2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar anahtarlık geldi çok beğendim ve duygulandim sağlıkla gelsin inşallah sevinçle dağıtmak nasip olsun çikolata da gelecek bugün onu da cok merak ediyorum
Çok tatlıymış cnmay bnde yazın köyde yapıcam mevlüt ama ne dağıtırım bılmıyorum. Aslından zam gelmden önce bi o kalmıştı halletmedgım

Çok tatlıymış cnmay bnde yazın köyde yapıcam mevlüt ama ne dağıtırım bılmıyorum. Aslından zam gelmden önce bi o kalmıştı halletmedgım
Kuzum bende sonlara bırakacaktım favorilerdeyken iki kere fiyatı arttı dedim daha fazla beklemeye gerek yok alayım dursun kenarda bence sende al dursun zam geliyor sürekli

Anladım canım bende 7.50 de yapıyorum ilk kahvaltımı şimdi ikinci

Çok şükür canım bir sorun yokmuş

Oy maşallah tosuncuk olmuş kız senin bebe ama bence ultrasonda daha büyük cikmaliydi haftasi çünkü ben 29+2 de gittimde 1500 kg idi 30 haftayla uyumluydu senin ki 28+6 ile uyumlu demiş

Lanet bi perde bence benim mutfağımda bundan vardı bi gün çıkardım yıkadım ve çöp oldu yıkamayacaksan al bence çünkü parça parça olduğu için kornişi de farklı olduğu için taktığında ilk yapılan gibi durmuyor aşırı kötü durmuştu benim o yüzden söküp attım

Saol kuzum bence yaptır çok güzel hemde kullanılacak bir hediyelik
Canım seninkiler 360 olmuş 20 tanesi onu etmektense diyorum bunu ederim bu 293 tl..hem ben nedense umut ediyorum belki mevlit iptal olur ve ya söylerler çok kişi gelmesin kendimiz otururuzkesin olursa kendime bebişe elbisede almalıyım ondan boşuna hazırlanmak istemiyorum şimdiden benim kimsem burda olmadığı için bilmiyorum bunlar ne karar vericek

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-12-12-17-33-61_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…