2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Merhaba deneyımlı anneler ben nısan annelerinden gelıyorum
Bir soru sorabılır mıyım

benım 1800 e kadar artıslarım hep 2 2.5 kattı sımdı 1800 den 3 gunde 4400 ,4400 den 3 gun sonra 8800 oldu normal mi sizce
En son 1375 çıkmıştı bi daha ölçmedim

Doktor belki artık benle işin bitti mesajı mı vermek istiyor bence hemen değiştir
Yok ya öyle düşünmüyodur bence ama gercekten yogun 2 odasi var bitisik arasinda gidip geliyo bekleyeni cok yani bende soru olarak evdeyken kafamda ayarliyorum orda hemen unutuyorum doktorun hizindan evet ama bencede 3. Ay bitti Allaha şükür riskli bir durumda gorunmuyor ayni hastanede baska doktorla devam edeyim

Kızlar doktordan geldik şimdi. Ay bizimki bacak bacak üstüne atıp bir uyudu doktor ense kalınlığını 20 dakikada anca aldı hadi o zaman cinsiyet tahminleri başlasın

Eklentiler

• IMG_4498.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_4497.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_4498.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4497.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4496.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_4495.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 9A5D8A07-F00A-43EC-9214-6F516AD7C9CE.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 78
Aynı durumu bende yaşıyorum canım devamlı biz bir şeyler soruyoruz öyle cevap veriyor ve benim ilk hamileliğim tecrübesizim ona rağmen hiç bir bilgi vermiyor bende değiştirecekm
Benim doktor konusunda 4 senedir cok tecrubem var cok ilgilisinide gordum cok ilgisiz olanida o yuzden birazcik ilgi bekliyor olabilirim ama hani bırakacağim ilaçlari bile benim sormam gerekmiyor soylemesi lazim degistirelim bakalim hayirlisi olsun

Kızlar benim olmadı ne yazıkki bebeklerin kalbi 8. Haftada durmuş kürtaj olacağım, hepinize sağlıklı kavuşmayı diliyorum bebeklerinize hoşçakalın
canım çok üzüldüm benim de başıma gelmişti inan arkasına hemen hamile kaldım demek ki bunun yiyecek ekmeği varmış inşallah buna kavusurum diyorum

Kızlar doktordan geldik şimdi. Ay bizimki bacak bacak üstüne atıp bir uyudu doktor ense kalınlığını 20 dakikada anca aldı hadi o zaman cinsiyet tahminleri başlasın
Yaaaaa masaAllaaaah yuz şeklini gorebilmissiniz Allahim nazarlardan korusun bizimki totosunu döndü anca omuriligini gorduk tamamen hissimi söylüyorum kiza benzettim birazcik Rabbim sagliklisini versin insAllaaaah

Yaaaaa masaAllaaaah yuz şeklini gorebilmissiniz Allahim nazarlardan korusun bizimki totosunu döndü anca omuriligini gorduk tamamen hissimi söylüyorum kiza benzettim birazcik Rabbim sagliklisini versin insAllaaaah
Amiin inşallahhh yaaa evet ben de kız gibi hissediyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…