Devlette acil sezaryen olmuştum ben. Simsiyah kabarık şekilde kaldı. Acil olunca dikkat etmedi bence. Bide hep tekrar açarız diye düşünüyorlardı durumumdan dolayı komplikasyon olur diye. Normalde iz bile kalmıyor diyorlar ama benim siyahla kırmızı arası kabarık kaldı yanık izi gibi. Bilmiyorum normalinin bu olduğunu sanmıyorumTabi kuzum sağlıklı olsunlar daher hastane böyle değildir tabi benim bildiğim çoğu böyle bunda zaten stres olacak bir durum yok sakinleştirici istemezsiniz sürekli doktorla konuşursunuz belki çıkamaz kalır doktor içerde önceki dikişin neden öyle ki bazıları çok kesiyormuş bazıları yukardan kesiyormuş her doktorun yöntemi kendine göre sanırım bu konuda zaten insan doktoruna güveniyorsa no problem ben doktoruma da hemşirelere çok güveniyorum
Olsun canım bu sefer ki vesile olmuş ona da hallederler onuDevlette acil sezaryen olmuştum ben. Simsiyah kabarık şekilde kaldı. Acil olunca dikkat etmedi bence. Bide hep tekrar açarız diye düşünüyorlardı durumumdan dolayı komplikasyon olur diye. Normalde iz bile kalmıyor diyorlar ama benim siyahla kırmızı arası kabarık kaldı yanık izi gibi. Bilmiyorum normalinin bu olduğunu sanmıyorum
Çok şükür canım ne güzel haberler almışsınKızlar doktordan geldim. Akıntı bebeğin suyu değilmiş mantar enfeksiyonu da değilmiş normal bir akıntı olarak yorumladı. 32+0'dayız 2000gr olmuşuz. Baş geliş pozisyonunu da almışız.Boyumuz 44,8 cm ve iyi haber suyum normale dönmüş çok şükür. Yüzünün görüntüsünü istedim renkli hiç yok diye ve bebişimiz bu duruma sevinmedi sanırım çünkü çok komik kızgın bir suratı vardı ama çok duygulandım elimde bir fotoğrafı var artık
hadi inşallah biz de salı günü güzel haberler alalımKızlar doktordan geldim. Akıntı bebeğin suyu değilmiş mantar enfeksiyonu da değilmiş normal bir akıntı olarak yorumladı. 32+0'dayız 2000gr olmuşuz. Baş geliş pozisyonunu da almışız.Boyumuz 44,8 cm ve iyi haber suyum normale dönmüş çok şükür. Yüzünün görüntüsünü istedim renkli hiç yok diye ve bebişimiz bu duruma sevinmedi sanırım çünkü çok komik kızgın bir suratı vardı ama çok duygulandım elimde bir fotoğrafı var artık
Evet canım çok şükür bir rahatladım sonunda her gittiğimde olumsuz bir şey oluyordu çok şükür bu sefer güzel geçti. İnşallah hepimizin bebeği için güzel haberler alırızÇok şükür canım ne güzel haberler almışsın
İnşallah canım inşallah hepimiz için her şey yolunda gider güzel güzel haberlerle gelin siz de inşallahhadi inşallah biz de salı günü güzel haberler alalım
Maşallah çok güzel haberlerKızlar doktordan geldim. Akıntı bebeğin suyu değilmiş mantar enfeksiyonu da değilmiş normal bir akıntı olarak yorumladı. 32+0'dayız 2000gr olmuşuz. Baş geliş pozisyonunu da almışız.Boyumuz 44,8 cm ve iyi haber suyum normale dönmüş çok şükür. Yüzünün görüntüsünü istedim renkli hiç yok diye ve bebişimiz bu duruma sevinmedi sanırım çünkü çok komik kızgın bir suratı vardı ama çok duygulandım elimde bir fotoğrafı var artık
Amin canımMaşallah çok güzel haberlerhep böyle devam etsin inşallah
Bugün herkesten güzel haberler alıyoruz maşallah.Kızlar doktordan çıktım . Bugün tam 32 haftalığız. Boyu 41 cm , kilosu 1690 gr çıktı . Bu haftalarda 1700-1800 olmasını bekleriz muhtemelen biraz minyon olacak dediama kan akışında , beslenmesinde problem görmedi çok şükür . Bu aralar protein ağırlıklı beslenelim dedi. Kaşar peyniri, muz, süt çok fazla tüketmemi istedi . Rahim uzunluğu da normalmiş. Erken doğum riski yok dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi nst ye girecekmişim . Durumlar böyle
