Kızlar bu saat oldu hala kıvranıyorum hiç uyuyamadim. Öyle ağrıyor ki basım ve belim anlatamam sizlere. Asla yatamıyorum, oturamiyorum hiçbir şey yapamıyorum sıkıştım kaldim. Çok dikkat edin gerekirse dışarı falan çıkmayın doğuma kadar yani şu bir geceki ağrıyı çekmektense doğuma kadar evde oturmayı tercih ederdim
Sen iyi yapmışsın önceden kv aranda mesafe koymuşsunbenimkine mesafe koymak lazım diğilki kendisinden öyle birisibu hayatda onu merak eden bir TV olsun karşısında ve dizileri olsun bu kadarbirde akrabalarla görüntülü saatlerle dedi kodu yapar
Kontrolün ne zaman kuzum kasılmaların yine otururken mi oluyor? Biliyor musun ben nst ye girdigimden beri kasilmalarim neredeyse hiç olmuyor havalar soğudu evden çıkmıyorum çok fazla ondan mı bilmiyorum çünkü bende hareket edince kasılma artıyor paso dizi keyfi yapıyorum koltukta yatarak
Bazen yediklerimiz de idrar kokusunu etkiliyor canım belki yediğin bir şeyden dolayı o şekilde olmuş olabilir, renk de aynı şekilde. Misal ben vitamin hapı aldığımda içindeki zencefilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum idrar cırtlak bir sarı oluyor 2-3 bardak suyla anca düzeliyor. Ya da soğan tükettiğimde kokusu değişiyor gibi belki de enfeksiyondan değildir
Evet cnm bnımkıde cırtlak sarı, parlak sarı bısey, arada da bulanık, sanki içinde beyaz beyaz tortular var gbi bazen
Doktora kalsa 2dir enfeksıyon yok dıyor
Günaydın canım sağlık ocağındaki doktor kan tahlili için sadece açlık kan şekeri bakmada sorun olabileceğini söyledi onunda beklemeden bakılması gerekiyormuş diğerleri için doğru sonuç verir dedi bilgin olsun
Benim kvde dün aradı . Dolap kuruldu mu diye sordu evet dedim. Hııı bi fotoğraf atın dicektim dedi. Acaba bizimki de mi davet bekliyor ki gelin canlı kanlı görün demem için
Kızlar bu saat oldu hala kıvranıyorum hiç uyuyamadim. Öyle ağrıyor ki basım ve belim anlatamam sizlere. Asla yatamıyorum, oturamiyorum hiçbir şey yapamıyorum sıkıştım kaldim. Çok dikkat edin gerekirse dışarı falan çıkmayın doğuma kadar yani şu bir geceki ağrıyı çekmektense doğuma kadar evde oturmayı tercih ederdim
Evet cnm bnımkıde cırtlak sarı, parlak sarı bısey, arada da bulanık, sanki içinde beyaz beyaz tortular var gbi bazen
Doktora kalsa 2dir enfeksıyon yok dıyor
Canım tahlile hemen göndermeyip bekletiyorlar bazı sağlık ocakları o yüzden mi bilmiyorum ama bazen yanlış sonuç verebiliyor. Misal benim tiroid değerim sağlık ocağında farklı hastanede farklı çıktı ama hastanedekini doğru kabul ettik. Hastanede yaptığım 1 saatte sonuç çıkardı sağlık ocağındaki testim 2 gün sonra çıktı o yüzden hastaneye göre doz ayarlaması yapıldı.
Kızlar şu perde modelinin adını bilen var mı ? Ya da bunun mekanizması nasıl çıkıyor makinada yıkanabilir mi?
Böyle stor perde gibi ip mekanizması var ip mekanizmasından açıp kapanıyor perde. Bilgisi olan var mı
Kızlar şu perde modelinin adını bilen var mı ? Ya da bunun mekanizması nasıl çıkıyor makinada yıkanabilir mi?
Böyle stor perde gibi ip mekanizması var ip mekanizmasından açıp kapanıyor perde. Bilgisi olan var mı