Sana da çok geçmiş olsun canım umarım krem seni rahatlatır en azından acısını alsın. Benim de bir anda çıktı hem de küçük tuvaletimi yaparken anlamadım nasıl oldu acı baharatlı vs de tüketmiyorum olacağı varmış demek ki. Bebiş iyi olsun da ben önemli değilim kafasına girdim herhalde ama haftaya ben de mutlaka gideceğim
Aynı durumu ben de yaşadım kullandığımız demiz ilaçları da buna sebep olabiliyormuş. Doktorum bana daflon diye bir hap verdi bir hafta içinde etkisini gördüm
Kızlar doktordan çıktım . Bugün tam 32 haftalığız. Boyu 41 cm , kilosu 1690 gr çıktı . Bu haftalarda 1700-1800 olmasını bekleriz muhtemelen biraz minyon olacak dedi ama kan akışında , beslenmesinde problem görmedi çok şükür . Bu aralar protein ağırlıklı beslenelim dedi. Kaşar peyniri, muz, süt çok fazla tüketmemi istedi . Rahim uzunluğu da normalmiş. Erken doğum riski yok dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi nst ye girecekmişim . Durumlar böyle
Bugün herkesten güzel haberler alıyoruz maşallah. Anne baba minyon mu acaba ondan mı? 1690 la 1700 arasında da çok fark yok bence yaa. Sonraki kontrolde öne geçer zaten kaşara proteine dikkat edersen. Çok güzel haberler ☺
Kızlar siz bebişlerşn kalp atışını hissediyor musunuz, yani şöyle sırt üstü uzanıp, göbeğimi açtığımda kalp atışı gibi göbeğim hareket ediyor Tabii her zaman olmuyor, sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili
Kızlar siz bebişlerşn kalp atışını hissediyor musunuz, yani şöyle sırt üstü uzanıp, göbeğimi açtığımda kalp atışı gibi göbeğim hareket ediyor Tabii her zaman olmuyor, sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili
Kuzum hiç öyle bir deneyim niyetim yok ikizler için. Tek olsa kesin normal doğum üzerine hep vücudumu hazırladım sürece sonrası bebişe kalırdı ama ikizlerde bebeğin biri pozisyona gelirse diğeri gelmezse yine 2. Bebek için sezeryana hemen alınıyorsun öyle bir durumda normal hadi oldu diğeri sezeryan diğerine haksızlık etmiş gibi vücudumu boşa yormuş gibi bir karmaşa olur ben bir de panik bir insanım bir de gebeliğim tüp bebek doktorum tüp bebek doçent yani o zaten hiç normal konuşma bile yapmadı o da benim gibi ince detaycı biri. Yani hiç ikizlerde öyle niyetlenmedim zaten sürecim git gelli ne olacağı belli belirsiz hala bu hafta da bile olmak benim için mucize bir de hastaneye ikiz normal doğum konusunda güvenmiyorum doktorumun böyle bir deneyimi de yok çünkü kendisi tüp bebek sadece ilgileniyor onda tüp bebek yaptırdıysan normal hamilelik sonrası hasta olarak bakıyor kendisinde tüp bebek yaptırmayan birine hastan olarak bakmıyor o yüzden böyle bir deneyimi sanmıyorum yoktur
Anladım canım zaten ikisi baş geliş pozisyonundaysa doktorlar onaylıyor normal doğumu ama dediğin gibi doktorunun deneyimi yoksa ve en başta senin bu konuda kaygıların varsa senin için en iyisi sezeryan dün bir videoda gördüm ikiz annesi doğumdan yürüyerek çıkıyor normal doğumla dünyaya getirmiş ve sen geldin aklıma sorayım dedim
Çok teşekkür ederim canım Takı yastığının her şeyi bitti isimliğini kaybetmişim yenisini yaptırtıp yapıştırınca bitecek inşallah. Kendin yapmak istiyorsan çok kolay gerçekten o kadar para vermene hiç gerek yok
Yapıştırınca at canım isimliğini nereden çıkardın ve de nasıl yaptın attığında detaylı paylaşabilirsen denemek isterim birkaç model de var kafamda ama artık bir şeyler yapacağım ben de
Evet özel hastanede doğum yaptım valla Allah razı olsun çok güzel dikmişler bugüne kadar hiç sezaryen olduğumu hissetmedim maşallah çizgide incecik ve beyaz kısa bir çizgi zaten kilot altında kalıyor
Bugün görüş günü olan kızlar maşallah kuzucuklara hep böyle devam etsin inşallah
Kızlar sağlık ocağına gittim çok keyifli ve bilgili geçti katılım belgesi ve kitapçıklar verdiler içerisinde çok güzel bilgiler yazıyor birde bizi bilgilendiren ebe bir içim suydu maşallah içimden sen hep anlat ben dinlerim dedim yok böyle bir güzellik maket bebek getirmişlerdi gerçek gibiydi kıyafetleri falan çok tatlıydı hayranlıkla izledim
Kızlar hediyeliklerimiz ve kapı süsümüz nasıl hepsinde el emeğim var. Hediyeliği demonte kutu olarak sipariş verdim ve şekerleri de kendim hazırladım. Magnetin tasarımı bana ait. En son kutuyu jüt ipi ile saracağım kurdele yapıp. Kapı süsünü de ben boyadım. Sona doğru böyle şeylerle uğraşmak zor ama çok güzel şeyler. Takı yastığımız ve çikolatalarımız da hazır yastığı da ben diktim onu da paylaşırım bi ara Yorumlarınzıı bekliyorum
Kızlar doktordan geldim. Akıntı bebeğin suyu değilmiş mantar enfeksiyonu da değilmiş normal bir akıntı olarak yorumladı. 32+0'dayız 2000gr olmuşuz. Baş geliş pozisyonunu da almışız.Boyumuz 44,8 cm ve iyi haber suyum normale dönmüş çok şükür. Yüzünün görüntüsünü istedim renkli hiç yok diye ve bebişimiz bu duruma sevinmedi sanırım çünkü çok komik kızgın bir suratı vardı ama çok duygulandım elimde bir fotoğrafı var artık
Kızlar doktordan çıktım . Bugün tam 32 haftalığız. Boyu 41 cm , kilosu 1690 gr çıktı . Bu haftalarda 1700-1800 olmasını bekleriz muhtemelen biraz minyon olacak dedi ama kan akışında , beslenmesinde problem görmedi çok şükür . Bu aralar protein ağırlıklı beslenelim dedi. Kaşar peyniri, muz, süt çok fazla tüketmemi istedi . Rahim uzunluğu da normalmiş. Erken doğum riski yok dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi nst ye girecekmişim . Durumlar böyle
Kızlar bu arada dediğiniz gibi hıçkırığını hissettiginiz yer başı oluyor sanırım çünkü ben hıçkırığını hep alt tarafta hissediyordum ve hissettiğim yerde başı varmış demek ki doğru bilgi