Amiiinn inşallah kuzum Allahın izniyleÇok şükür iyisiniz canımİnşallah 33e kadar içerde kalır prenseslerin Çok fazla iş yapmamaya çalış yat dinlen. Elektrik kaçağı da çok kötü olmuş inşallah makineler falan çalışıuordur
Maşallah size canım çok şükür kilolarıda iyiAy kızlar başıma gelmeyen kalmadı anca geldim eve ya
Doktor kontrolümüz buna da şükür iyi geçti 31+0 iki bebek 40 gr fark var eşit yani kiloları maşallah 1700 gr çıktılar doktor gayet iyi normal dedibacak boyu 33 haftayla uyumlu baya uzun olacaklar dedi anası babası gibi birinin yüzünü gördük yine baya esniyordu zaten nst de uyuyordu çok hareketli değildi biri tek sorun nst de 20 dk boyunca 4 sancı çıktı 40 ve üzeri sancılar yani neredeyse her 5 dk da bir sancı kasılma çıktı zaten çok fazla kasıldığımı hissettim yani nedense ekstra kasıldım nst de doktor evet yansımış rapora dedi bir de cumartesi kv geldiği gün çok kötü hasta olucam titredim kasıldım bütün gece demiştim ya size doktora da anlattım o gün şok kasıldım dayanamadım nidilat kasılma önleyici ilacımı içtim dedim doktor orada paniklemeye başladı beni de bi gerdi yatış veriyorum dedi bir anda bu arada kese suları da iyi ama sadece artık içerde alanları daralmış yani çok rahat dönemiyorlar oldukları yerde vuruyorlar normal dedi doktor ikisi sığmaya çalışıyor iyi bile geldin bu haftalara dedi rahim de 28 mm di 2 haftada 25 mm düşmüş yani yatsam bile hala düşmeye devam ediyor en son 1 ay sabitti şimdi iyice sınıra düşmüş sınırdayız dedi artık doktor bi 20 gün daha tutmaya çalış çünkü 25 mm den sonra hızla düşer rahim açılmaya başlar düştükçe incelir açılma başlar dedi bende açılma olursa anlar mıyım vücut tepki verir mi dedim doktor da hayır yani ancak çok açılacak ki suyun boşalacak anca öyle anlarsın dedi ben iyice panikledim napıcam dedim en ufak kasılmada ilaç etki etmezse nst ye gel bakılacak burada saat kaç olursa olsun dedi ama tek isteğimiz bi 20 gün daha dayanmaları içerde dedi neyse ben hasta oldum kasıldım o gece diyince doktor panikle yatış verdi eşimle kalakaldık hastane tıklım tıklım dedim hocam nidilat içince iyi hissediyorum o gece 2 tane aldım 6 saat arayla gayet iyi hissettim dedim uyumuşum sonra zaten dedim baya ısrar ettim kalmak istemedim bir şey olsa çantam hazır değil eşyalarımı hazırlamadım ben bebeklerin hazır sadece bir de psikolojik olarak o moda girmek istemiyorum evde daha rahat ederim dedim o zaman serum bağlayalım kas gevşetici buscopan ve magnezyum serum bağlayalım dedi öyle eve git 1 hafta nidilat düzenli 6 saat arayla günde 3 kez tekrar başla 1 hafta sonra kontrole gel dedi 32 de tamam öyle daha rahat hissederim dedim tabi nidilat etki etmezse kasılma olursa bu sefer eve gidemezsin hastaneye yatışını yaparız 33 de ciğer geliştirici vururuz dedi iyi bile dayandık ikizler için dedi baya anlattı bir şeyler öyle bir karar aldık serum alıp eve geldik çok şükür iyiyiz rabbime binlerce kez şükürler olsun bu anımıza da çok şükür diyoruz ne diyelim zaten biliyorsunuz hissiyat olarak ben Ocak sonu 33 de gelecekler gibi hissediyorum haftaya kendi çantamı da 32. Haftaya hazır edeceğim Allahın izniyle arabaya koyacağız
Bir de üstüne evde elektrik kaçağı oldu eve geldik hemen elektrikçi çağırdık tv çamaşır kurutma hiçbir şey çalışmıyor salonun bütün prizleri çalışmıyor sigorta atmış geri kaldıramıyoruz prizlerden pat pat ses geliyor eşim hemen elektrikçi çağırdı onunla uğraştık akım koruyucumuz vardı prizleri koruyordu o patlamış bir yerden kaçak vermiş onlar tamir edildi falan derken ancak buralara gelebildim çok yoruldum ayakta kaldımattım kendimi yatağa ancak şükür
Cnm çok şukur kıloları ıyı bebişlerınAy kızlar başıma gelmeyen kalmadı anca geldim eve ya
