2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Uzak durursun sen benim eşimde kaç defa diyor anne gel torun odasına bak gelicem diyor eşimde dediki doğduktan sonra gelirsin artık
Seninkiler benimkiler gbi adamları cagrmakla getiremiyoruz büyük kizim diyorki babaanne seni çok özledim kv diyor ki bende özledim ama hareketlilik yok gülsem mu ağlasam mı insan torununa kıyamaz ama nerde

Sen iyi yapmışsın önceden kv aranda mesafe koymuşsunbenimkine mesafe koymak lazım diğilki kendisinden öyle birisibu hayatda onu merak eden bir TV olsun karşısında ve dizileri olsun bu kadarbirde akrabalarla görüntülü saatlerle dedi kodu yapar

Vajinamın üstü bende çok sık sık ağrıyor ilk günlerden bu ağrılar benimle ama kasılma diyorum acaba senin enfeksiyondan dolayı ola bilirmi çünkü idrarda kokuyor diyorsun

Seninkiler benimkiler gbi adamları cagrmakla getiremiyoruz büyük kizim diyorki babaanne seni çok özledim kv diyor ki bende özledim ama hareketlilik yok gülsem mu ağlasam mı insan torununa kıyamaz ama nerde
Yaaa çocuk bile dile gelmişBende bunları bize getiremiyorum gerçi kendi kızın evinede gitmez amaaan diyor gidib ne yapıcam...kp bir söz diyemem kendisi bıkmış diyor bu kadını merak eden bir tek TV

Kuzum bir doktoruna yaz, doktoruna yazmadan endol fitili kullanma suyu azaltabiliyor tabi uzun vadede Olan kullanımda ben bir dönem baya kullandım, idrar rengin koyu mu canım
Cnm doktor zaten her gitmemde hocam agrım oluyo kasılıyorum dedıgımde at bi endol dıyor. Doktor yazmıştı bna, cok kötü değilsem asla koymam fitil.

Bugune kdr 1 ay içinde 3 kere falan koydum düşün. Suyu azalttıgını bılıyorum

İdrarım rengi sapsarı acayip bı renk zten,bulanık, enfeksıyon çıkmadı, ama bişy var o kokuya göre ama ne

Vajinamın üstü bende çok sık sık ağrıyor ilk günlerden bu ağrılar benimle ama kasılma diyorum acaba senin enfeksiyondan dolayı ola bilirmi çünkü idrarda kokuyor diyorsun
Walla cnm yoruldum dıyemı kasılıyorum, enfeksıyondanmı kasılıyorum bılmıyorum inanki.2'dir idrar tahlılınde enfeksıyon çıkmadı, bu koku ne acaba. Amnıyon sıvısı kokusumu dedim ama su falan gelmediki, ay okdr değişikki tarif edemem kokuyu.

Kontrolün ne zaman kuzum kasılmaların yine otururken mi oluyor? Biliyor musun ben nst ye girdigimden beri kasilmalarim neredeyse hiç olmuyor havalar soğudu evden çıkmıyorum çok fazla ondan mı bilmiyorum çünkü bende hareket edince kasılma artıyor paso dizi keyfi yapıyorum koltukta yatarak

Canım keton mu ne çıkmıştı oyle soylemistin ne olduğunu bilmiyorum ama o yapıyor olabilir mi

Çok yorduysan kendini kasılma ola bilir..ben kendimi yorsam vajinamda sancım çok oluyor.Ama koku bence enfeksiyon ola bilir çünkü gördüğüm kadarıyla sen sık sık oluyorsun belki yine olmuşsun amniyon sıvısında koku olduğunu bilmiyorum ama

Bazen yediklerimiz de idrar kokusunu etkiliyor canım belki yediğin bir şeyden dolayı o şekilde olmuş olabilir, renk de aynı şekilde. Misal ben vitamin hapı aldığımda içindeki zencefilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum idrar cırtlak bir sarı oluyor 2-3 bardak suyla anca düzeliyor. Ya da soğan tükettiğimde kokusu değişiyor gibi belki de enfeksiyondan değildir

Çok sağol canım

Benimde sağ kısımda kasıkta bı ağrı var iki gündür neden diye onu düşünüyorum var mı sizde de hiç ağrı o taraflarda

Kızlar bu saat oldu hala kıvranıyorum hiç uyuyamadim. Öyle ağrıyor ki basım ve belim anlatamam sizlere. Asla yatamıyorum, oturamiyorum hiçbir şey yapamıyorum sıkıştım kaldim. Çok dikkat edin gerekirse dışarı falan çıkmayın doğuma kadar yani şu bir geceki ağrıyı çekmektense doğuma kadar evde oturmayı tercih ederdim

Çok geçmiş olsun canım parol ağrı kesici iç istersen bir nebze belki rahatlarsın ağrı bakımından. İnşallah kısa sürede toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…