2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şu an kanamadan dolayi hastanede yatıyorum 9+0 .,dualarınızı bekliyorum.sabah bebegin yaşayıp yasamadigi belli olacak. Yıllık izindeyim küçük bir belde. Dr sabah gelip ultrason da bakacak
Doktor bana çok şanslısın o kadar kanama ile bebek yaşıyor ben düşük bekledim dedi.cok şükür kalp atışını duyduk.bugun de hastanedeyim.
Dua eden arkadaşlarım Allah razı olsun yanımda bir arkadaşım gibi hissettim varlığınızı.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızın insallah

Bir anda sanki altımda akıntı olur gibi his geldi .elimi bir attım kan.hastaneye geldik.1 saat kanama sonunda kan dokusu geldi aktı hafifledi kanama .benimde dr çok şaşırdı yaşamasına. Hala kanama alanı var.sanirim benim de dediğiniz gibi olacak

Çok şükür kuzum çok sevindim hep dua ettim senden haber bekledim bi yakınım gibi

Aynı durumu bende yaşıyorum canım devamlı biz bir şeyler soruyoruz öyle cevap veriyor ve benim ilk hamileliğim tecrübesizim ona rağmen hiç bir bilgi vermiyor bende değiştirecekm

Ohhh çok sevindim canım çok çok çok Rabbim sağlıkla devam ettirsin

Doktor belki artık benle işin bitti mesajı mı vermek istiyor bence hemen değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…