- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Aa farklı o zamam hepsinde. Bizim her gün 10 a kadar alıyorlar. O yüzden dedimBzım sağlık ocagında kan verme gümü salı ve persembe 08.30-09.30 arası
Kafana gore gelıp veremıuosun.
Önceden istedgın zmn verıyodun.
Atarım atarımBende normalde öyleyim hayatta renkli giyinemem siyah beyaz gri taba başka renk yok dolabımda hamilelikte bitane pembe hırka aldım eşim her giydigimde dalga geçiyorsanırım onun acısını çıkarıyorum başka hiç bir yerde kullanamam pembe rengi doğumda kullanicam bütün hakkımı ayy at mutlakaa çok merak ettim
İyi yapmışsın valla her renk giyerKız çocuklarına seçim çok ve saçları olduğu için tokası süsü püsü bitmiyor hele birde benim gibisi olursa kız annesi 2 saata hazırlanıcazoğlana mavi çok çok az aldım hep farklı renklere bakıyorum boğulmak istemiyorum
Açlık 100 tokluk 107 benim genelde açlıklarım yüksek çıkıyor, sabah 2 dilim beyaz peynir, 1 kaşık lor, 1 yumurta, 1 dilim siyez ekmeği, yeşillik buydu kahvaltım, birazdan öğleni yiyeceğim karnabahar yoğurtlayacağım birde 3 kepçe çorba hakkım varHejaR12 kuzum sabah şekerin nasıl. Benim açlık 95 tokluk 126 sabah yine Dereotlu omlek ili dilim yağsız peynir. 5 zeytin bir dilim çavdar ekmeği. Salatalık yedim. Ama asla doymuyorum canım birseyler yemek istiyor. Dün gece oturdum ağladım canım nasıl pasta istedi ama bir çatal alsam hemen yükselir diye yemedim. Bende öğlen ve akşam ekmekleri kesti. Senin nasıldi sabah ölçüm, ÖĞLEN, bir kase yoğurt ve yumurtalı ıspanak yiyeceğim
Dur daha doğsun elsa kusacaksınBeni yeğenim de öyle bunalttılar ki şu pembeden o gün dedim kızım olursa her şeyini pembe yapmıcamtabi bende aldım bi kaç tane pembe renk sırf insanlar bi yorumda bulunmasın diye beni bıktırdılar hani derler ya pembe kusmak aynen öyle bi durumdu
Bende bende toprak tonları bejler tabalar çok severimBende soft renkleri toprak renkleri beyaz krem renkleri çok seviyorum tatlı renklerin kadını değilimdirkırmızı lila ağırlıklı kızımın kıyafetleri de çocuk odamızı bekliyorum daha gelmedi gelsin yerleştireyim atarım buraya renklerimizi
Peki emzirme döneminde kilo aldın mı canım, ben almamıştım ikisinde de, bu da da almam umarımKuzum ben 51le oğlana hamile kaldım doğumdan 2 hafta sonra 47ye düştümama benim oğlan anamı ağlattı 50 gün uyumadi ağladı desem yeridir bir lokma yiyemiyordum bulantidan sonra iştah bı kendine geldi bu seferde tahin pekmeze sardım abartmiyorum günde belki 1 buçuk ekmek bitiyordum öyle yiyordum ve başka hiç bişey istemiyordu canım canım tatli istiyordu bende tahin pekmezle cikariyordum acisini tahinde lifli ya sütümü yaglandiriyordu bebeğe çok güzel kilo aldiriyordu
Doğar doğmaz bilekliğini takıyorlar, benim eşim pimpirikli olduğu için sürekli bebeği takip etmişTecrübeli annişler bişi sorcam.
Hastanede bebeğim başka bebekle karışır mı düşüncesi oldu. Hemen etiketleniyor mu bebeler?
Ben kendimde çok severim farklı renkler hiç aynı renkde giyinmem mesela ondan kızım olsaydı kendim gibi edicektimBende oglanda kıyafette hala çok zorlanıyorum kızda daha çok seçenek var sanırım kızda o yüzden pembe cıvıl cıvıl renklere sardımkendimde gundelik kullanamıyorum ama doğumda kızımla pembe zehirlenmesi yasiycaz
Walla yiyip içiyorum ama, hep tereddütteyım. Iyımı yapıyorum, kötümü yapıyorum. İçimde neler oluyor, kanımda neler bitiyor, şekerım varmı yokmu. Aslında bunları bilmk bile istemıyorum.Her istediğini yiyip içmenin kıymetini bilin kızlar, çok güzel birşeymiş
Aa bndede vardı şu kız çocuklarını nie hep pembe giydirirler baska renkmi yok dıye,Beni yeğenim de öyle bunalttılar ki şu pembeden o gün dedim kızım olursa her şeyini pembe yapmıcamtabi bende aldım bi kaç tane pembe renk sırf insanlar bi yorumda bulunmasın diye beni bıktırdılar hani derler ya pembe kusmak aynen öyle bi durumdu
Ayy bnde bunu hep düşünmüştümTecrübeli annişler bişi sorcam.
Hastanede bebeğim başka bebekle karışır mı düşüncesi oldu. Hemen etiketleniyor mu bebeler?
