Ya canım sen ilkinden tecrübelisin bilirsin. Ben reflüsü olmasa bile reflü yatağını isteme nedenim Allah göstermesin tabi de yatarken kusarlar o an göremem ya da nefessiz kalırlar falan yatakların içinde reflüyle yan yatırırım rahat olurlar diye istiyorum ama ne düşünüyorsun ?
Evet kuzum ya baktım da tanesi 650 tl en azından onunla başka bir şeyler alırım diye düşündüm bende internette çanta gibi olanları gördüm eğer olmasaydı ondan alırdım sanırım gerekli ya salonda falan yatır içinde dursun mis
Evet kuzum ya baktım da tanesi 650 tl en azından onunla başka bir şeyler alırım diye düşündüm bende internette çanta gibi olanları gördüm eğer olmasaydı ondan alırdım sanırım gerekli ya salonda falan yatır içinde dursun mis
Arkadaşım diktirdi benim babynestimi set olarak 850 ye diktirmiş babynest, puset örtüsü,bebek yastığı, emzirme yastığı, bebek yorganı, alt açma örtüsü birde bebek pikesi
Arkadaşım diktirdi benim babynestimi set olarak 850 ye diktirmiş babynest, puset örtüsü,bebek yastığı, emzirme yastığı, bebek yorganı, alt açma örtüsü birde bebek pikesi
Ne güzelÖylede var eltim bana hediye olarak almak istedi ama ben o zaman puset örtüsünü alt açma örtüsü almıştım yastık yorgan şimdilik zaten kullanmıcam set bana fazla geldi
Kızlar ya enfeksiyon olduğunuzu idrarda yanma ağrı ile mi anlıyorsunuz yoksa hiç bir belirti yokken tahlil de mi çıkıyor ben uzun zamandır yaptırmıyorum tahlil bir belirtim de yok ama görünce endişelendim yaptırmalımıyım diye