2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
B Buddy x canım ben 153'ü arayıp hoşgeldin bebek için başvurdum ve sonrasında aradılar cuma günü geleceğiz dediler. Emzirme ve bebek bakım eğitimi de verilecek dediler kaç kişi geliyorlar canım evde de tekim uzun sürüyor mu bir sana sorayım dedim

Atarım atarım giy gitsin seviyorsun madem ben lohusa pijamalarını krem ve siyah aldım bir de maşallah herkes ütü yapmış yerleşmiş 32 haftalık olduk ben hala duruyorum hiçbir şey yapamadım oda gelmediği için. Yıkayıp koyacak yerim yok maalesef

İyi yapmışsın valla her renk giyer

Açlık 100 tokluk 107 benim genelde açlıklarım yüksek çıkıyor, sabah 2 dilim beyaz peynir, 1 kaşık lor, 1 yumurta, 1 dilim siyez ekmeği, yeşillik buydu kahvaltım, birazdan öğleni yiyeceğim karnabahar yoğurtlayacağım birde 3 kepçe çorba hakkım var
Benimde canım tatlı çok istiyor, kurabiye özellikle çocuklar tatlıları benden gizli yiyorlar canım istemesin diye
Bana sadece sabah ekmek vermişti zaten, ama akşam ve öğlen çorba da var
Sana kırmızı et köfte verdi mi canım
Bende şuan yok sadece beyaz et,
Salı günü kontrolüm var bakalım neler olacak
Dur daha doğsun elsa kusacaksın
Bende bende toprak tonları bejler tabalar çok severim
Peki emzirme döneminde kilo aldın mı canım, ben almamıştım ikisinde de, bu da da almam umarım
Tecrübeli annişler bişi sorcam.

Hastanede bebeğim başka bebekle karışır mı düşüncesi oldu. Hemen etiketleniyor mu bebeler?
Doğar doğmaz bilekliğini takıyorlar, benim eşim pimpirikli olduğu için sürekli bebeği takip etmiş

Ben kendimde çok severim farklı renkler hiç aynı renkde giyinmem mesela ondan kızım olsaydı kendim gibi edicektimoğlanda seçenek az olduğu için benim kolayıma geliyor açıkcasısen bıkmışsın oğlan elbiselerinden hepsi bu

Her istediğini yiyip içmenin kıymetini bilin kızlar, çok güzel birşeymiş
Walla yiyip içiyorum ama, hep tereddütteyım. Iyımı yapıyorum, kötümü yapıyorum. İçimde neler oluyor, kanımda neler bitiyor, şekerım varmı yokmu. Aslında bunları bilmk bile istemıyorum.

Aa bndede vardı şu kız çocuklarını nie hep pembe giydirirler baska renkmi yok dıye, pembeden ıyk gelmişti. Ama öyle değilmiş. Uzun yıllar sonra kız bebiş gelince, kızım oldu benimm der gbii hrsey pembe alınıyomuş

İki üç gündür benim de öyle canım ama çok uzun sürmüyor. Bugün kahvaltıdan yarım saat sonra ayva ile yatışti biraz

Benim adet tarihi 1 temmuz ya öyuzden 27+6 takvime göre lakin usgde 28+6 bebeğin kilodan kaynaklı olabilir dedi doktor ama dediğim gibi bu USG Ler yanıltıcı olabiliyor net sonuç vermiyor düşünsene nasıl tartiyor
Cnm masallah kılosu çok iyi çıkmışkızlar ben bısey farkettim. Geçen cuma doktora gttıgımde ultrason kagıdı almıştım. Bebeklerın haftasından büyük söylemeleri kilosuna göremı?
Yoksa kemik ölçülerıne goremı?

Bnım bebiş hep 3-4 gün gerıden gelıyodu hep, burda 30+1 idim sata göre. Ama kagıtta 30+2 yazıyor, 1400 gr demişti. 1397 yazıyor.