Nereye yaptırdın canım çok beğendim link varmıHastane çekiminde giydircem kızımanasıl olmuş kızlar
İki üç gündür benim de öyle canım ama çok uzun sürmüyor. Bugün kahvaltıdan yarım saat sonra ayva ile yatışti birazKuzum zaten geç uyanıyorum 10a doğru kahvaltı da 11i buluyor midem almıyor az yiyorum zaten anlamadım normalde 4 dilim ekmek kızartmasını yerdim şimdi iki dilimi zor bitirdim ve acayip midem bulaniyor suankahvaltıyı atlatinca düzeliyor iştahım ama kahvaltıda bı şeyler oluyor
Cnm masallah kılosu çok iyi çıkmışBenim adet tarihi 1 temmuz ya öyuzden 27+6 takvime göre lakin usgde 28+6 bebeğin kilodan kaynaklı olabilir dedi doktor ama dediğim gibi bu USG Ler yanıltıcı olabiliyor net sonuç vermiyor düşünsene nasıl tartiyor
Canım bende kırmız et var, köfte var, mesela yarın akşama kıymalı yumurta var. Şimdi benim öğlen açlık 85 çıktı, bakalım tokluk kaç çıkacak, bı hafta mesela çok dikkat ettim ya Atlas pek kilo almamıştı, ay bilmiyorum kuzum, gerçekten hamileliği sevmedim Allah’ımın gücüne gitmesin bende tramva oldu. Aylarca yattım, kanama ile uğraşlarım. Amniyosentez oldum, şimdi şekerAçlık 100 tokluk 107 benim genelde açlıklarım yüksek çıkıyor, sabah 2 dilim beyaz peynir, 1 kaşık lor, 1 yumurta, 1 dilim siyez ekmeği, yeşillik buydu kahvaltım, birazdan öğleni yiyeceğim karnabahar yoğurtlayacağım birde 3 kepçe çorba hakkım var
Benimde canım tatlı çok istiyor, kurabiye özellikleçocuklar tatlıları benden gizli yiyorlar canım istemesin diye
Bana sadece sabah ekmek vermişti zaten, ama akşam ve öğlen çorba da var
Sana kırmızı et köfte verdi mi canım
Bende şuan yok sadece beyaz et,
Salı günü kontrolüm var bakalım neler olacak
Dur daha doğsun elsa kusacaksın
Bende bende toprak tonları bejler tabalar çok severim
Peki emzirme döneminde kilo aldın mı canım, ben almamıştım ikisinde de, bu da da almam umarım
Doğar doğmaz bilekliğini takıyorlar, benim eşim pimpirikli olduğu için sürekli bebeği takip etmiş
Kuzum bebeğim önce çıkması kilosuna göreCnm masallah kılosu çok iyi çıkmışkızlar ben bısey farkettim. Geçen cuma doktora gttıgımde ultrason kagıdı almıştım. Bebeklerın haftasından büyük söylemeleri kilosuna göremı?
Yoksa kemik ölçülerıne goremı?
Bnım bebiş hep 3-4 gün gerıden gelıyodu hep, burda 30+1 idim sata göre. Ama kagıtta 30+2 yazıyor, 1400 gr demişti. 1397 yazıyor.
Yani bnım bebiş geride değilmi şimdi
A Asliyokfotokopisivar
Çok geçmiş olsun nasıl oldun canımKızlar bu saat oldu hala kıvranıyorum hiç uyuyamadim. Öyle ağrıyor ki basım ve belim anlatamam sizlere. Asla yatamıyorum, oturamiyorum hiçbir şey yapamıyorum sıkıştım kaldim. Çok dikkat edin gerekirse dışarı falan çıkmayın doğuma kadaryani şu bir geceki ağrıyı çekmektense doğuma kadar evde oturmayı tercih ederdim
Ooo tecrübeli anneden kaptım bilgileri tahin pekmez şuanda her sabah çok yiyorum bayılıyorum ya bir de tahin helvasına sardım bu aralar nedenseKuzum ben 51le oğlana hamile kaldım doğumdan 2 hafta sonra 47ye düştümama benim oğlan anamı ağlattı 50 gün uyumadi ağladı desem yeridir bir lokma yiyemiyordum bulantidan sonra iştah bı kendine geldi bu seferde tahin pekmeze sardım abartmiyorum günde belki 1 buçuk ekmek bitiyordum öyle yiyordum ve başka hiç bişey istemiyordu canım canım tatli istiyordu bende tahin pekmezle cikariyordum acisini tahinde lifli ya sütümü yaglandiriyordu bebeğe çok güzel kilo aldiriyordu
Kız ahahah tecrübeli değilim ama girdiğim sezeryan ameliyatlardan biliyorumTecrübeli annişler bişi sorcam.
Aaaa süper kuzum
Ay bide bunun elsası vardı dimiiAçlık 100 tokluk 107 benim genelde açlıklarım yüksek çıkıyor, sabah 2 dilim beyaz peynir, 1 kaşık lor, 1 yumurta, 1 dilim siyez ekmeği, yeşillik buydu kahvaltım, birazdan öğleni yiyeceğim karnabahar yoğurtlayacağım birde 3 kepçe çorba hakkım var
Benimde canım tatlı çok istiyor, kurabiye özellikleçocuklar tatlıları benden gizli yiyorlar canım istemesin diye
Bana sadece sabah ekmek vermişti zaten, ama akşam ve öğlen çorba da var
Sana kırmızı et köfte verdi mi canım
Bende şuan yok sadece beyaz et,
Salı günü kontrolüm var bakalım neler olacak
Dur daha doğsun elsa kusacaksın
Bende bende toprak tonları bejler tabalar çok severim
Peki emzirme döneminde kilo aldın mı canım, ben almamıştım ikisinde de, bu da da almam umarım
Doğar doğmaz bilekliğini takıyorlar, benim eşim pimpirikli olduğu için sürekli bebeği takip etmiş
Galiba bi istikrarlı benim bu konudaAa bndede vardı şu kız çocuklarını nie hep pembe giydirirler baska renkmi yok dıye,pembeden ıyk gelmişti. Ama öyle değilmiş. Uzun yıllar sonra kız bebiş gelince, kızım oldu benimm der gbii hrsey pembe alınıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?