2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok gecmiş olsun şu an ameliyatlık oldugum için gitsem de boş dogumdan sonra direk ameliyat. Asla ertelemem artık şımdı saglık ocagına gıttım proctolog krem verdi kullanayım iyi gelir ıns
Sana da çok geçmiş olsun canım umarım krem seni rahatlatır en azından acısını alsın. Benim de bir anda çıktı hem de küçük tuvaletimi yaparken anlamadım nasıl oldu acı baharatlı vs de tüketmiyorum olacağı varmış demek ki. Bebiş iyi olsun da ben önemli değilim kafasına girdim herhalde ama haftaya ben de mutlaka gideceğim

Çok güzel emeğine sağlık canım maşallah çok beceriklisin takı yastığını çok merak ediyorum ben de yapmak istiyorum takı yastığı emeğim olsun diye internette geziyorum devamlı bu arada Tuna ismine bayılıyorum

oh süper o zaman rahatladım herkes süt muhabbetı yapınca o mu gereklı demıstım. kefiri marketten mı alıyosunuz ben o sekılde alıyorum da
ben de bimden alıyorum altınkılıç. ama sade olanı alıyorum hep meyvelilerin içeriği temiz olmuyor. migrosta kefirzadem var o da temiz onu da deneyebilirsiniz

Çok güzeller canım

Çok şükür canım biz seninle aynı gidiyoruz sanki

B Buddy x canım bu arada merak ettiğimden soruyorum sen normal doğum deneyecek misin yoksa direkt sezeryan mı ben ikizlerim olsaydı deneyimlemek istiyordum çok güzel hikayeler de duydum da o yüzden merak ettim senin öyle hayalin var mı diye

Kantoron yağı deneyin eşimde de var o şekilde hafifletiyoruz

Kuzum hiç öyle bir deneyim niyetim yok ikizler için. Tek olsa kesin normal doğum üzerine hep vücudumu hazırladım sürece sonrası bebişe kalırdı ama ikizlerde bebeğin biri pozisyona gelirse diğeri gelmezse yine 2. Bebek için sezeryana hemen alınıyorsun öyle bir durumda normal hadi oldu diğeri sezeryan diğerine haksızlık etmiş gibi vücudumu boşa yormuş gibi bir karmaşa olur ben bir de panik bir insanım bir de gebeliğim tüp bebek doktorum tüp bebek doçent yani o zaten hiç normal konuşma bile yapmadı o da benim gibi ince detaycı biri. Yani hiç ikizlerde öyle niyetlenmedim zaten sürecim git gelli ne olacağı belli belirsiz hala bu hafta da bile olmak benim için mucize bir de hastaneye ikiz normal doğum konusunda güvenmiyorum doktorumun böyle bir deneyimi de yok çünkü kendisi tüp bebek sadece ilgileniyor onda tüp bebek yaptırdıysan normal hamilelik sonrası hasta olarak bakıyor kendisinde tüp bebek yaptırmayan birine hastan olarak bakmıyor o yüzden böyle bir deneyimi sanmıyorum yoktur

Çok teşekkür ederim canım Takı yastığının her şeyi bitti isimliğini kaybetmişim yenisini yaptırtıp yapıştırınca bitecek inşallah. Kendin yapmak istiyorsan çok kolay gerçekten o kadar para vermene hiç gerek yok

Kızlar ya bu arada bugün 32. Hafta bitti ikindiden beri bebek karnımda napıyor bilmiyorum öyle bi canım yanıyor ki hele de oturunca çok canımı yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…