2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Değişiyor kuzum seni temizleyip yeni kiyafet giydiriyorlar o sırada da bebeğin aşısı bakımı yapılıyor sonra bebişi alip çıkıyorsun

Kuzum çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın ne oluyormus bu hastalık ilk defa duydum, sen nasilsin bebiş nasıl iyisinizdir umarım

Ayy Allah razı olsun ekran görüntüsü aldım evet ya ben aktarda çalışırken diyolardı rezene anason papatya veriyolarmis 1 cay kasigi falan 19 yasima 0 tecrubeme ragmen vermeyin diyodum sutten gecer zaten diyodum

B Buddy x Kız geldi hemşire çantayı bırakmaya içeri girmeden kapıda geveledi emzirme eğitimi ile ilgili imza attırdı gitti hiçbir şey anlamadım c şeklinde tut dedi sadece hahaha ay ben de ayıp olmasın diye börekler tatlılar yaptım çay demledim vs ikram ederim diye boşuna yordum kendimi

O zaman şikayet olunca demek yapılıyor çünkü ben ilk odasına girince bana diyor ne şikayetin var bu güne kadar 2 defa bir sürü test yaptırdı bana ilkte vitamin d 4 çıktı kadın şok oldu ama bana dedi bu ilaç yeter ve tekrar istemedi bile..benim akıntım fitilden dolayı oluyor ondan hiç bunu söylemiyorum çünkü idrar 2 defa istedi temiz çıktı şükür sanırım diyetin faydası oluyor enfeksiyon konusunda tatlı hiç yemediğim için tetiklemiyor gerçi bu 10 gün içinde kurabiye yedim 4 tane akşamlar artık sütle küçük fıstıklı çıkolatalar yiyorum İn şa Allah bu gün doktor kötü haber söylemez yoksa vicdan yaparım

Canım tamamen doğumun ne şekilde basladigiyla ilgili bu konu mesela şu gelişi ile başladıysa suyun berrakligina ve geliş yoğunluğuna göre karar verirsin su yeşil bulanık gibiyse hemen gitmen lazım bebek kakasını yapmış demek ama berrak ve az az sızıntı şeklinde ise benim doulam uyu dinlen yemek ye karnını doyur öyle hastaneye geç diyor bı anda boşalan suda var o durumda da beklemek sakıncalı. Duzenli kasılma ile başladıysa tamamen evinin hastaneye uzaklığına göre hareket edersin yakınsa 5 dk.da bire düşünce uzaksa 10 dk.da bire düşünce çıkarsın. Evin hastaneye uzaksa yakında bir hastaneye gider açıklık ve nst kontrolü yaptırırsın kalp atışında sıkıntı yoksa acilman çok ilerlemediyse tekrar evine geçip beklersin. Zaten rahim yumuşamış 3-4 cm varsa açıklık direk yatış yapilir benim doktorum 2-3 cm açılma ve rahim geride yumusamadiysa gönderiyor aklıma gelen bunlar

Kuzum çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın ne oluyormus bu hastalık ilk defa duydum, sen nasilsin bebiş nasıl iyisinizdir umarım
Biz de başımıza gelince duyduk işte,reflü diye tedaviler gördü ancak karın ağrısı kusması kesilmeyince derin araştırıldı,200binde 1görülüyormuş,anne karnında oluyormuş bi sebebi yok şans işte,safrası doğuştan çalışmıyor ve safra yolu genişlemiş kist oluşmuş orada da genişleyen kısma safra dökülüp ağrılara kusmalara sebep olmuş ki ilerleyen dönemi çok daha korkunç,karaciğer etkilenmeden kurtardık çok şükür,safra kesesi koledoğu ve kisti alınıp yeniden bağırsaktan parçayla safra yolu yapıldı,Allah sağlık versin tüm bebeklerimize inşallh,karnımdaki bebeşim de büyüyor bi sıkıntım yok çok şükür Allah öyle bi güç verdiki bana hep hastanelerde geçti aylarım zaten bebeğim de Allaha emanet sıkıntısız büyüyor inşallh

Benim doktorum kendi kıyafetini giymene izin veriyor kuzum nasıl rahat ediyorsan onu giy diyor ben gecelik aldım o yüzden

Geçmiş olsun canım bundan sonra oğluşun iyi olsun Allah korusun bebekler hasta olmasın sende çok şükür iyisin Allah güç veriyor

Ayy Allah razı olsun ekran görüntüsü aldım evet ya ben aktarda çalışırken diyolardı rezene anason papatya veriyolarmis 1 cay kasigi falan 19 yasima 0 tecrubeme ragmen vermeyin diyodum sutten gecer zaten diyodum
Senden de kuzum hahah valla sen daha bilgili çıkmışsın onlardan

Neeee şaka yapıyorsun hahaha kız gülmeyim diyorum da emeğine yazık ne uğraştın kıyamam ya ben hiç bir şey yapmadım su bile istemedi zaten yapamazdım da ay kapıdan ne öyle c tut hadi bay gidiyorum aynen imza bende attım ama eve girdi broşür verdi o broşürdekileri anlattı aklına takılan sormak istediğin bir soru var mı dedi hatta öncesin de hiç bi eğitime katıldın mı gebelik okulu vs. diye de sordu hayır evden çıkamıyorum ki dedim öyle anlattı benimde bir sorum ekstra yoktu 30 dk oturdu gitti ay çok üzüldüm kız hazırladık yapmana sana gelenin acelesi vardı herhalde nereye yetişecekse

Elhamdülillah geç olmadan anlaşılmış kuzum insallah birdaha böyle kötü bir tecrübe yaşamak zorunda kalmayın çok çok geçmiş olsun rabbim evlatlarinizi size bağışlasın inşallah bu bebisi de sağ salim kucağınıza alın

Geçmiş olsun canım bundan sonra oğluşun iyi olsun Allah korusun bebekler hasta olmasın sende çok şükür iyisin Allah güç veriyor
Çok sağol canım,oğlum iyi çok şükür dün kontrolde dr atlattınız bitti bile tahlilleri çok iyi dediAllah kimselere yaşatmasın

Aa benimde üst düş etlerim şişti.
Hep kanıyor
Allah sabır versın cnm

Amin hepimiz sağlıkla alalım inşallh,çok şeyler kaçırdım buralarda da bi bakındım herkesler iyi ya çok şükür,sağlıkla gelsin bebekler de inşallh

Ay sorma ben de şaşırdım uzun süre sonra insan yüzü göreceğim diye sevinmiştim halbuki bir de erken kalktım hazırlık için oturduğum yerden yaptım her şeyi ama sırtım da ağrıdı yani neyse bayadır mutfağa girmiyordum değişiklik oldu diyeyim akşama eşim kızacak da neyse artık oturur beraber yeriz

Cnm bnimde kolestrol ve trigleserid yukselmiş. 2 doktorda bısey demedi gebelikte yukselir gayet normal dedi. Normalde bu degerler yuksek degıldı bnde. Hamur işi falanda yedıgım için kolestrol yuksek olması normal bnde. Bnde şubat başı son kez kan ve idrar tahlıllerımı verıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…