2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aslında böyle doktorlarımız olduğu için şanslıyız canım Bazıları çok umursamaz oluyor. Mesela benim doktorumda öyle herşeyi garantiye almalıyız seninki kıymetli gebelik diyor ve ben çok mutlu olıyorum bukadar önemsemesini çok şükür ki az kaldı

Kuzum çok şükür bebişler iyiikiz olduğu için kendinde biliyorsun durumun daha farklı ama 33 gelsen çok iyi olur kilolarıda MaşAllah iyi Allah'tan onun için sorun çıkmaz Allahın izniyle

darısı başıma benim de birtanem küvez de dünyanın sonu değil sağlıkla çıksın da önemli olan o eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlığı iyi olsun gerisi hallolur sağlıkla gelsinler inşallah

canım bir avukat olarak ben neler gördüm neler duydum inanamazsın ben asla kabul etmem diyenler neleri kabul ediyor hayatta inanamazsın galiba biraz da görmezden gelmek gerekiyor eşin de olsa o bir yabancı sana onun düşüncelerini fikirlerini hayallerini vs kontrol etme sansın yok seninki yakalanmış ama ben benimkinin kime neye nasıl baktığını biliyor muyum hayır kimse bilmiyor insanların en yakınlarında neler yaşanıyor haberleri olmuyor olmaması da en güzeli benim de gecenlerde eski erkek arkadaşım aklıma geldi ne yapıyor acaba dedim şimdi napayım gelmesin aklıma nasıl engel olayım kötü bir insan mıyım aratsam sadakatsiz bir eş miyim

Aynen öyle canım küveze hiç kötü bakmadım zaten Allah büyük sende hiç kötü düşünme en önemlisi onların sağlığı orada iyilerse orada kalacaklar nasıl onlar için iyi olacaksa öyle dünyaya gelsinler hep öyle dua edelim

Evet yaa bnım doktorumda hiç boyle şeyler demedi bna, öncekide dememişti, bişey soruyosun abartma, korkma, sen düşünme, pinpiriklik yapma,rahat ol. falan hep bu tarz cevaplar, hesapta rahatlatmaya çalışıyorlar ama insanlarıda merakta bırakıyorlar.

Mesela ben soyluyorum hocam suyu iyimi, rahim agzı nasıl, sadece ıyı dıyor. Hrsey yolunda deyıp bırakıyor, hiç szınkıler gbi detaya inmiyor, mesela bn burda duyuyorum ne bilim onlarmı çok rahat yoksa greckten hrsey yolunda oldugu içinmi oyle davranıyorlar acaba

Aynen canım zaten bende pimpirik olduğum için doktorumun bu davranışı beni rahatlatıyor yani aklımda soru işareti olmuyor her ihtimali bana anlatıyor daha rahat hissediyorum hepimiz sağlıkla kavuşalım Allahın izniyle inşallahhhh

ben de 40 yaşındayım hala gencim zaten 38 yaşında evlendim :)) çoğu arkadaşım benim yaşlarımda evlendiler doğurdular artık genç anne azaldı :))
Evet evet aynen artık bi de kişi bazında bakmak lazım bi bakıyorum 30 gösteriyor meğer 43-44, bazı 30'lar da 40 gösteriyor, kendine ne kadar baktığıyla alakalı

Kızlarr idrarım ilaç gbi bısey kokuyor dıyordumya.
Meğer o koku afedersınız diğer tuvaletımden gelıyormuş. Demir hapı dışkıyı siyah yapıyor ya, koku ondan gelıyor ilaç kokusu

O zaman bi #yaş38 fotomu buraya kızlardeşlerime moral olsun o zamanlar çok formdaydım kilo 56 sonra hormon tüp bebek derken 60 şimdi 80 biraz kilo almışım eski halime dönmeye can atıyorum. Hiç yaşa takılmayın, moral ve kendine iyi bakmak yaştan daha önemli

Meğer o koku afedersınız diğer tuvaletımden gelıyormuş. Demir hapı dışkıyı siyah yapıyor ya, koku ondan gelıyor ilaç kokusu
Bana da oluyordu bi ara hamile külotlarını değiştirdim geçti

Merak etmiş stalklamış bence normal hepimiz yapıyoruz ara sıra bazen sırf küfretmek için aratıyorum ex'i

Kız maşallah sen zaten şimdi bile genç gösteriyorsun 16. Hafta civarlarında attığın fotoyu hatırlıyorum 70 kg olmuşum diye bi taytlı foto atmıştın filinta gibisin maşallah kıçını kaşı

Sağol kuzum benimm yeni foto da göndersem artık hiç kaşımalık değilim ama neyse 2 ay daha işte

İşte demek istediğim bu canım Allahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi kim olursa olsun hele hamilelik çok müthiş bir süreç benim sürecim çok uzun olduğu için birçok doktorla tanıştım artık iyiyi kötüyü ayırt edebiliyorum tavsiye üzerine gittim ve çok şanslı hisediyorum en ufak bişeyde bunuda atlamayalım önlem alalım diyor ben söylemeden herşeyi tek tek anlatıyor e haliyle insan mutlu çıkıyor en önemliside o benim doktorum beni sedyeden kaldırmadan kalkmıyor mesela o bile beni mutlu etmeye yetiyor Allah razı olsun kendisinden hep dua ediyorum bende

Amin canım amin

Ya benimde hamileliğin başından beri rengi hep koyu ilaçlardan sanırım bazen o kokuyu bende alıyorum

Son düzenleme:
Ayy maşallah çok güzelsin

Güzel haberler canım endişe etme zaten kontrol altına almışsın kasılmaları. 33 hafta da gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…