2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kimisinin iç karnı geniş oluyormuş canım seninki de öyle galiba. Benimki karpuz gibi öne doğru sivri. Boy da olmayınca bende direk öne pörtledi diye düşünüyorum ben ağrımasa da korkuyorum böyle gerilince Allah hastane yolu mu gözüküyor diye

Yok kız korkma benim annem diyor sen abartıyorsun gerçekten öyleyimbir resim çektirsem atarım bura her gün diyorum çektirek eşime hatıra olarak

Yok kız korkma benim annem diyor sen abartıyorsun gerçekten öyleyimbir resim çektirsem atarım bura her gün diyorum çektirek eşime hatıra olarak
Ben de eşimle göbüşümle daha çektiremedim hatıra. Fırsat bulamadım bi türlü canım. Şunun şurasında bişey de kalmadı

Yav bunlar bana olmuyooorr olmuyorrr bende bir g*t var bir basen var kamyon gibi azıcık büyük bedenliler link paylaşsın
Bende de aynı durum var bende lcw 3Xl bedenleri alıyorum ordan 2 takım aldım canım
Aşağıdakileri , ama bir pijama takımı daha alacağım onu beğenemedim daha

Bende de plesenta Previa var ama dr. Kan veren kişinin seninle aynı kan grubundan olma zorunluluğu yok fark etmez, Kızılay a hangi kanı verdiğiniz dedi. Siz verdiğiniz onların deposu için dedi, ameliyattan önce onlar bizim grubumuzu göndereceklermiş hastaneye

Çok güzellerrr ama ben pijamacıyım bir yanım açılır bunda uğraşamam

Ay bende oyle birsey duymuştum ama hiç teyit etmemistim cok tesekkur ederim arayip veya gidip bilgi de alalim en iyisi biraz zor bulunan kan oldugu icin ellerinde olmama gibi bir ihtimal var mi diye sorayim

Çok güzellerrr ama ben pijamacıyım bir yanım açılır bunda uğraşamam
Bende koyu renk lacivert pijama arıyorum ama bunlar nasıl sence

Bende tuvalete gittikten sonra idrarim bitti ama sonra devaminda boyle akip giden birsey oldu. Emin olamadim o yuzden sormak istedim. Teşekkür ederim

Kızlar çıktım doktordan valla ben bir şey anlamadım nst iyi çıktı şükür bu gün en son ultrasona göre 10 gün önceye göre yani bu gün 33+5 olmalıyım bana diyor bu gün 32+6 yani bu gün 33 oluyorsun ve öyle olmalı diyor 1 hafta öndesin anlatamıyorumki en son dediğine önde diğilimkikilolu çoçuk olucak diyor bende sandımki şimdi 2400 söylicek 2200 diyor kağıtda 2147 yazıyor bende diyorumki ben daha çok bekliyordum yooo diyor çok fazla nasıl olsun gayet iyi diyor bu hafta içinsuyuna iyi dedi çok şükür diyete devam demedimki tatlı yedim..şubatın ortaları dedi şimdi 2 hafta sonra dedi gel arada 10 gün olduğu için çok fark olmuyor genelde öyle diyor bana.

ben de en son 10 gün arayla gittiğim için kilosunda çok değişiklik olmamıştır dedi sıkıntı değil o haftasına göre gayet iyi geldi bana önde gitme muhabbetini sata göre söylüyorlar benimki de sata göre 1 hafta önde ama ben sat tarihine göre söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…