2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
çınar bey rahatına düşkün ağzımdan çıkmasa bari diyorum bazen gerindiğinde
Ay bazen evet rahim ağzından çıkıp gidecek gibi tövbe diyorum noluyor içerde ama doktor normal korkma öyle bir şey olur mu tekme atıyorlar alanları daralıyor sen öyle hissediyorsun ama suyu olduğu sürece keyifleri yerinde onların dedi

Benim bebe de yan duruyor içerde midemi perişan etti sağolsun 10 kilo aldım ben burdan sonra artmıyor artık ama mide yanmasından iştahım kapandı ve aktif çalışıyorum o yüzden artmıyor herhalde hareketleri dışardan bile görünüyor ve ayhhh diye bağırtıyor beni gün içinde sürekli göbeğime bakmak istiyorum 29+4 oldum

bazen çok hıçkırıyor kafası da aşağıda garip hissettiriyor çok

bir kedi gördüm sanki valla daha da büyüyecek karnımız son raddesi ne onu çok merak ediyorum

Ahhahaha benimde böyle işte düz gelip yamuluyor ahahahah aynısııııı benim aşağısı dün geliyor yukarı göbeğim yamuluyor biliyordum yalnız değilim
Ahshqhs bende yalnız olmadığıma çok sevindim milletinkine bakıyorum öne doğru hep göbek deliğinin oralar benimki yamuk birde şu 2 gündür sol tarafım daha yüksek duruyor çok komik ya

Bak ben sırt üstü yatınca bu kadar büyük durmuyor benimkisi herhalde göbek olan kısım içe kaçıyor
Oturuyorum aslında burda ama biraz yatıyor gibi oturma güneşi görünce buraya sindim yok gerçekte benim daha da küçük kamerada bir tık büyük duruyor aman büyüklük de çok önemli değil sağlıklı olsunlar kiloları yerinde olsun da göbeksiz olalım

Ahshqhs bende yalnız olmadığıma çok sevindim milletinkine bakıyorum öne doğru hep göbek deliğinin oralar benimki yamuk birde şu 2 gündür sol tarafım daha yüksek duruyor çok komik ya
Ahahaha benimkine bak solda toplanıyorlar sağ bomboş yani iki bebe niye daracık tek bir yerde olmak isterler anlamıyorum yayılın anacım sağa sola sağ tarafım bazen dümdüz oluyor neyse öyle böyle onlar rahatsa bana no problem diyorum keyif onların keyfi
(Eşimin pijaması Ben , alt üst pijama linki istemeyin eşim collection çoraplar bana aittir )

Eklentiler

• IMG_3436.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 106
Çınar ismine özel bir şey yaptırdın mı canım hediyelik , kapı süsü yastık falan ben daha karar veremedim bizim de Çınar olacak ya sorayım dedim fikrini
yaptırmadım daha içimden ahşaptan bir şeyler yaptırmak geliyor ya da canvadan kendim tasarlayıp yapacağım

eş tişörtü pijamasıyla gezmeyen bbizden değildir adamın bütün tişörtlerine el koydum resmen

yaptırmadım daha içimden ahşaptan bir şeyler yaptırmak geliyor ya da canvadan kendim tasarlayıp yapacağım
Bende ahşaptan montesorri oyuncak yaptırdım isimli, küplerden alacağım bi ,
33 olduk daha sorduklarımın hiç birini yaptırmadım biraz hızlanmam lazım daha hastane hediyelik için kafam karışık

Kızlaaar pijama, gecelik linklerinizi buraya buraya atın da linklenelim be bakıyorum bakıyorum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…