Çok haklısın kuzum bu konudaHer istediğini yiyip içmenin kıymetini bilin kızlar, çok güzel birşeymiş
hobievimdizayn Soft Pempe Kartlı Makrome Gökkuşağı Magnet veya Anahtarlık Bebek,Doğum,Doğum Günü Parti Hediyelik Fiyatı, Yorumları - Trendyol yok kuzum bak 200 halaCanım seninkiler 360 olmuş20 tanesi onu etmektense diyorum bunu ederim bu 293 tl..hem ben nedense umut ediyorum belki mevlit iptal olur ve ya söylerler çok kişi gelmesin kendimiz otururuz kesin olursa kendime bebişe elbisede almalıyım ondan boşuna hazırlanmak istemiyorum şimdiden benim kimsem burda olmadığı için bilmiyorum bunlar ne karar vericek
Ben babyturco aldım canım ama molfix de iyi diyorlarKızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz ? Ben bununla başlayalım diyorum bilginiz var mı, iyi midir
Mavisi 200 yokmuş canım baktım satıcıdan kahve varhobievimdizayn Soft Pempe Kartlı Makrome Gökkuşağı Magnet veya Anahtarlık Bebek,Doğum,Doğum Günü Parti Hediyelik Fiyatı, Yorumları - Trendyol yok kuzum bak 200 halasenin baktiginda çok güzelmiş bayıldım
Ayy öyleymiş kuzum bizde eve taşınırken taktırdık sadece mutfakta var artık dedim eşime bir yıkattırayım bütün perdeler yıkandı bi bu kaldı nasıl yaşanacağını bilmiyorum adını da bulamadım sağol yaAkıllı Tül dikey perde diye geçmiyor mu kuzum bunlar
Mutfak için çok tatlı durdu eşim zırt pırt sigaraya çıktığı için bütün bir stor jaluze perde falan uygun kullanışlı gelmedi tül perde gibi bir şey yaptırsam yanı Ocak eşim Allah korusun dikkatsiz yakar evi bunun arasından girip çıkıyor balkona rahat oluyorÇok kullanışlı bunlar canım bende almıştım trendyoldan etulle diye bir satıcıdan hatta yorumlarda fotoğrafını paylaşmıştım depremde gittiler malesef ama bir daha diktiririm inşallah salonumun bir penceresi çok büyük hemen hemen 4 metre eni o yüzden biraz fazla tutuyor. Girip bakarsan tavanim mavi ledle döşeliydi yorumum silinmediyse o hesabı kaybetmiştim ama
Molfix bende mavi paket aldım canım stok yapmadım ama uyumlu olurlarsa bundan ilerlerimKızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz ? Ben bununla başlayalım diyorum bilginiz var mı, iyi midir
Ayyy çok şekerKızlar anahtarlık geldi çok beğendim ve duygulandimsağlıkla gelsin inşallah sevinçle dağıtmak nasip olsun çikolata da gelecek bugün onu da cok merak ediyorum
Deme öyle demeLanet bi perde bencebenim mutfağımda bundan vardı bi gün çıkardım yıkadım ve çöp oldu yıkamayacaksan al bence çünkü parça parça olduğu için kornişi de farklı olduğu için taktığında ilk yapılan gibi durmuyor aşırı kötü durmuştu benim o yüzden söküp attım
Benim adet tarihi 1 temmuz ya öyuzden 27+6 takvime göre lakin usgde 28+6 bebeğin kilodan kaynaklı olabilir dedi doktor ama dediğim gibi bu USG Ler yanıltıcı olabiliyor net sonuç vermiyor düşünsene nasıl tartiyorOy maşallah tosuncuk olmuş kız senin bebeama bence ultrasonda daha büyük cikmaliydi haftasi çünkü ben 29+2 de gittimde 1500 kg idi 30 haftayla uyumluydu senin ki 28+6 ile uyumlu demiş
Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına bebeğiniÖyle canım benim ...
Bu mübarek günlerde dua edelim inşallah her birimiz...her birimize..
