2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar doktordan çıktım şimdi ense kalınlığı burun kemiği falan sıkıntı yok çok şükür ikili test için kan verdim sonucun çıkması 1 haftayı bulur dediler doktorun da ultrasonunda bir sıkıntı vardı işaretlediği yerlerin santimini falan yazmıyordu şansıma zar zor yaptı ölçümleri bebekte inadına uyuyordu zor uyandırdık baya karnımı salladı sağa sola döndürdü beni falan

Kızlar doktordan geldik şimdi. Ay bizimki bacak bacak üstüne atıp bir uyudu doktor ense kalınlığını 20 dakikada anca aldı hadi o zaman cinsiyet tahminleri başlasın

keske anlasam ya hiç anlamıyorummm doktor tahminde bulunmadı mı ya ben 12. haftamda çıldırırım öğrenmek için

Allahım cok bıdıklar ya ısırmak istiyorum bunları okudukça bile

Benimde randevum 1 eylülde inşallah bende doktora tahmin yaptıracağım net bile olmasa tahminini merak ediyorum

Ayyyy benimde bugündü randevum. Ve aynı şekilde asla uyanmadı ya komedi gibiydi ölçüleri aldı normal dedi. İkili test de verdik . Ben şeyi anlamadım. Şimdi ense kalınlığı olunca Allah korusun down sendromu ihtimali var demek dimi? Ölçüler normal çıktıysa biz şimdi neyin sonucunu bekliyoruz peki

Yaaa neden böyle bu bıdıklarrr Herhalde sadece ense kalınlığı ve burun kemiği ile tespit edilemiyor ki kanda alıyorlar inşallah oda temiz çıkar hepimizin

Selam kizlar ben 9+0 hamileyim. Ben uzanirken yüz üstü yatiyorum. Bu haftalarda bir zarari olurmu cevaplarsaniz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…