Yani bnım bebiş geride değilmi şimdi
A Asliyokfotokopisivar

Eklentiler

• IMG_20240112_135102.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 60
Canım bende kırmız et var, köfte var, mesela yarın akşama kıymalı yumurta var. Şimdi benim öğlen açlık 85 çıktı, bakalım tokluk kaç çıkacak, bı hafta mesela çok dikkat ettim ya Atlas pek kilo almamıştı, ay bilmiyorum kuzum, gerçekten hamileliği sevmedim Allah’ımın gücüne gitmesin bende tramva oldu. Aylarca yattım, kanama ile uğraşlarım. Amniyosentez oldum, şimdi şeker psikolojik artık çok zorlanıyorum

Kuzum bebeğim önce çıkması kilosuna göre

Kızlar ya ben ileriki haftalarda temizliği bu şekil yapacağım ama fosur fosur kaynayan tencerede slikon meme ucları biberonlar hele ki süt aağma makınasının aparatları erimez miii ya siz nasıl yaptınız ve ya alttakı video gibi yapan yapar mı korkuyorummmm hepsini sil baştan alaaamamm

Çok geçmiş olsun nasıl oldun canım

Reactions: The
Ooo tecrübeli anneden kaptım bilgileri tahin pekmez şuanda her sabah çok yiyorum bayılıyorum ya bir de tahin helvasına sardım bu aralar nedense
Tecrübeli annişler bişi sorcam.

Hastanede bebeğim başka bebekle karışır mı düşüncesi oldu. Hemen etiketleniyor mu bebeler?
Kız ahahah tecrübeli değilim ama girdiğim sezeryan ameliyatlardan biliyorum anestezist olarak anne ameliyathaneye girdiğinde bileklik kontrolü yapıyoruz anneye doğum tarihi g/a/y olarak tc kimlik isim soy isim teyidi yapıyoruz bilekliğine bakarak sonra anne dosyasına bakıyorduk bileklik annenin söyledikleri ve dosya eşleşiyor mu sonra dosyasında bebek cinsiyeti yazıyor mesela kız diyelim ameliyathanede bileklikler var pembe bir bileklik alıp hem annenin bilgi barkodunu anneye ekstra pembe bileklikle bebeğin barkodunu anneye takıyorduk sonra bebek doğunca ameliyathaneden bebek daha çıkmadan 2. Pembe bebek barlarını yapıştırıyorduk onu da bebeğe takıyorlar yani karışmıyor kuzum kısacası hem anne hem bebek kızsa pembe erkekse mavi barkod bileklikleri ameliyathaneden ayrılmadan doğar doğmaz takılıyor zaten öyle ameliyathaneden ayrılıyorlar. Ameliyathaneler zaten tekli odalı başkasının beneği senin bebeğine karışmıyor bebeği sonra ebeler alıp doğumhaneye götürüyor ama orada bebeği koydukları taşıma küvezi de barkodlanıyor dosyalar yanlarında oluyor
Aaaa süper kuzum bende tektim dedim şimdi gelirler ağır bir şey de kaldıramam edemem nasıl olacak stres olmuştum ama zaten 2 kişi geldi biri arabayı süren belediyenin yaşlı bir amca o aşağıda bekledi arabada yukarı hemşire bir kız çıktı çantaları evin içine benim gösterdiğim yere sağolsun koydu taşıyamıyorum köşeye bırakır mısınız dedim sağolsun bıraktı direk salona oturduk 30 dk sürdü bizim sen soru sormaya devam edersen tabi uzar ama zaten çok hızlı anlattı yani bir de küçük broşür gibi bir şey verdi orada anlattıkları da yazıyordu sormak istediğin sorular var mı falan dedi sonra hemşire kız gitti kuzum tek kişi girdi bende içeri o da 30 dk sürdü çantayı ben o gidince açtım baktım karıştırdım. Kız sen kocaeli de misin bir de

Ay bide bunun elsası vardı dimii

Galiba bi istikrarlı benim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…