Bana gelecek olursak çok riskli dönem yaşadım gebeliğim de şuan da hala risk var tabi ama dualarla inşallah günlerim geçiyor
Sizler nasılsınız inşallah bir sorun yoktur@Tikabasa seksenlerdeyim
AA mavisi ne fark ediyormus ki satıcıya sor kısmından bence bunun mavisini istiyorum desen yaparlar kuzum aklında olsunMavisi 200 yokmuş canım baktım satıcıdan kahve varkucağıma alayım zam gelsede ederim yeterki elimde kalmasın
Dediğim gibi yıkamadan sonra tekrar taktığında kötü duruyor zaten yoksa bende aşırı seviyodum taki yıkayıp takmaya çalışana kadarAyy öyleymiş kuzum bizde eve taşınırken taktırdık sadece mutfakta var artık dedim eşime bir yıkattırayım bütün perdeler yıkandı bi bu kaldı nasıl yaşanacağını bilmiyorum adını da bulamadım sağol ya
Mutfak için çok tatlı durdu eşim zırt pırt sigaraya çıktığı için bütün bir stor jaluze perde falan uygun kullanışlı gelmedi tül perde gibi bir şey yaptırsam yanı Ocak eşim Allah korusun dikkatsiz yakar evi bunun arasından girip çıkıyor balkona rahat oluyoradını bulduk ama nasıl yıkayacağım bakacaktım o yüzden bi sorayım
Molfix bende mavi paket aldım canım stok yapmadım ama uyumlu olurlarsa bundan ilerlerim
Ayyy çok şekeryüzüğün hala parmağına oluyor mu kızzz
Deme öyle deme
Mutfakta var benimde bi bu kaldı yıkanacak yıkamayı bilmiyorum mekanizması bi değişik eşim becerebilir mi yıkamayı bilmiyorum napıcam yıkamam da gerek ya mutfakta bir de rengi iyice solmaya başladıinternetten bakacağım şimdi adını o yüzden sordum minimum zararla yıkayayım diye
Amin canım AminAA mavisi ne fark ediyormus ki satıcıya sor kısmından bence bunun mavisini istiyorum desen yaparlar kuzum aklında olsuntabi canım yeterki sag salim gelsinler
Kuzum ben ödem toplamiyorumAyy öyleymiş kuzum bizde eve taşınırken taktırdık sadece mutfakta var artık dedim eşime bir yıkattırayım bütün perdeler yıkandı bi bu kaldı nasıl yaşanacağını bilmiyorum adını da bulamadım sağol ya
Mutfak için çok tatlı durdu eşim zırt pırt sigaraya çıktığı için bütün bir stor jaluze perde falan uygun kullanışlı gelmedi tül perde gibi bir şey yaptırsam yanı Ocak eşim Allah korusun dikkatsiz yakar evi bunun arasından girip çıkıyor balkona rahat oluyoradını bulduk ama nasıl yıkayacağım bakacaktım o yüzden bi sorayım
Molfix bende mavi paket aldım canım stok yapmadım ama uyumlu olurlarsa bundan ilerlerim
Ayyy çok şekeryüzüğün hala parmağına oluyor mu kızzz
Deme öyle deme
Mutfakta var benimde bi bu kaldı yıkanacak yıkamayı bilmiyorum mekanizması bi değişik eşim becerebilir mi yıkamayı bilmiyorum napıcam yıkamam da gerek ya mutfakta bir de rengi iyice solmaya başladıinternetten bakacağım şimdi adını o yüzden sordum minimum zararla yıkayayım diye
Bence senin ki daha çok önde az demiş ultrason hahah ultrasona kafa tutuyorum şuanBenim adet tarihi 1 temmuz ya öyuzden 27+6 takvime göre lakin usgde 28+6 bebeğin kilodan kaynaklı olabilir dedi doktor ama dediğim gibi bu USG Ler yanıltıcı olabiliyor net sonuç vermiyor düşünsene nasıl tartiyor
YıkıldımDediğim gibi yıkamadan sonra tekrar taktığında kötü duruyor zaten yoksa bende aşırı seviyodum taki yıkayıp takmaya çalışana kadar
Oy maşallahKuzum ben ödem toplamiyorumoğlumda da hic olmadı kızda da olmadı çok şükür
Evet kuzumm bunlar en basiti baksana dün siparis verdim bugün geldi ne zaman istersen halledersinAmin canım AminAhh kuzum bir bilsem ama o iş kolay sipariş edersem satıcıya yazarım mavisini göndersin.
Bayildimm ne kadar guzell renkte çok şık olmuşHastane çekiminde giydircem kızımanasıl olmuş kızlar
Pembeden nefret eden bi annesi varBayildimm ne kadar guzell renkte çok şık olmuş
Yüzünde şişti mi kuzum geçen gün yengem bana diyorki senin yüzün aynı hiç değişmemiş bian ne dediğini anlamadım megersem yüz de sisiyormusYıkıldımartık yıkarız bozulursa o sinirle bende çöpe mi atarım perdeyi mi yakarım doğumdan sonra yeni perde mi yaptırırım bakıcaz artık
Oy maşallahben 5 parmağımı bacağıma koyunca 5 sn sarı kalıyor ödemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?