2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimki böyle bombeler yapmayı seviyor. İyice alıştı. Dönerken mi yapıyor onu da anlamıyorum. Töbe est
Cnm senin göbüş hepmi böyle duruyor rahimmi kasılıyor bebiş poposunumu dayıyor anlayamadım. Peki bu sekıldeyken geriliyormu, altta ağrın falan oluyomu vajınada?

Bayıldım tam benim tarzım ama tükenmiş bedenler, geldi mi kuzum peki bı tık yakası düşündürdü beni göğüs çatalı biraz yukarda benim memeler ortaya çıkar mı acaba
Emzirmeye uygun baya atlet giyecem zaten içine o yüzden dert etmedim yakası öyle çok açık durmuyor üstünde babanne yeleği giyerim siyah bunu burdan bir arkadaşta görüp almıştık 129 TLye gelmişti stoklar güncellenirse söylerim mutlaka

Bunlar çok güzelmiş ya
Evet canım ben önce deneme amaçlı 1 takım almıştım beğenince toplamda 5 takım aldım ama ben daha çok pijamam çok yoktu o yüzden aldım tabii ki hamilelik için değil sadece hastane için de buradan aldığım 2 takımı koydum valize

Cnm senin göbüş hepmi böyle duruyor rahimmi kasılıyor bebiş poposunumu dayıyor anlayamadım. Peki bu sekıldeyken geriliyormu, altta ağrın falan oluyomu vajınada?
Hep değil canım şu an normal top gibi duruyor karnımYok canım orası diziydi en son. Şu an da tahminim öyledir. Karnımı ittirdiğinde gerilme basınç gibi bişey hissediyorum ama altta ağrı olmadı öyle zamanlarda.

Cnm bnım bı kez boyle oldu. Bide arada karnımın sağ tarafı sertleşiyor, taş gbi. Bu esnada vajınamda bi ağrı bi gerginlik oluyor, 10 sn falan sürüyor.

Ben de o beli robadan açılanlardan alıcam galiba. O model çok sevimli teşekkür ederim paylaştığın için canım

Cnm bnım bı kez boyle oldu. Bide arada karnımın sağ tarafı sertleşiyor, taş gbi. Bu esnada vajınamda bi ağrı bi gerginlik oluyor, 10 sn falan sürüyor.
Bazı kasılmalarda ben de hissediyorum canım vajinada kasıkta sancı oluyor senin dediğin gibi 10 sn kadar sürüyor. Bunu dün gece yaşamıştım bunda sadece karnım içerden dışarıya gerildi ve basınç oldu. Ama gün içinde birkaç kere olduktan sonra devamı gelir diye o sıra çok panik yaptığım oluyor. Düzenli hale girer diye korkuyorum valla

Süper hemen takibe alındı çok çeşitler var hem kumaşı nasıl peki çeker mi kuzum
Kumaşı çok güzel canım coton yazıyor ben 3 takımı günlük giyiyorum kaç defa yıkadım bilmiyorum hiçbir şey olmadı ama kadife ve kalın kumaşlı ürünleri nasıl onu bilmiyorum ben ince salaş modellerden aldım. Hastane için aldıklarımı hiç giymedim daha ama 1 kere yıkadım ütüledim bir şey olmadı

Kızlar MaşAllah göbüşlerinizeama bende 8 aylık göbüş diğil kesinlikle ilk haftalardan biliyordum öyle olucağınıbu göbüşle bile o kadar zor yürüyorumki ağrımayan yerim yok sanırım zayıf olduğum için bana inanılmaz her yerime baskı var Peynirdomates senin göbüşünü görünce karnıma ağrı girdibende ufak bile yükselirken korkuyorum

Yav bunlar bana olmuyooorr olmuyorrr bende bir g*t var bir basen var kamyon gibi azıcık büyük bedenliler link paylaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…