2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Senin de gönlün gibi olsun inşallah canım benim. Seninki ne
Amin canım inşallah benimki erkek ama kız çocuklarına ayrı bir düşgünlüğümüz var eşimle hep bir kız çocuğumuz olsun istersik inşallah çok istiyorum bundan sonra

Kızlar bu göbek kordonu kesme olayına ne diyorsunuz, ben bir yandan eşim bebeği tertemiz çıktıktan sonra görsün istiyorum bir yandan da göbek kordonunu o kessin istiyorum. Bugün sordum kendisine ama çok istemedi, ben yapamam öyle şeyler doktora bırak yapsın işte işini falan dedi

Ay ben olsam ben de yapamazdım ben mümkünse eşim beni odada görsün toparlanmış halimle istiyorum

İnşallah canım abisi olsun fıstığın
İnşallah canım. Benim biraz zor oluyor. Herkes ilkten sonra hemen olur diyor ama aralarında 1 yaş olursa ne güzel olur nasip kısmet artık çok şükür sağlıkla kavuşalım inşallah

Aynen kuzum çok şükür hala eşitler evet ben yarın ufaktan poşetlemeye başlarım kendi eşyalarımı sonra eşim işten geldikçe valize yerleştirir hazır olmuş olur nasipse

ben dua ederken eksik etmişim kızım ultrasondan bile aynı babası qma şikayetçi değilim benim kociş yakısıklı burnu falan tam fındık bi dudakları var kadınlarda yok öyle

Benim eşim hayatta yapamaz iğne olunca bile fena oluyor çocuğu ilk kucağıma alabilirmiyim ben acaba diye konuşurken geçen gün dedimki doğuma girmene izin verirseler girermisin evet dedi ben şok

Ay ben olsam ben de yapamazdım ben mümkünse eşim beni odada görsün toparlanmış halimle istiyorum
Ya ben eşimle odadayken bebeğin getirilmesini istiyorum o ana tanık olmak istiyorum öyle bişey mümkünmü acaba ilk babaya gösteriyorlar ya

Aynen kuzum çok şükür hala eşitler evet ben yarın ufaktan poşetlemeye başlarım kendi eşyalarımı sonra eşim işten geldikçe valize yerleştirir hazır olmuş olur nasipse
Ayyy heyecanlanıyorum Cansuuuu hadi bakalım inşallah hersey senin için bizim için hepimiz için güzel olsun kuzum canım benimde kasılmalarım çok bence benimde ondan kısalıyor rahim ağzım

Ben bu hafta kurabiye yedim duramadım nasıl korkuyorum şimdi fazla olmuş diye söylicek
O kadar sıkma kendini canım seni anlıyorum insan yaşamadan bilemez tabi ama inşallah bir sıkıntı olmayacak seninki genetik bence şükür bebişinde iyi sağlıkla sıhatla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…