2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
çok geçmiş olsun canım

Aynı benimki gbi ya tv ile işi olmaz ama çocuklarıyla ayda yılda bir görüşür arar sorar ama yeğenleri olsun görüntülü konuşurlar çok tuhaflar valla

Kızlar sizce sağlık ocakları tahlillere yanlış mı bakıyor sizce ? Dr birkaç tahlil istedi sizce nerde yaptırayım,

İcmez olur muyum 3 oldu ama zerre etkisi yok hastaneye gideceğim birazdan canım sağolasın
Canım geçmiş olsun bencede bir dr git belki serum falan takarlar azıcık rahat edersin bizide haberdar er

Cnm perşembe 32.hafta çalışır raporu almaya gıdıcem. Kasılma artık hem otururken hemde yatarken oluyor. Bebiş 2 gun hareketsz demiştım ya smdi yıne yerınde durmuyor.

Evet cnm bnımkıde cırtlak sarı, parlak sarı bısey, arada da bulanık, sanki içinde beyaz beyaz tortular var gbi bazen
Doktora kalsa 2dir enfeksıyon yok dıyor

Kızlar sizce sağlık ocakları tahlillere yanlış mı bakıyor sizce ? Dr birkaç tahlil istedi sizce nerde yaptırayım,
Walla cnm oyle dıuolar ama blmıyorum. Bn hep orda yaptrıyorum.
Sabah idrar kan alıyor, nezmn teste gonderıyolar blmıyorum

Günaydın canım sağlık ocağındaki doktor kan tahlili için sadece açlık kan şekeri bakmada sorun olabileceğini söyledi onunda beklemeden bakılması gerekiyormuş diğerleri için doğru sonuç verir dedi bilgin olsun

Benim kvde dün aradı . Dolap kuruldu mu diye sordu evet dedim. Hııı bi fotoğraf atın dicektim dedi. Acaba bizimki de mi davet bekliyor ki gelin canlı kanlı görün demem için
Bence öyle kuzum bi yoklamış
Kız neden acaba koku merak ettim okudum da Aslı’nın dediği gibi keton kaynaklı mı acaba öğrenirsen bize de yaz
Benimde sağ kısımda kasıkta bı ağrı var iki gündür neden diye onu düşünüyorum var mı sizde de hiç ağrı o taraflarda
Bende genelde kasık ağrısı oluyor canım geçiyor uzun süreli olmuyor sık sık olduğu da oluyor
Kuzum geçmiş olsun ya gittin mi doktora belki giderim demişsin? Çok fena kaptın sen hastalık inşallah hemen kesilir de rahatlarsın ya

Evet cnm bnımkıde cırtlak sarı, parlak sarı bısey, arada da bulanık, sanki içinde beyaz beyaz tortular var gbi bazen
Doktora kalsa 2dir enfeksıyon yok dıyor
Yok diyorsa yoktur canım varken neden yok desin yediklerini içtiklerini takip et canım belki birinden biri yapıyordur bol su iç temizlenir mesanen

Canım tahlile hemen göndermeyip bekletiyorlar bazı sağlık ocakları o yüzden mi bilmiyorum ama bazen yanlış sonuç verebiliyor. Misal benim tiroid değerim sağlık ocağında farklı hastanede farklı çıktı ama hastanedekini doğru kabul ettik. Hastanede yaptığım 1 saatte sonuç çıkardı sağlık ocağındaki testim 2 gün sonra çıktı o yüzden hastaneye göre doz ayarlaması yapıldı.

Kızlar şu perde modelinin adını bilen var mı ? Ya da bunun mekanizması nasıl çıkıyor makinada yıkanabilir mi?
Böyle stor perde gibi ip mekanizması var ip mekanizmasından açıp kapanıyor perde. Bilgisi olan var mı

Eklentiler

• 2f259ba1-6059-4518-af44-3cceef9e8cd3.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 87
Akıllı Tül dikey perde diye geçmiyor mu kuzum bunlar

Son düzenleme:
Kızlar göğüs yaraları için göğüs korucuyu silikon mu almak lazım yabda göğüs ucu gümüş kapak mı? Ya da her ikisini de mi almak lazım

Kızlar göğüs yaraları için göğüs korucuyu silikon mu almak lazım yabda göğüs ucu gümüş kapak mı? Ya da her ikisini de mi almak lazım
Kesin bir bilgi yok bu konuya dair herkes bunu merak edıyor, kimine gümüş kapak yarıyor, kimine 2side bi işe yaramıyor, deneyip görecegız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…