Doktor kontrolümüz buna da şükür iyi geçti 31+0 iki bebek 40 gr fark var eşit yani kiloları maşallah 1700 gr çıktılar doktor gayet iyi normal dedibacak boyu 33 haftayla uyumlu baya uzun olacaklar dedi anası babası gibi birinin yüzünü gördük yine baya esniyordu zaten nst de uyuyordu çok hareketli değildi biri tek sorun nst de 20 dk boyunca 4 sancı çıktı 40 ve üzeri sancılar yani neredeyse her 5 dk da bir sancı kasılma çıktı zaten çok fazla kasıldığımı hissettim yani nedense ekstra kasıldım nst de doktor evet yansımış rapora dedi bir de cumartesi kv geldiği gün çok kötü hasta olucam titredim kasıldım bütün gece demiştim ya size doktora da anlattım o gün şok kasıldım dayanamadım nidilat kasılma önleyici ilacımı içtim dedim doktor orada paniklemeye başladı beni de bi gerdi yatış veriyorum dedi bir anda bu arada kese suları da iyi ama sadece artık içerde alanları daralmış yani çok rahat dönemiyorlar oldukları yerde vuruyorlar normal dedi doktor ikisi sığmaya çalışıyor iyi bile geldin bu haftalara dedi rahim de 28 mm di 2 haftada 25 mm düşmüş yani yatsam bile hala düşmeye devam ediyor en son 1 ay sabitti şimdi iyice sınıra düşmüş sınırdayız dedi artık doktor bi 20 gün daha tutmaya çalış çünkü 25 mm den sonra hızla düşer rahim açılmaya başlar düştükçe incelir açılma başlar dedi bende açılma olursa anlar mıyım vücut tepki verir mi dedim doktor da hayır yani ancak çok açılacak ki suyun boşalacak anca öyle anlarsın dedi ben iyice panikledim napıcam dedim en ufak kasılmada ilaç etki etmezse nst ye gel bakılacak burada saat kaç olursa olsun dedi ama tek isteğimiz bi 20 gün daha dayanmaları içerde dedi neyse ben hasta oldum kasıldım o gece diyince doktor panikle yatış verdi eşimle kalakaldık hastane tıklım tıklım dedim hocam nidilat içince iyi hissediyorum o gece 2 tane aldım 6 saat arayla gayet iyi hissettim dedim uyumuşum sonra zaten dedim baya ısrar ettim kalmak istemedim bir şey olsa çantam hazır değil eşyalarımı hazırlamadım ben bebeklerin hazır sadece bir de psikolojik olarak o moda girmek istemiyorum evde daha rahat ederim dedim o zaman serum bağlayalım kas gevşetici buscopan ve magnezyum serum bağlayalım dedi öyle eve git 1 hafta nidilat düzenli 6 saat arayla günde 3 kez tekrar başla 1 hafta sonra kontrole gel dedi 32 de tamam öyle daha rahat hissederim dedim tabi nidilat etki etmezse kasılma olursa bu sefer eve gidemezsin hastaneye yatışını yaparız 33 de ciğer geliştirici vururuz dedi iyi bile dayandık ikizler için dedi baya anlattı bir şeyler öyle bir karar aldık serum alıp eve geldik çok şükür iyiyiz rabbime binlerce kez şükürler olsun bu anımıza da çok şükür diyoruz ne diyelim zaten biliyorsunuz hissiyat olarak ben Ocak sonu 33 de gelecekler gibi hissediyorum haftaya kendi çantamı da 32. Haftaya hazır edeceğim Allahın izniyle arabaya koyacağız
Bir de üstüne evde elektrik kaçağı oldu eve geldik hemen elektrikçi çağırdık tv çamaşır kurutma hiçbir şey çalışmıyor salonun bütün prizleri çalışmıyor sigorta atmış geri kaldıramıyoruz prizlerden pat pat ses geliyor eşim hemen elektrikçi çağırdı onunla uğraştık akım koruyucumuz vardı prizleri koruyordu o patlamış bir yerden kaçak vermiş onlar tamir edildi falan derken ancak buralara gelebildim çok yoruldum ayakta kaldımattım kendimi yatağa ancak şükür
sağlıklılar çok şükür 33 e kadar dayanırsan da 2 kilo olurlar inş paniklemeden hazırlannman gerek artık inşallah sağ sağlim kavuşacağız hepimizAy kızlar başıma gelmeyen kalmadı anca geldim eve ya
ay iyi ki takmışsınız o zaman beyaz eşyalar zaten almıs basını giditor üstelik doğum zamanı iyi ki bi şey olmamışAmiiinn inşallah kuzum Allahın izniyle
