2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum şimdi YouTube da kağan Kocatepe doktoru dinledim. Gebelikte kolestrol bakmak bile gereksiz diyor. Yükselmesi normal diyor. Kadın doğumcılar sadece gerekli gördüklerini istiyorlar demekki. Su için de 30. Haftadan sonra artma olmaz dediler. Uygulamanın birinde de okumuştum. Kendini çok kısıtlama zaten. Kısıtlanmanın stresi de kötü etkiliyor. Valla ben psikolojinin de etkisine inanıyorum. Bu yediğim bana dokunacak korkusuyla yiyince dokunmayacaksa da dokunuyor. Çok abartmadıktan sonra bişey olmaz bence. Çünkü şekerin yok,bebeğinin kilosu da güzel düşük de değil yüksek de değil.
Şekeri tansiyonu olan İnsanlarda da bişeye sinirlendiklerinde üzüldüklerinde falan şekeri çıkıyor krize giriyor ,tansiyon hastası olanın tansiyonu fırlıyor pıhtı atıyor. Yani duygular çok önemli böyle hastalıklarda ama engel olmak çok zor malesef

Benim doktorum kendi kıyafetini giymene izin veriyor kuzum nasıl rahat ediyorsan onu giy diyor ben gecelik aldım o yüzden
Doğrudur canim her hastanenin işleyişide farklidır ben tahmini söyledim küçücük yumurta toplamada bile ameliyat kiyafeti giydiriliyorsa dogumda da giydirilir diye dusundum

Çok yararlı oldu teşekkürler canım

Doğrudur canim her hastanenin işleyişide farklidır ben tahmini söyledim küçücük yumurta toplamada bile ameliyat kiyafeti giydiriliyorsa dogumda da giydirilir diye dusundum
Doğru düşünmüşsün aslinda kuzum normalde dediğin gibi Toto Frikiği veren ameliyat önlüklerinden veriyor hastaneler nadir bazı doktorlar izin veriyor kendi kiyafetini giymene saolsun benim doktorumda karışmıyor

Ay kuzum çok üzüldüm cidden emeğine yazık bi girseydi ya içeri kaçar gibi kapıdan gitmiş o da ayıp zaten arayanlar eve gelecek hemşire eğitim verecek diyor niye sana öyle yaptı zaten anlattıları ekstrem şeyler değil ama dediğin gibi iki insan görüp sohbet muhabbet yani sen eşinle akşam gün tabağı yap mis gibi boşver sinir oldum gelen hemşireye de

Kızlar benim belim tutulmuş ayakta duramıyorum uzanınca geçiyor akşamları hep üstü açık uyuduğum için oldu bence dikkat edin zaten ağırlaştım iyice bide bu çıktı

Sağol canım

aaa benim doğum günüm de 8 mart

Ben de üzüldüm emeğime ama hala şaşkınım çok komik geldi gülüyorum valla aynen artık yine eşime kaldım

Doğumdan önce de bakarlar zaten heralde kan değerlerine. Ameliyatlardan önce hep bakılıyordu bu da öyledir heralde . Zaten bi çözümü de yok ki yağlı yeme diyorlar geçiyorlar. İlaç da kullanılmaz. . YouTube da doktor gebelikte kolestrol baktırmak gereksiz diyor hatta

Bende zaten stres olmayım diye eve tansiyon aleti almadım dedim doktor ölçerken olursa alırım yoksa onunda
stresini yapmayım..ilk haftalar çok beterdim resmen doktorun kapısında ağlamamak için kendimi zor tutuyordum..ama su için mesela kardeşim son aylarda aksine çok kötüydü çok fazla suyu vardı iğneler vurduruyordu ama onun diyeti yoktu ve 10 sene gecmiş o zaman ayda 1 defa doktora gidiyordu belkide kendine baksaydı bu kadar suyu olmazdı diyorum

Kızlar Allah nasip ederse tam 1 ay kaldı doğuma plasenta previa olduğu için kan lazım doktor 3 4 kişi bulun bence dedi ben sanıyodum ki hastane ayarlar kanı öyle değilmiş bizim bulduğumuz kişiler kızılaya benim ismimle kan veriyormuş hastanede kızılaydan o kanı istiyormuş Bizde eşimle şimdiden arıyoruz Arh- biraz zor bulunan bir kan en azından kişiler hazır olsun da acil bir durumda ararız diye ama bulamadık Bir ablam var uyumlu çok şükür bir de eltimin babası var ama yaşı olduğu için o son tercih hayırlısıyla şunuda bulsakta rahatlasam beni en çok geren konu

Cnm greklı olurlarsa kullanırlar inşallh grek olmaz, olsada 1 enfazla 2 kişinin kanı yeter, bu işler stresli evet, annemin ameliyatında koca hastane bız bulamayz kızılayda kan yok dediler, annem 0 rh -
Zar zor 2 kişi bu duk bi sürü özellik istıyorlar, ilaç kullanmıcak içki içmicek, korona olmamış olcak faln filan
Anneme lazım olmamışlardı, adamlar amelıyat saatınde kapıda bekledıler acil bi duruma karşı.
Şimdi sanada grek kalmassa
O kişilerın kanı kızılayda kalacak

Suyun geldiğini nasil anliyoruz bi tutulmayacak derecede mi oluyor hep kafamda soru isareti o kısım
Cnm benim birden Şaldr saldr gelmedi geç 3te uyurken ben uykumdan altıma kacrdm bir kaç damla diye kalktım üstümü degstrdm tuvalete gttm sonra yattım yine geldi gttm yine üstümü degstrdm sonra yine aynı bi kaç damla devamlı aralıklı oalrak gelmeye devam etti dedim bu altıma kcqrmq olamaz herhalde uyanıkken de bu kadar kaçırmam yani dedim sonra dedim benim suyum geliyor bence öyle yani sonra ben normal ped koydum devamlı az az gelmeye devam etti

Nefes almakta güçlük çekiyorum canım bi kaç gündür zaten zor nefes alıyordum muhtelemen tıkandım. Zaten horluyormuşum geceleri
Oy horlama bir de sonlarda başlıyor diyorlar bende de kısa süreli oluyormuş gece horlaması aman uzun süreli bir hastalık geçirmede canım inşallah önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…