2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Pembe seven anneler üzüldü bknz: ben
Beni yeğenim de öyle bunalttılar ki şu pembeden o gün dedim kızım olursa her şeyini pembe yapmıcam tabi bende aldım bi kaç tane pembe renk sırf insanlar bi yorumda bulunmasın diye beni bıktırdılar hani derler ya pembe kusmak aynen öyle bi durumdu

Yüzünde şişti mi kuzum geçen gün yengem bana diyorki senin yüzün aynı hiç değişmemiş bian ne dediğini anlamadım megersem yüz de sisiyormus
Yahu ödem tutmayan bilmez benim her yerim orantılı şiş eşime de diyorum benim 5 kilom ödem , 3.5 kilo bebekler 1.5 kilo amniyo sıvıları toplamı , 5 kilo da benim boğazımın yedikleri 15 kilo böyle aldım ben yoksa hepsi bana ait değil kendimi böyle telkinliyorum

Hahah onlardan biri de ben pembe pjama bana pembeli takım kızıma hediyelikler pembe balonlar pembe terliklerim bile pembe şimdi pembe çorap alicam kendime agsgahsb biri beni durdursun

Hahah onlardan biri de ben pembe pjama bana pembeli takım kızıma hediyelikler pembe balonlar pembe terliklerim bile pembe şimdi pembe çorap alicam kendime agsgahsb biri beni durdursun
Nolursun başka renklerde var azıcık baksan mı diyorum şaka bi yana nasıl mutluysan öyle yap bidaha geri gelmicek bu heyecanlar

Hahah kız kiloyu hiç dert etme dediğin gibi ödemin şişliğide gidecek doğumdan sonra çok hızlı kilo vereceksin ben oğlumda 12 kilo aldım doğumdan çıktım 8-9 kilo direk gitmişti tek bebekte bide düşün eğer ki lohusayim onuda yiyim bunu da yiyim dersen o zaman kilo kalıyor

Ya bana desinler ki emzirirken çok kilo gidiyor ama canın emzirince aşırı tatlı istiyor sürekli tatlı yersen nanay olursun dediler doğru mu kuzum

Nolursun başka renklerde var azıcık baksan mı diyorum şaka bi yana nasıl mutluysan öyle yap bidaha geri gelmicek bu heyecanlar
Hahaha krem rengine gidiyor bide elim en fazla o kadar değişik renk kullanabiliyorum ama görünce de çok beğeniyorum mesela senin ki çok asil duruyor öyle bir renk secmissin tam zümrüt yeşili bayıldım evet kuzum ya doğru diyorsun

Bende soft renkleri toprak renkleri beyaz krem renkleri çok seviyorum tatlı renklerin kadını değilimdir kırmızı lila ağırlıklı kızımın kıyafetleri de çocuk odamızı bekliyorum daha gelmedi gelsin yerleştireyim atarım buraya renklerimizi

Ya bana desinler ki emzirirken çok kilo gidiyor ama canın emzirince aşırı tatlı istiyor sürekli tatlı yersen nanay olursun dediler doğru mu kuzum
Kuzum ben 51le oğlana hamile kaldım doğumdan 2 hafta sonra 47ye düştüm ama benim oğlan anamı ağlattı 50 gün uyumadi ağladı desem yeridir bir lokma yiyemiyordum bulantidan sonra iştah bı kendine geldi bu seferde tahin pekmeze sardım abartmiyorum günde belki 1 buçuk ekmek bitiyordum öyle yiyordum ve başka hiç bişey istemiyordu canım canım tatli istiyordu bende tahin pekmezle cikariyordum acisini tahinde lifli ya sütümü yaglandiriyordu bebeğe çok güzel kilo aldiriyordu

Bendede durum aynı iki kız yeğenim var doğduğu günden her ikisini kendi çocuğum gibi çok güzel elbiseler hediyeler tokalar resmen kız annesi gibi yaşadım onlarla o duyğuyuondan şimdi oğlum olduğu için kurtuldum o pembeden daha kolaymış sanki

Tabi daha kolay kız çocuklarına hep pembe ve tonları var ve gerçekten en güzel modellerde hep pembeydi alışveriş yaparken deli olmuştum artık. Erkek çocuğu daha kolay olmuştur onda da mavi zehirlenmesi yaşanamadıysanız tabi

Bende normalde öyleyim hayatta renkli giyinemem siyah beyaz gri taba başka renk yok dolabımda hamilelikte bitane pembe hırka aldım eşim her giydigimde dalga geçiyor sanırım onun acısını çıkarıyorum başka hiç bir yerde kullanamam pembe rengi doğumda kullanicam bütün hakkımı ayy at mutlakaa çok merak ettim

Ayyy aynısı bende de oluyor bu aralar, normalde kahvaltımı çok güzel yapardım ama grip atlattım ondan sonra iştahım gitti yani resmen kahvaltı zorla yapıyorum ama ondan sonra da özellikle akşam iştahim açılıyor ama benim iyi gibi bir şey Çünkü doktor kilo alma daha fszla dedi dikkat et dedi ama 10 kilo almışım aslında. Benim ödemlerim var yaaa ellerimde özellikle

Kız çocuklarına seçim çok ve saçları olduğu için tokası süsü püsü bitmiyor hele birde benim gibisi olursa kız annesi 2 saata hazırlanıcazoğlana mavi çok çok az aldım hep farklı renklere bakıyorum boğulmak istemiyorum

Oy maşallah tosuncuk olmuş kız senin bebe ama bence ultrasonda daha büyük cikmaliydi haftasi çünkü ben 29+2 de gittimde 1500 kg idi 30 haftayla uyumluydu senin ki 28+6 ile uyumlu demiş
Tek kilosuna göre değil de boyu, kafa ölçümü bir de karın ölçümünü vs de dikkate alıyorlar canım

Kuzum çokta kilo almamissin aslında bende 8 kilo aldım. Ayy neden böyle oldu anlamıyorum bak kahvaltı yaptim hemen yattım bir saattir yatıyorum anca kendime geldim ama midem bulanıyor hala sanırım yumurta yapıyor içimden geliyor çünkü yarın yumurta yemiycem bakalım ondan mı

Hayırlı cumalar kızlar hayırlı günleriniz olsun Beni sağlık ocağından aradılar. Bugün gebeleri bilgilendirmek için birileri geliyormuş. Katılmak istiyorsan gel istedidiğin soruları sorabilirsin dediler. Bende hazırlandım birazdan çıkacağım bişeyler kapabilirsem ne ala

Bende oglanda kıyafette hala çok zorlanıyorum kızda daha çok seçenek var sanırım kızda o yüzden pembe cıvıl cıvıl renklere sardım kendimde gundelik kullanamıyorum ama doğumda kızımla pembe zehirlenmesi yasiycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…