2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Teşekkür ederim bu hamılelık bızı mahvetti. Tabi bebişler saglıklı olsun önemli olan o ama bızde saglıklı olalım
Kantoron yağı deneyin eşimde de var o şekilde hafifletiyoruz
Onu denedim ama bana mısın demedi

Teşekkür ederim bu hamılelık bızı mahvetti. Tabi bebişler saglıklı olsun önemli olan o ama bızde saglıklı olalım

Onu denedim ama bana mısın demedi
Çok üzüldüm inşallah bi an önce geçer

Kız ne var 10 gr da maşallah maşallah

Sağol kuzum . Valla ben biraz minyon olabilirim ama eşimin maşallahı var aslında

He iyi o zaman

Benimde randevum salı

Maşallah maşallah
1690 ile 1700 arasında da çok fark yok
Aynen canım yaaa beslenmesinde sorun görmedi zaten :)

Maşallah canım hep iyi ilerlesin inşallah doğum pozisyonunu almış mı peki onu merak ediyordun
Ay söylemeyi unuttum evet canım baş aşağı duruyormuş şuanda :)

Kızlar siz bebişlerşn kalp atışını hissediyor musunuz, yani şöyle sırt üstü uzanıp, göbeğimi açtığımda kalp atışı gibi göbeğim hareket ediyor Tabii her zaman olmuyor, sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili

Anladım canım zaten ikisi baş geliş pozisyonundaysa doktorlar onaylıyor normal doğumu ama dediğin gibi doktorunun deneyimi yoksa ve en başta senin bu konuda kaygıların varsa senin için en iyisi sezeryan dün bir videoda gördüm ikiz annesi doğumdan yürüyerek çıkıyor normal doğumla dünyaya getirmiş ve sen geldin aklıma sorayım dedim

Yapıştırınca at canım isimliğini nereden çıkardın ve de nasıl yaptın attığında detaylı paylaşabilirsen denemek isterim birkaç model de var kafamda ama artık bir şeyler yapacağım ben de

Sağol kuzum . Valla ben biraz minyon olabilirim ama eşimin maşallahı var aslında

Aynen canım yaaa beslenmesinde sorun görmedi zaten :)

Ay söylemeyi unuttum evet canım baş aşağı duruyormuş şuanda :)
Süper maşallah ay az kaldı şaka maka ben bugün yüzünün fotoğrafını görünce daha bir heyecanlandım

Bugün görüş günü olan kızlar maşallah kuzucuklara hep böyle devam etsin inşallah
Kızlar sağlık ocağına gittim çok keyifli ve bilgili geçti katılım belgesi ve kitapçıklar verdiler içerisinde çok güzel bilgiler yazıyor birde bizi bilgilendiren ebe bir içim suydu maşallah içimden sen hep anlat ben dinlerim dedim yok böyle bir güzellik maket bebek getirmişlerdi gerçek gibiydi kıyafetleri falan çok tatlıydı hayranlıkla izledim

Vay canına şekerler inanilmaz güzel duruyorrr valla canım cekti ellerine sağlık hepsi çok güzel kuzumm

Kızlar güzel haberler almanıza çoook sevindim maşallah bebiskolarda kocaman olmuş womi kuzum suyunun düzelmesi harika bişey rahat bir nefes almissindir biryenianneadayi cano bebiş dönmüş mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…