2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Senin cinsiyet neydi sana çekerse tadından yenmez
İnşallah canım bizimki kız inşallah eşimin ailesine çekmez eşim yakışıklı ama kız siması için hatları güzel diyemem ilk kız olduğunu duyduğumda ağlamıştım, eli yüzü düzgün olsun ağzı burnu dudağı tam olsun eksiği olmasın inşallah

Amin canım inşallah sağlık sıhatle kucakla prensesini gönlündeki nasip olsun inşallah

Ben her hafta yiyorum onu ya kofte patates falan onsuz gitmiyo yoğurtlu salatalarda falanda yiyorum
Offf suşiiiiii vejeteryan olandan yedim bikac kere ama yerini tutmuyo aslinda ben cig olarak yemiyodum pişmiş yiyorum ama icinde dip baliklari oldugu icin cesaret edemedm ona

Aynen dün farkettım bugun emin oldumçözdüm işi, demir hapı yapıuor kokuyu. Öyleyse içim rahatladı
Mantıklı canım zaten idrar yolun temiz çıkmıştı burada bile düşündük ya ne olabilir diye bulamadık

B Buddy x Kuzummm bebislerin masallahı varr çok şükür ikizlere gore cok iyi buyuyolar kalan hicbir seyi kafaya takma stres yapma ikiz gebeliklerde zaten hemen hemen herkesin aynı sen zaten herseyi fazlasiyla biliyosun cok sukur bu zamanlara geldin ya bide subati gorsek tadindan yenmez senin fistiklar

Ayy Allahın izniyle inşallah kuzum ya şubatta gelseler süper olur belli de olmaz gerçi hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahhh

Çok iyisin MaşAllahve haklısın mesela bende yaş konusunda çocuk için takılıyordum her defa değerlerimi kötü görünce her defa doktora gidince bana bu yaşımı hatırlatıyordular geç kala bilirsin ondan koşarak tüp bebeğe gitdim..ama yoksa 35 hiç göstermiyorum gebelikten önce 53 ve en çokta eşim diyor sana kesinlikle 35 verilmez..bebişten kesinlikle yaşımı takmıcam kafama

Aynen canım senin resimleri de gördük vücut duruşun dinç ve güzel zaten yaşlarımız da iyi bence! 35 ki hele bence bi kadının en güzel yaşı hatta duymuştum ki cennette herkes 35 yaşında oluyormuş bilmiyorum ne kadar doğru

Teşekkür ederim bu arada güzel gönlünüzden güzel gözlerinizden

Kuzummm çok geçmiş olsun, oy tatlı prensesler, sen çantanı falan hazırla kuzum. Herşeyim hazır olsun bebişler kilosu falan çok iyi gidiyor haftaya zaten inşallah 2 kiloyu görürler. Sende bol bol dinlen kuzum ama çantanı hafta sonu hallet dursun Hersey çok güzel olacak baksana aralarında 40 gram var bu ikizler için bence çok çok iyi

Genetik bizde canım kardeşimi görsen sanki hiç doğum yapmamışTabi iyi yaşlarımız bizede Allah şimdi nasip ediyor anne olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…