrr 11+5 im -5 kilo ile devam ediyorum malesef
Ben de muhtemelen 5 kilo vermişimdir 1 haftadır tartılmıyorum yediğim çıkıyor hiçbir şey midemde kalmıyor. Bulantı için ilaç içmemek için direndim ama artık sanırım içeceğim bebek iyi ama ben güçten kesildim resmen hal mal kalmadı

Ben yiyebildiğim halde gram halim yok kafam kalkmıyor. Allah yardım etsin canım

Doktor bana prilam verdi gece 2 tane uyumadan önce ıcıyorum zamanla etkısını gosterıyor bence bırkac gundur cok ıyıyım sukur yumurta bıle yemeye basladım dun bu hafta sonuna kadar kullanmaya devam edecegım doktor onun zararı yok vıtamın ıcerıyor zaten kullanabılırsın bu hafta sonuna kadar dedı bana bence ıyı degılsen kullanmalısın ınsan hayattan kopuyor mahvoluyor kendını mutlu ıyı hıssetmende onemlı :)

Bana da aynı ilacı verdi ben de bugün başlayacağım artık bir şeylerin midemde kalması lazım sürekli öğürme eşim de benimle beraber zayıfladı resmen onun da iştahını kapattım

Cnm bz grmıyoruz
O riski goze alamam
Hormonlardanmıdır nedır isteğim hiç yok
Orada bi bebiş var eşiminde şehvetli bı sekılde ilişki yasayacagını duşunmuyorum
Bnım ilk gebeliğimdede hiç ilişki olmadı

Ben yiyebildiğim halde gram halim yok kafam kalkmıyor. Allah yardım etsin canım
Sana da Allah yardım etsin canım hamilelik zormuş ama çok da güzel bir duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin görmek için sabırsızlanıyorum bu cumartesi göreceğim inşallah

Bana da aynı ilacı verdi ben de bugün başlayacağım artık bir şeylerin midemde kalması lazım sürekli öğürme eşim de benimle beraber zayıfladı resmen onun da iştahını kapattım
Benımkıde oyle üstelik hem endişeleniyor hem de izlemeye dayanamayıp kaçıyor kıyamıyor da sinirden ağlıyordum kusarken ahh neler çektim bencede başla yeniden doğmuş gibi olacaksın :) . Bende mesela ıkı gun super etkı ettı ucuncu gun yıne hayattan koptum kusmalar vs sonra bırdaha kusmadım zamanla agzımın tadı bıle yerıne geldı zamanla su bıle ıcemıyordum tadı kotu gelıyordu dusun :) umarım sende de aynı etkiyi gösterir.

Oy maşallah kuzum. Yani benim de istiyor nedense ben de anlamadım

Sana da Allah yardım etsin canım hamilelik zormuş ama çok da güzel bir duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin görmek için sabırsızlanıyorum bu cumartesi göreceğim inşallah
Amin amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın gerçekten zor ama ben kısmen kolay geçiriyor gibiyim sana göre

Amin amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın gerçekten zor ama ben kısmen kolay geçiriyor gibiyim sana göre
9. haftadan sonra başladı benim bir de herkese diyorum ay mide bulantım yok ne güzel falan diye nazar değdirdim kendime 9. haftada hafif başladı 10. haftada aman Allahım tam anlamıyla başladı. Şimdi 11+4 ve devam ediyor

Ay inşallah ya deneyeceğim bakalım söylerim etki durumunu sana da

Oy korktum şimdi benim başından beri var hafif hafif ama öyle kusma öğürme yok. Midem bulanıyor sadece. İnşallah böyle devam etsin fazlası olmasın

Daha randevuma 2 hafta var. En son 2 hafta önce gittim. Uzun zaman geçince bende yine gerginlik başladı. Hamilelik hiç benim gibi evhamlı birine göre değilmiş ya :) uyuz bi insan oldum eşime falan çatasım durmadan laf sokasım geliyor. Durduk yere kalp kırıyorum. Çok sinirliyim çok mutsuzım hep

Al benden de o kadar bi de herşeye ağlama olayım var

Merhaba magnezyumu hala kullanıyor musunuz ? Bende ağrılarından ötürü alacağım bugün özellikle sağ bacağımı kaldıramamaya başladım sinir sıkışması gibi bir ağrı

Oy korktum şimdi benim başından beri var hafif hafif ama öyle kusma öğürme yok. Midem bulanıyor sadece. İnşallah böyle devam etsin fazlası olmasın
Inşallah inşallah zaten herkesin olmuyor benim çevremde çok var hamileliği boyunca bulantı bilmeyen ama piyango bana vurdu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…