2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oy horlama bir de sonlarda başlıyor diyorlar bende de kısa süreli oluyormuş gece horlaması aman uzun süreli bir hastalık geçirmede canım inşallah önemli olan o
Eşim uyuyamıyorum diyor dedim az daha sabret biticek bu çilen

Bizde daha önceden vardı tansiyon aleti. Gebelikte sürekli ölçüyordum bi ara alışkanlık oldu. Eşim oyuncak gibi oynuyorsun şununla diyor. . Aynen canım belki biraz dikkat etseydi suyu artmazdı o kadar ama bebişine bi etkisi olmamış. Onun fizyolojisinden öyleymiş demekki su fazlalığı

bende küveti biter diye eşime aldırdım şimdi çıkcam bende bakayım neler gelmiş
Ben banyo ürünlerini önceden almıştım ama epey işe yarar şeyler var bugün bimde bende tummy aynalı zeka kartları , hışırtılı kitap, pazen nevresim takımı , biberon kurutıcu ve güvenlik önlemleri için köşelik priz kapatıcı falan aldım aldım

Sadece kızında tansiyon vardı çok fazla ağlıyordu anlamıyorduk doktor deyince tedavi etdik geçti gitdi şimdi MaşAllah okulda birinci

Çok geçmiş olsun canım yuvarlanıp gidiyoruz burda bizde

Hayır bir de bizimkilerden iki tane taşıyorsun maşallah nerene sigdiriyorsun bebeleri doğru söyle
Of cidden nerede bu bebeler hemşirem de doktor kontrolünde vajinal muayeneye hazırlanırken göbeğiniz hiç çatlamamış ne güzeelll diyor doktor da maşallah de dedi dedim hocam normal mi benim göbeğim top gibi değil göbek katlanma çizgim bile hala benle doktorda gülerek normal tabiki dedi artık top gibi olmasını beklemiyorum ya ümitlerim yeşerdi bir de Yanyana oldukları için sanırım bir tanesi resmen böbreğimde yaşıyor gibi hissediyorum diğer yavrum zaten o kadar uysal ki kendi halinde gömmüş kafasını arkaya yaşıyor orada

Kadın doğumcu mu normal dedi canım. Bana devlet hastanesinin bi polikliniğinde yeni mezun bi doktor çok yüksek dedi. Gebelikten olur falan demedi. Bence bilmiyor .kadın doğumla ilgili belki biz bile daha çok biliyoruzdur
Evet canım kadın doğumcu dedi kolesterol genelde hamilelik döneminde yüksek çıkar dedi

çınar bey rahatına düşkün ağzımdan çıkmasa bari diyorum bazen gerindiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…