2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Önce kahverengi akinti geldi doktor iğne verdi kullandım geçmişti simdi regl olcakmisim gibi böbreklerim ağrıyor gibi karnımda sırtımda batma hissediorum
Benim pazar pazartesi günü belirtilerim kaybolmuştu. Telaş yaptım yine o zaman. 3 gündür geri geldi. Bugün sizin dediğiniz gibi böbrek tarafların sol kasığım çok kötü ağrıyor. İshal oldum bi de nedense . Belirtiler olsa bi dert olmasa bi dert

canım çok gecmiş olsun tatille ilgisi var mı acaba biz de yarın gideceğiz ama sen yazınca emin olamadım ( eski kan da olabilir koyu renkli mi? eski kan yol bulursa akar daha iyi diyorlae
Tatile gidenlere bende şaşırdım belkide düşük riskleri yoktur ya da koşa mesafe gidiyor olabilirler ya da doktor uygun görmüş olabilir şanslılar benim tatili bırakın 45 dk lık iş yerine gitmem bile şuan da yasak doktorum araba yolculuğunu 30 dk dan fazla yapmamı uygun görmüyor tatil almıştık 8 ay önceden onu bile bu ay gidecektik iptal etmek durumunda kaldık riskli gebelik olduğu için doktorum bana uygun görmüyor kişiden kişiye doktorun izin vermesine göre değişiyor sanırım zaten gideceğim yerde içime sinen bir hastane yoksa gitmek de istemem bir şey olsa hemen ulaşabileceğim bir yerde rahat bir hastane olmalı benim için öyle bir yerde yoktu maalesef o yüzden tüm planlarım iptal olsu seneye bebişlerle inşallah artık

Hayır benim tatil öncesi olmuştu. Doktor tatile gitmemi önermedi yol uzun olduğu için . Ama ben yine de kafam dağılır diye dinlene dinlene gittim . Yani şöyle , saat başı mutlaka mola veriyorduk. Tatil yerimize vardığımız gün yine lekelenme oldu. Aynı şekilde tatil dönüşü geldiğimiz gün de oldu . Ama sürekli olan bir şey değil mesela bi wc gidişimde oluyor bir daha olmuyor falan. O yüzden doktorum da çok kaygılanma kırmızı gelmediği sürece demişti . Kızlar istediğimiz kadar kaygılanalım, bebeklerimiz (Allah korusun) düşmesi gerekiyorsa bir şekilde zaten vücut tarafından 7/24 yatsak bile atılıyor. O yüzden cidden akışa teslim olalım

Biraz yoruldum tatilde yol da uzun olunca ona yordum ben cunku öncesinde hicbi sorun yoktu hatta doktora gittim öncesinde emin olmak için yorma kendini dikkat et özellikle güneşte çok kalma Bn saldım biraz maalesef
canım aslında bir çok tanıdığım da 7 aylık kalktı doğuma amerikaya kanadaya gitti kaç saat yol gittiler doğurdular geldiler elinde minik bebekli hamileler var onlar ne kadar yorgunlar bebekler kucaklarında strese girme kendini suçlama

suan çok kafaya takmış durumdayım düşünmeden de edemiyorum doktora gideceğim 4 te inşallah o zmaan kafam rahat eder ınsallah

canım bence hamilelerin yüzde 99 u nezle grip gecirir sonuçta yataga bağlı değiliz ve bu 9 ay merak etme kaldı ki ben 3 hafta önce enfeksiyon gecirdim 2 gün sbaaha kadar alttan üstten onda bile drlar bisey olmaz dediler
Ayy rahatladım bunu duymaya ihtiyacım vardı teşekkür ederim internette grip düşüğe sebep olur falan yazıyo da korktum biraz

ben de çok kararsızım 4.5 saatlik yol alaçatıya gidelim dedik sakin bir tatil 4-5 gün fazla hareketli olmayan ama emin de olamayorum bebeğim de 11. haftasında hoş benim işyerimle evim arası marmarayla 2 saat toplamda günde 4 saat nerdeyse aynı mesafe :)haftada 2 gidiyorum ama :)

Şu an kanamadan dolayi hastanede yatıyorum 9+0 .,dualarınızı bekliyorum.sabah bebegin yaşayıp yasamadigi belli olacak. Yıllık izindeyim küçük bir belde. Dr sabah gelip ultrason da bakacak
Geçmiş olsun canm baktılar mi bebege inşallah bir sıkıntı yoktur Allah ikinize de şifa versin

evet onu bana çok iyi bir doktor söylemişti seni uyutalım doğuma kadar ya da cam bir fanusta yaşatalım yine de olmazsa olmaz demişti

evet onu bana çok iyi bir doktor söylemişti seni uyutalım doğuma kadar ya da cam bir fanusta yaşatalım yine de olmazsa olmaz demişti
Elimizden geldiğince dikkat edip çok düşünmemek lazım galiba . Tatile gittik biz de ama çok dikkat ettim. 6 günde toplam belki yarım saat bile denizde kalmamışımdır. öğle saatlerinde hep otel odasındaydık dışarı çıkmadık. Havuza zaten asla girmedim mikrop kapmayayım diye. Bir de ben Progestana tam tatilin ilk günü başladıpım için 6 gün fosur fosur uyuyup geldim

Doktorunuza danışın ben öyle yapıp gittim daha iyi bilgi verir size
öyle

Progestan uyku mu yapıyor? Ben de diyorum ne kadar çok uyuyorum

Bu arada ben 12+0 oldum bugün, Benimde bulantılarım geçti 3 gündür normalim endişe ediyorum Allahtan bugün 2li taramam var doktoruma gideceğim inşallah her şey olması gerektiği gibidir dua edin olur mu :)
Allahım sag salim kipir kipir görmeyi nasip etsin insallaaaah bitter cikolata ye belki hareketlenir ben dün kıpır kıpır gördüm belki bitter sayesindedir

Allahım sag salim kipir kipir görmeyi nasip etsin insallaaaah bitter cikolata ye belki hareketlenir ben dün kıpır kıpır gördüm belki bitter sayesindedir
Bitter yedikten sonra mı hareketli oluyorlarmış normal çikolata da falan olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…