He iyi o zamanYok kuzum hiç kilo almadım hatta herkes çocuk resmen seni sömürüyor sen dal gibi kalmissin oğlan şişko diyorlardı
Benimde randevum salıhadi inşallah biz de salı günü güzel haberler alalım
Maşallah maşallahKızlar doktordan çıktım . Bugün tam 32 haftalığız. Boyu 41 cm , kilosu 1690 gr çıktı . Bu haftalarda 1700-1800 olmasını bekleriz muhtemelen biraz minyon olacak dediama kan akışında , beslenmesinde problem görmedi çok şükür . Bu aralar protein ağırlıklı beslenelim dedi. Kaşar peyniri, muz, süt çok fazla tüketmemi istedi . Rahim uzunluğu da normalmiş. Erken doğum riski yok dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi nst ye girecekmişim . Durumlar böyle
Canım bende de 2 gün önce falan oluştu benim de ağrı var o bölgede oturamıyorum üzerine bugün doktor alttan muayene edince onu da gördü ve genel cerrahiye git doğum öncesi tedavi ol dedi. Randevu alacağım önümüzdeki hafta için sende istersen genel cerrahi bölümüne görünMerhaba arkadaslar bugun tam 28 haftalık olduk ama gelın gördun Kı dün geceden beri resmen aglıyorum. Derdim hemoroid... Zaten vardı fakat kabız olmamama ragmen dun birden azdı 2 3 tane top oldu oramda resmen ne oturabiliyorum ne yuruyebılıyorum yaşayan bilir agrısı resmen yüregıme vuruyor. Kabiz kalmamaya çalısıyorum sıcak dus aldım sımdı de sıcak su torbası koydum altıma bana mısın demiyor biriniz bana yardım etsin
Maşallah canım hep iyi ilerlesin inşallahKızlar doktordan çıktım . Bugün tam 32 haftalığız. Boyu 41 cm , kilosu 1690 gr çıktı . Bu haftalarda 1700-1800 olmasını bekleriz muhtemelen biraz minyon olacak dediama kan akışında , beslenmesinde problem görmedi çok şükür . Bu aralar protein ağırlıklı beslenelim dedi. Kaşar peyniri, muz, süt çok fazla tüketmemi istedi . Rahim uzunluğu da normalmiş. Erken doğum riski yok dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi nst ye girecekmişim . Durumlar böyle
benim doktorum süt içmene gerek yok, yoğurdu kendin yapıp ye demişti. ben de öyle yapıyorum. sütten ziyade kefir, peynir, kaşar tüketiyorum bol bolarkadaslr selam. 25 haftalık, şuana kadar süt hıc ıcmedım ama yaklasık hergun ev yogurt yıyorum. ılla süt ıcmek mı gerekır ? doktorum hıc o konuda tavsıye vermedı
oh süper o zaman rahatladım herkes süt muhabbetı yapınca o mu gereklı demıstım. kefiri marketten mı alıyosunuz ben o sekılde alıyorum dabenim doktorum süt içmene gerek yok, yoğurdu kendin yapıp ye demişti. ben de öyle yapıyorum. sütten ziyade kefir, peynir, kaşar tüketiyorum bol bol
Çok gecmiş olsun şu an ameliyatlık oldugum için gitsem de boş dogumdan sonra direk ameliyat. Asla ertelemem artıkCanım bende de 2 gün önce falan oluştu benim de ağrı var o bölgede oturamıyorum üzerine bugün doktor alttan muayene edince onu da gördü ve genel cerrahiye git doğum öncesi tedavi ol dedi. Randevu alacağım önümüzdeki hafta için sende istersen genel cerrahi bölümüne görün
Aynı durumu ben de yaşadım kullandığımız demiz ilaçları da buna sebep olabiliyormuş. Doktorum bana daflon diye bir hap verdi bir hafta içinde etkisini gördümMerhaba arkadaslar bugun tam 28 haftalık olduk ama gelın gördun Kı dün geceden beri resmen aglıyorum. Derdim hemoroid... Zaten vardı fakat kabız olmamama ragmen dun birden azdı 2 3 tane top oldu oramda resmen ne oturabiliyorum ne yuruyebılıyorum yaşayan bilir agrısı resmen yüregıme vuruyor. Kabiz kalmamaya çalısıyorum sıcak dus aldım sımdı de sıcak su torbası koydum altıma bana mısın demiyor biriniz bana yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?