- 16 Mart 2022
- 3.331
- 3.283
- 83
- 33
Çok güldüm yaYol şurdan mı yoksa burdan mı diye deneme yapıyor sanırımzamanı gelince doğru yolu bulup çıkacak Peynirdomates
AynıYav bunlar bana olmuyooorr olmuyorrr bende bir g*t var bir basen var kamyon gibi azıcık büyük bedenliler link paylaşsın
Kimisinin iç karnı geniş oluyormuş canım seninki de öyle galiba. Benimki karpuz gibi öne doğru sivri. Boy da olmayınca bende direk öne pörtledi diye düşünüyorumKızlar MaşAllah göbüşlerinizeama bende 8 aylık göbüş diğil kesinlikle ilk haftalardan biliyordum öyle olucağını bu göbüşle bile o kadar zor yürüyorumki ağrımayan yerim yok sanırım zayıf olduğum için bana inanılmaz her yerime baskı var Peynirdomates senin göbüşünü görünce karnıma ağrı girdi bende ufak bile yükselirken korkuyorum
Olsun biz tombalakta güzeliz
Yok kız korkma benim annem diyor sen abartıyorsun gerçekten öyleyimKimisinin iç karnı geniş oluyormuş canım seninki de öyle galiba. Benimki karpuz gibi öne doğru sivri. Boy da olmayınca bende direk öne pörtledi diye düşünüyorumben ağrımasa da korkuyorum böyle gerilince Allah hastane yolu mu gözüküyor diye
Evet ya bencedeOlsun biz tombalakta güzelizama bize olan pijamalar da atar mısınız arada arkadaşlar
Ben de eşimle göbüşümle daha çektiremedim hatıra.Yok kız korkma benim annem diyor sen abartıyorsun gerçekten öyleyimbir resim çektirsem atarım bura her gün diyorum çektirek eşime hatıra olarak
Kız bu büyük baya m bedenin içinde yüzüyorum resmen benYav bunlar bana olmuyooorr olmuyorrr bende bir g*t var bir basen var kamyon gibi azıcık büyük bedenliler link paylaşsın
Çocugumm napiyorsunnn neren oBenimki böyle bombeler yapmayı seviyor. İyice alıştı. Dönerken mi yapıyor onu da anlamıyorum. Töbe est
Bende de aynı durum varYav bunlar bana olmuyooorr olmuyorrr bende bir g*t var bir basen var kamyon gibi azıcık büyük bedenliler link paylaşsın
Miss Dünya Lissa Emzirmeye Uygun Uzun Kol Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol şundan almayı planlıyorumYav bunlar bana olmuyooorr olmuyorrr bende bir g*t var bir basen var kamyon gibi azıcık büyük bedenliler link paylaşsın
Bende de plesenta Previa var ama dr. Kan veren kişinin seninle aynı kan grubundan olma zorunluluğu yok fark etmez, Kızılay a hangi kanı verdiğiniz dedi. Siz verdiğiniz onların deposu için dedi, ameliyattan önce onlar bizim grubumuzu göndereceklermiş hastaneyeKızlar Allah nasip ederse tam 1 ay kaldı doğuma plasenta previa olduğu için kan lazım doktor 3 4 kişi bulun bence dedi ben sanıyodum ki hastane ayarlar kanı öyle değilmiş bizim bulduğumuz kişiler kızılaya benim ismimle kan veriyormuş hastanede kızılaydan o kanı istiyormuşBizde eşimle şimdiden arıyoruz Arh- biraz zor bulunan bir kan en azından kişiler hazır olsun da acil bir durumda ararız diye ama bulamadık Bir ablam var uyumlu çok şükür bir de eltimin babası var ama yaşı olduğu için o son tercih hayırlısıyla şunuda bulsakta rahatlasam beni en çok geren konu
Çok güzellerrr ama ben pijamacıyım bir yanım açılır bunda uğraşamamBende de aynı durum varbende lcw 3Xl bedenleri alıyorum ordan 2 takım aldım canım
Aşağıdakileri , ama bir pijama takımı daha alacağım onu beğenemedim daha
Gecelik - LC WAIKIKI - 699,99 TL
