Kızlar anahtarlık geldi çok beğendim ve duygulandim sağlıkla gelsin inşallah sevinçle dağıtmak nasip olsun çikolata da gelecek bugün onu da cok merak ediyorum
Kuzum ben 1 paket aldım bez stoklamayi sevmiyorum bebeğin poposu sevmezse elimde kalır bide ne kadar zaman gelebilir surda kaç ayımız kaldı kocam bittiği gibi gider alır
Kuzum bende sonlara bırakacaktım favorilerdeyken iki kere fiyatı arttı dedim daha fazla beklemeye gerek yok alayım dursun kenarda bence sende al dursun zam geliyor sürekli
Kuzum zaten geç uyanıyorum 10a doğru kahvaltı da 11i buluyor midem almıyor az yiyorum zaten anlamadım normalde 4 dilim ekmek kızartmasını yerdim şimdi iki dilimi zor bitirdim ve acayip midem bulaniyor suan kahvaltıyı atlatinca düzeliyor iştahım ama kahvaltıda bı şeyler oluyor
Kızlar anahtarlık geldi çok beğendim ve duygulandim sağlıkla gelsin inşallah sevinçle dağıtmak nasip olsun çikolata da gelecek bugün onu da cok merak ediyorum
Kuzum ben 1 paket aldım bez stoklamayi sevmiyorum bebeğin poposu sevmezse elimde kalır bide ne kadar zaman gelebilir surda kaç ayımız kaldı kocam bittiği gibi gider alır
Selam kızlar doktordan şimdi çıktım benim kız makat geliş durduğu için altımda baskı varmış 1500 kg olmuşuz doktor gayet iyi dedi fazla in çık yapmayacağım demir ilaci ve vitaminlere devam dedi normalde 27/6 gün 28/6 gün ile uyumlu dedi
Kız benimde oğlanı kocayi yolluyorum ya onlarla yapıyorum ilk yiyemiyordum şimdi alıştı vücut 12.00 de bir çay bı boyle atistiriyorum öle öle alıştım normalde 11.00 den önce yapamazdim
Selam kızlar doktordan şimdi çıktım benim kız makat geliş durduğu için altımda baskı varmış 1500 kg olmuşuz doktor gayet iyi dedi fazla in çık yapmayacağım demir ilaci ve vitaminlere devam dedi normalde 27/6 gün 28/6 gün ile uyumlu dedi
Oy maşallah tosuncuk olmuş kız senin bebe ama bence ultrasonda daha büyük cikmaliydi haftasi çünkü ben 29+2 de gittimde 1500 kg idi 30 haftayla uyumluydu senin ki 28+6 ile uyumlu demiş
Kızlar şu perde modelinin adını bilen var mı ? Ya da bunun mekanizması nasıl çıkıyor makinada yıkanabilir mi?
Böyle stor perde gibi ip mekanizması var ip mekanizmasından açıp kapanıyor perde. Bilgisi olan var mı
Lanet bi perde bence benim mutfağımda bundan vardı bi gün çıkardım yıkadım ve çöp oldu yıkamayacaksan al bence çünkü parça parça olduğu için kornişi de farklı olduğu için taktığında ilk yapılan gibi durmuyor aşırı kötü durmuştu benim o yüzden söküp attım
Kız benimde oğlanı kocayi yolluyorum ya onlarla yapıyorum ilk yiyemiyordum şimdi alıştı vücut 12.00 de bir çay bı boyle atistiriyorum öle öle alıştım normalde 11.00 den önce yapamazdim
Canım seninkiler 360 olmuş 20 tanesi onu etmektense diyorum bunu ederim bu 293 tl..hem ben nedense umut ediyorum belki mevlit iptal olur ve ya söylerler çok kişi gelmesin kendimiz otururuzkesin olursa kendime bebişe elbisede almalıyım ondan boşuna hazırlanmak istemiyorum şimdiden benim kimsem burda olmadığı için bilmiyorum bunlar ne karar vericek