Amin canım inşallah benimki erkek ama kız çocuklarına ayrı bir düşgünlüğümüz var eşimle hep bir kız çocuğumuz olsun istersik inşallah çok istiyorum bundan sonra
Amin canım inşallah benimki erkek ama kız çocuklarına ayrı bir düşgünlüğümüz var eşimle hep bir kız çocuğumuz olsun istersik inşallah çok istiyorum bundan sonra
Kızlar bu göbek kordonu kesme olayına ne diyorsunuz, ben bir yandan eşim bebeği tertemiz çıktıktan sonra görsün istiyorum bir yandan da göbek kordonunu o kessin istiyorum. Bugün sordum kendisine ama çok istemedi, ben yapamam öyle şeyler doktora bırak yapsın işte işini falan dedi
Kızlar bu göbek kordonu kesme olayına ne diyorsunuz, ben bir yandan eşim bebeği tertemiz çıktıktan sonra görsün istiyorum bir yandan da göbek kordonunu o kessin istiyorum. Bugün sordum kendisine ama çok istemedi, ben yapamam öyle şeyler doktora bırak yapsın işte işini falan dedi
İnşallah canım. Benim biraz zor oluyor. Herkes ilkten sonra hemen olur diyor ama aralarında 1 yaş olursa ne güzel olur nasip kısmet artık çok şükür sağlıkla kavuşalım inşallah
Kuzummm çok geçmiş olsun, oy tatlı prensesler, sen çantanı falan hazırla kuzum. Herşeyim hazır olsun bebişler kilosu falan çok iyi gidiyor haftaya zaten inşallah 2 kiloyu görürler. Sende bol bol dinlen kuzum ama çantanı hafta sonu hallet dursun Hersey çok güzel olacak baksana aralarında 40 gram var bu ikizler için bence çok çok iyi
Aynen kuzum çok şükür hala eşitler evet ben yarın ufaktan poşetlemeye başlarım kendi eşyalarımı sonra eşim işten geldikçe valize yerleştirir hazır olmuş olur nasipse
İnşallah canım bizimki kız inşallah eşimin ailesine çekmez eşim yakışıklı ama kız siması için hatları güzel diyemem ilk kız olduğunu duyduğumda ağlamıştım, eli yüzü düzgün olsun ağzı burnu dudağı tam olsun eksiği olmasın inşallah
ben dua ederken eksik etmişim kızım ultrasondan bile aynı babası qma şikayetçi değilim benim kociş yakısıklı burnu falan tam fındık bi dudakları var kadınlarda yok öyle
Benim eşim hayatta yapamaz iğne olunca bile fena oluyor çocuğu ilk kucağıma alabilirmiyim ben acaba diye konuşurken geçen gün dedimki doğuma girmene izin verirseler girermisin evet dedi ben şok
ben dua ederken eksik etmişim kızım ultrasondan bile aynı babası qma şikayetçi değilim benim kociş yakısıklı burnu falan tam fındık bi dudakları var kadınlarda yok öyle
Aynen kuzum çok şükür hala eşitler evet ben yarın ufaktan poşetlemeye başlarım kendi eşyalarımı sonra eşim işten geldikçe valize yerleştirir hazır olmuş olur nasipse
Ayyy heyecanlanıyorum Cansuuuu hadi bakalım inşallah hersey senin için bizim için hepimiz için güzel olsun kuzum canım benimde kasılmalarım çok bence benimde ondan kısalıyor rahim ağzım
O kadar sıkma kendini canım seni anlıyorum insan yaşamadan bilemez tabi ama inşallah bir sıkıntı olmayacak seninki genetik bence şükür bebişinde iyi sağlıkla sıhatla kavuşun inşallah