2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet cnm bnımkıde cırtlak sarı, parlak sarı bısey, arada da bulanık, sanki içinde beyaz beyaz tortular var gbi bazen
Doktora kalsa 2dir enfeksıyon yok dıyor
Canım sen bir idrarında şekere baktırsan çok iyi olur. Acaba idrarında şeker mi çıkıyor. Canım köpük gibi birsey var mı? Ayaklarında yanma bogazda kuruma ve ateşlenme

Kızlar sizce sağlık ocakları tahlillere yanlış mı bakıyor sizce ? Dr birkaç tahlil istedi sizce nerde yaptırayım,
saat 10 da kanı almaya geliyor motor kurye. O yüzden sağlık ocağında yaptıracaaksan bile 10 gibi kanı ver yani 8 de verirsen mesela 2 saat beklemiş olacak kan. Bide öncesinde hemşireni ararsan belki doktorla konuşup tahlil kaydını açar sen direkt tahlili vermeye gidersin

Canım sen bir idrarında şekere baktırsan çok iyi olur. Acaba idrarında şeker mi çıkıyor. Canım köpük gibi birsey var mı? Ayaklarında yanma bogazda kuruma ve ateşlenme
Glukoz yok cnm idrarda, bn ona bakıyorum. Bakmazmıyım.. Saglık ocagı idrarda daha detaylı şylere bakıyor, doktor sadece erotrosit, lokosit, yassı epitel bunlara bakıyor, idrarda köpük yok. Ayaklarda yanmada yok. Ateş falnda yok

Bzım sağlık ocagında kan verme gümü salı ve persembe 08.30-09.30 arası
Kafana gore gelıp veremıuosun.
Önceden istedgın zmn verıyodun.

Çok kullanışlı bunlar canım bende almıştım trendyoldan etulle diye bir satıcıdan hatta yorumlarda fotoğrafını paylaşmıştım depremde gittiler malesef ama bir daha diktiririm inşallah salonumun bir penceresi çok büyük hemen hemen 4 metre eni o yüzden biraz fazla tutuyor. Girip bakarsan tavanim mavi ledle döşeliydi yorumum silinmediyse o hesabı kaybetmiştim ama

Şükür kuzum, mesela benim şekerim yükseldiğinde idrarım koyu oluyor.

Kuzum ben bunu mavisi varya daha ucuz olanı ondan aldım bı denerim popisi severse devam ederim sevmezse buna gecicem bir pk aldim sadece
Şuan e bebekte 2.ürüne %30 indirim var kuzum bilgin olsun . Bi de benim 200 tl de hediye çekim var kullanayım süresi dolmadan diyorum 80 tane yeter mi acaba 1 numara için . Diğer paketi 2 numara alayım diyorum

Selam kızlar doktordan şimdi çıktım benim kız makat geliş durduğu için altımda baskı varmış 1500 kg olmuşuz doktor gayet iyi dedi fazla in çık yapmayacağım demir ilaci ve vitaminlere devam dedi normalde 27/6 gün 28/6 gün ile uyumlu dedi

Erken yapmayı az yiyp sık yemeyi dene canim
Kuzum zaten geç uyanıyorum 10a doğru kahvaltı da 11i buluyor midem almıyor az yiyorum zaten anlamadım normalde 4 dilim ekmek kızartmasını yerdim şimdi iki dilimi zor bitirdim ve acayip midem bulaniyor suan kahvaltıyı atlatinca düzeliyor iştahım ama kahvaltıda bı şeyler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…