İş hiç yapmıyorum kuzum ya bi bebeklerin çantasını hazırladım onu da 1 haftaya yaydım tek sefer de bile yapmadım temizlik yemek ütü çamaşır hiçbirini ben yapmıyorum hepsi eşimde. Doktor da evde sadece yat dedi. Eşyalar çok şükür çalışıyor akım koruyucu vardı hepsinde onlar korumuş olan akım koruyuculara oldu hepsi patlamış akım koruyucuları çöpe attık yenilerini alacağız iştegeçen sene de buradan önceki evimizde aynı şeyi yaşamıştık bütün beyaz eşyalarımızın ana kartları yandı maddi zararımız çok büyüktü sonra alım koruyucu taktık buraya taşınınca hepsine iyi ki takmışız
Ay canım ya iyice strese girmişsindir şimdi sen ay ne güzel doktorun olumsuz konuşmamış sen güzel güzel yat inşallah dayanacak kızların da 20 gün daha Şubatı görürsünüz inşallah canım benim ne düşünürsen o olurmuş Şubat düşün az daha beklesinlerAy kızlar başıma gelmeyen kalmadı anca geldim eve ya
Tepkinde gayet haklısın sağlıkla kucağına al bebeğiniMerhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum bende sizin gibi martta anne olacağım Allah nasip ederse dün başımdan geçen olay ile ilgili görüşünüzü almak istiyorum dün eşimin eski bir instagram hesabı var üni yıllarında kullandığı organizasyon sayfası orda aratılanlar kısmında eski sevgilisi ve onun eşinin ismini gördüm hayal kırıklığına uğradım eşime bu ne diye sorduğum da hatırlamıyorum ne zaman arattığımı dedi inkar etti ne büyük birşey bulmuşsun sanki seni aldattım dedi sonra da geçen yıl biz beraber avm de yürürken gördüğünü çok şaşırdığını şuan kendi memleketimizde olmadığımız için merak edip arattığını söyledi ben dün geceden beri kötüyüm çiçek almış gelmiş nöbetçi normalde affet dedi hayır deyince geri çıktı gitti ben mi çok büyüttüm sizce
Teşekkür ederim hormonlardan abartıyorum gibi düşündüm umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızTepkinde gayet haklısın sağlıkla kucağına al bebeğini
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için abartıyorum zannettim demekki herkes böyle düşürmüşben böyle olaylara masum bakamadığım için abarttığını düşünmüyorumYani evlenmissiniz barklanmıssınız çocuğunuz olacak eski sevgiliyi ne gibi bir merak aratabilir...
Ya bazen insan eskideki insanları merak ediyor. Sırf sevgili de değil. Bir anda gerçekten yolda görüyorsun bişi oluyo hatırlıyorsun ve sadece ama sadece merakından girip bakıyorsun. Ne bir özlem, ne bir arayış, ne bir hasret asla değil. Evet saçma. Ama merak ediyoruz işte bir şeyleri. Ben de baktım misal, yalan söylemicem. Sebep de şu oldu önerilen kişiler arasında eski erkek arkadaşımın annesi çıktı. Allah var çok iyi bir kadındı bana karşı hep. Merak ettim kadını, baktım anneanneleri vefat etmiş, eski erkek arkadaşımın kız kardeşi evlenmiş.Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum bende sizin gibi martta anne olacağım Allah nasip ederse dün başımdan geçen olay ile ilgili görüşünüzü almak istiyorum dün eşimin eski bir instagram hesabı var üni yıllarında kullandığı organizasyon sayfası orda aratılanlar kısmında eski sevgilisi ve onun eşinin ismini gördüm hayal kırıklığına uğradım eşime bu ne diye sorduğum da hatırlamıyorum ne zaman arattığımı dedi inkar etti ne büyük birşey bulmuşsun sanki seni aldattım dedi sonra da geçen yıl biz beraber avm de yürürken gördüğünü çok şaşırdığını şuan kendi memleketimizde olmadığımız için merak edip arattığını söyledi ben dün geceden beri kötüyüm çiçek almış gelmiş nöbetçi normalde affet dedi hayır deyince geri çıktı gitti ben mi çok büyüttüm sizce
İnşallah kuzum sonumuz güzel bitsin inşallahCnm çok şukur kıloları ıyı bebişlerınwallahi ikiz bebiş için kilolar iyi maşallah, bu haftaları gormeyenler var. Hsyırlusı olsun cnm, yatıp dınlenmeli gececek bi 20 gun ozaman.
