2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
hobievimdizayn Soft Pempe Kartlı Makrome Gökkuşağı Magnet veya Anahtarlık Bebek,Doğum,Doğum Günü Parti Hediyelik Fiyatı, Yorumları - Trendyol yok kuzum bak 200 hala senin baktiginda çok güzelmiş bayıldım

Akıllı Tül dikey perde diye geçmiyor mu kuzum bunlar
Ayy öyleymiş kuzum bizde eve taşınırken taktırdık sadece mutfakta var artık dedim eşime bir yıkattırayım bütün perdeler yıkandı bi bu kaldı nasıl yaşanacağını bilmiyorum adını da bulamadım sağol ya
Mutfak için çok tatlı durdu eşim zırt pırt sigaraya çıktığı için bütün bir stor jaluze perde falan uygun kullanışlı gelmedi tül perde gibi bir şey yaptırsam yanı Ocak eşim Allah korusun dikkatsiz yakar evi bunun arasından girip çıkıyor balkona rahat oluyor adını bulduk ama nasıl yıkayacağım bakacaktım o yüzden bi sorayım
Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz ? Ben bununla başlayalım diyorum bilginiz var mı, iyi midir
Molfix bende mavi paket aldım canım stok yapmadım ama uyumlu olurlarsa bundan ilerlerim
Kızlar anahtarlık geldi çok beğendim ve duygulandim sağlıkla gelsin inşallah sevinçle dağıtmak nasip olsun çikolata da gelecek bugün onu da cok merak ediyorum
Ayyy çok şeker yüzüğün hala parmağına oluyor mu kızzz
Deme öyle deme
Mutfakta var benimde bi bu kaldı yıkanacak yıkamayı bilmiyorum mekanizması bi değişik eşim becerebilir mi yıkamayı bilmiyorum napıcam yıkamam da gerek ya mutfakta bir de rengi iyice solmaya başladı internetten bakacağım şimdi adını o yüzden sordum minimum zararla yıkayayım diye

HejaR12 kuzum sabah şekerin nasıl. Benim açlık 95 tokluk 126 sabah yine Dereotlu omlek ili dilim yağsız peynir. 5 zeytin bir dilim çavdar ekmeği. Salatalık yedim. Ama asla doymuyorum canım birseyler yemek istiyor. Dün gece oturdum ağladım canım nasıl pasta istedi ama bir çatal alsam hemen yükselir diye yemedim. Bende öğlen ve akşam ekmekleri kesti. Senin nasıldi sabah ölçüm, ÖĞLEN, bir kase yoğurt ve yumurtalı ıspanak yiyeceğim

Oy maşallah tosuncuk olmuş kız senin bebe ama bence ultrasonda daha büyük cikmaliydi haftasi çünkü ben 29+2 de gittimde 1500 kg idi 30 haftayla uyumluydu senin ki 28+6 ile uyumlu demiş
Benim adet tarihi 1 temmuz ya öyuzden 27+6 takvime göre lakin usgde 28+6 bebeğin kilodan kaynaklı olabilir dedi doktor ama dediğim gibi bu USG Ler yanıltıcı olabiliyor net sonuç vermiyor düşünsene nasıl tartiyor

Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına bebeğini ufak ufak sorunlar hepimizde oluyor. Dediğin gibi idare etmeye çalışıyoruz bizlerde

Mavisi 200 yokmuş canım baktım satıcıdan kahve varkucağıma alayım zam gelsede ederim yeterki elimde kalmasın
AA mavisi ne fark ediyormus ki satıcıya sor kısmından bence bunun mavisini istiyorum desen yaparlar kuzum aklında olsun tabi canım yeterki sag salim gelsinler

Dediğim gibi yıkamadan sonra tekrar taktığında kötü duruyor zaten yoksa bende aşırı seviyodum taki yıkayıp takmaya çalışana kadar

Kuzum ben ödem toplamiyorum oğlumda da hic olmadı kızda da olmadı çok şükür

Benim adet tarihi 1 temmuz ya öyuzden 27+6 takvime göre lakin usgde 28+6 bebeğin kilodan kaynaklı olabilir dedi doktor ama dediğim gibi bu USG Ler yanıltıcı olabiliyor net sonuç vermiyor düşünsene nasıl tartiyor
Bence senin ki daha çok önde az demiş ultrason hahah ultrasona kafa tutuyorum şuan maşallah bebiskoya

Dediğim gibi yıkamadan sonra tekrar taktığında kötü duruyor zaten yoksa bende aşırı seviyodum taki yıkayıp takmaya çalışana kadar
Yıkıldım artık yıkarız bozulursa o sinirle bende çöpe mi atarım perdeyi mi yakarım doğumdan sonra yeni perde mi yaptırırım bakıcaz artık
Kuzum ben ödem toplamiyorum oğlumda da hic olmadı kızda da olmadı çok şükür
Oy maşallah ben 5 parmağımı bacağıma koyunca 5 sn sarı kalıyor ödemden

Yüzünde şişti mi kuzum geçen gün yengem bana diyorki senin yüzün aynı hiç değişmemiş bian ne dediğini anlamadım megersem yüz de sisiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…