LCW DREAM Ekru V Yaka Dantel Detaylı Uzun Kollu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3AH98Z8-FDUwww.lcwaikiki.com Sabahlık - LC WAIKIKI - 499,99 TL
Ekru Kruvaze Yaka Dantelli Uzun Kollu Kadın Sabahlık size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3AH97Z8-FDUwww.lcwaikiki.com Gecelik - LC WAIKIKI - 399,99 TL
Lacivert Kruvaze Yaka Desenli Uzun Kollu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3DP95Z8-LSJwww.lcwaikiki.com Sabahlık - LC WAIKIKI - 449,99 TL
Lacivert Şal Yaka Düz Uzun Kollu Hamile Sabahlık size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3DP96Z8-HFHwww.lcwaikiki.com Gecelik - LC WAIKIKI - 329,99 TL
Bej Bisiklet Yaka Winnie the Pooh Baskılı Kısa Kollu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3CE89Z8-MXNwww.lcwaikiki.com
Ay bende oyle birsey duymuştum ama hiç teyit etmemistim cok tesekkur ederimBende de plesenta Previa var ama dr. Kan veren kişinin seninle aynı kan grubundan olma zorunluluğu yok fark etmez, Kızılay a hangi kanı verdiğiniz dedi. Siz verdiğiniz onların deposu için dedi, ameliyattan önce onlar bizim grubumuzu göndereceklermiş hastaneye
Bunun lacivertini bende favladım koyu renk almak istiyorum bende açığa cesaretim yok
Bende koyu renk lacivert pijama arıyorum ama bunlar nasıl senceÇok güzellerrr ama ben pijamacıyım bir yanım açılır bunda uğraşamam
Cnm benim birden Şaldr saldr gelmedi geç 3te uyurken ben uykumdan altıma kacrdm bir kaç damla diye kalktım üstümü degstrdm tuvalete gttm sonra yattım yine geldi gttm yine üstümü degstrdm sonra yine aynı bi kaç damla devamlı aralıklı oalrak gelmeye devam etti dedim bu altıma kcqrmq olamaz herhalde uyanıkken de bu kadar kaçırmam yani dedim sonra dedim benim suyum geliyor bence öyle yani sonra ben normal ped koydum devamlı az az gelmeye devam ett
Bende tuvalete gittikten sonra idrarim bitti ama sonra devaminda boyle akip giden birsey oldu. Emin olamadim o yuzden sormak istedim. Teşekkür ederimCnm benim birden Şaldr saldr gelmedi geç 3te uyurken ben uykumdan altıma kacrdm bir kaç damla diye kalktım üstümü degstrdm tuvalete gttm sonra yattım yine geldi gttm yine üstümü degstrdm sonra yine aynı bi kaç damla devamlı aralıklı oalrak gelmeye devam etti dedim bu altıma kcqrmq olamaz herhalde uyanıkken de bu kadar kaçırmam yani dedim sonra dedim benim suyum geliyor bence öyle yani sonra ben normal ped koydum devamlı az az gelmeye devam etti
ben de en son 10 gün arayla gittiğim için kilosunda çok değişiklik olmamıştır dedi sıkıntı değil o haftasına göre gayet iyi geldi bana önde gitme muhabbetini sata göre söylüyorlar benimki de sata göre 1 hafta önde ama ben sat tarihine göre söylüyorumKızlar çıktım doktordan valla ben bir şey anlamadım nst iyi çıktı şükür bu gün en son ultrasona göre 10 gün önceye göre yani bu gün 33+5 olmalıyım bana diyor bu gün 32+6 yani bu gün 33 oluyorsun ve öyle olmalı diyor 1 hafta öndesin anlatamıyorumki en son dediğine önde diğilimkikilolu çoçuk olucak diyor bende sandımki şimdi 2400 söylicek 2200 diyor kağıtda 2147 yazıyor bende diyorumki ben daha çok bekliyordum yooo diyor çok fazla nasıl olsun gayet iyi diyor bu hafta için suyuna iyi dedi çok şükür diyete devam demedimki tatlı yedim..şubatın ortaları dedi şimdi 2 hafta sonra dedi gel arada 10 gün olduğu için çok fark olmuyor genelde öyle diyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?