Maşalahh hersey istedğin gbi gidiyor, bnce çok şıkayetın yok. Durabıldıgı kdr dursunlar. Açılma, sancı, su gelmediği sürece neden yinede tutmak istemıyorlar acaba doktorlar.?İnşallah kuzum sonumuz güzel bitsin inşallahyani doktor 33 de en azından böyle giderse 2 kg olurlar ciğer geliştirici de yaparsam etki eder küveze girmezler diye düşünüyorum dedi o yüzden bi 20 gün daha kalsınlar dedi kalamazlarsa yatış verip durdurmaya çalışıcam serumla dedi evde sadece yat nidilata rağmen kasılma oluyorsa gel dedi hafta 1 göreyim seni dedi çok şükür kiloları iyi doktorumda güvencem o dedi maşallah yani iyi bile geldik kilo farkı olmadan dedi
AHHAAA bna sezeryanda bile vermişlerdi eveKızlar normal doğum için meryem ana otu alıyolarmış alacak mısınız?
Aslında yaptığı şey çok birşey değil ama ben ondan beklemezdim sanırım beni bu kadar üzen bu oldu söyleseydi bana gördüğünü ben derdim Allah Allah ne işi var acaba burada gel bakalım derdim kıza bakmış kızın sayfasında eşi etiketli bir de girip kimle evlendi diye onu aratmışYa bazen insan eskideki insanları merak ediyor. Sırf sevgili de değil. Bir anda gerçekten yolda görüyorsun bişi oluyo hatırlıyorsun ve sadece ama sadece merakından girip bakıyorsun. Ne bir özlem, ne bir arayış, ne bir hasret asla değil. Evet saçma. Ama merak ediyoruz işte bir şeyleri. Ben de baktım misal, yalan söylemicem. Sebep de şu oldu önerilen kişiler arasında eski erkek arkadaşımın annesi çıktı. Allah var çok iyi bir kadındı bana karşı hep. Merak ettim kadını, baktım anneanneleri vefat etmiş, eski erkek arkadaşımın kız kardeşi evlenmiş.
Sonuç elime bir şey mi geçti. Yooo. Dediğğim gibi o anlık bir şeydi.
Şuan ben iyiyim aslında kuzum çok şükür kiMaşalahh hersey istedğin gbi gidiyor, bnce çok şıkayetın yok. Durabıldıgı kdr dursunlar. Açılma, sancı, su gelmediği sürece neden yinede tutmak istemıyorlar acaba doktorlar.?
Senin verdiğin tepki yanlış değil zaten. Gayet normal bu arada. Şimdi kocamın arattığını görsem gider ağzına sıçarımAslında yaptığı şey çok birşey değil ama ben ondan beklemezdim sanırım beni bu kadar üzen bu oldu söyleseydi bana gördüğünü ben derdim Allah Allah ne işi var acaba burada gel bakalım derdim kıza bakmış kızın sayfasında eşi etiketli bir de girip kimle evlendi diye onu aratmış
Ahahaahsdhkfjhdjf çok iyii
Alın size lohusalık
Anladım teşekkür ederimSenin verdiğin tepki yanlış değil zaten. Gayet normal bu arada. Şimdi kocamın arattığını görsem gider ağzına sıçarım
Benim demek istediğim bence büyütme sakın. İnsanoğlu işte, bazen salak salak davranıyoruz merakımızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?