2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşallah kuzum tine de haberler iyi kötü bir şey dememiş ultrasonda kilo zaten tam nokta atışı değil üç aşağı beş yukarı oluyor hatta hafta ilerledikçe ölçmesi bile zor olacakmış diğer gruplarda okumuştum.

Teşekkür ederim kuzucum

Aha üsttekini tuttum güzel hemen alıyorum infulince oldum

Çok beğendim modelleri teşekkürler canım zaten kalın kumaş almayacağım coton kumaş candır

Cnm masallahh kilosu çok iyi sen bu haftalarda 2.400 mü bekliyodun2,200 çok çok iyi, bzım aramızda sat olarak 1 hafta var bak biz halaa 1.650deyiz.
Şükret gayet güzel hersey, suyunda iyi masallh.

Eşim aramış kızılayı kan takası yok demişler valla işimiz bunlara kaldıysa Allah yardımcımız olsun

Canım senin son adet tarihin 3 Haziran değil miydi?

Maşallah kuzu gayet güzel dönmüşsün kontrolden kilosu da güzel

Aynen banada öyle dedi 10 gün olduğu için fazla değişiklik yok sadece ben hep en son ultrason kağıtına bakıb anlıyordum irelidemi şimdide öyle deyince aslında önde diğil ama doktor iyi deyince kafaya takmıyorum

Kız niye öyle diyorsun bence biraz karakter biraz yetiştirilme tarzı çocuğun yapısını belli ediyor benim oğlumda tam tersi kibarcik kavgasiz gürültüsüz arkadaşım gibi görsen ama kuzenimin kızı var abowww kınamayım kızım olacak çünkü bu tamamen yapısal ve yetiştirilme

Yok çok şükür canım önemli doktor iyi dedi sadece kilolu olucak deyince sandımki şimdi 2400 söylicek buna nasıl kilolu demiş anlamadım

Bencede kilosu iyi biz 30. Haftaya girmedik henüz 1.500 lerdeyiz senin ki 1 ay önce yaklaşık

Yok çok şükür canım önemli doktor iyi dedi sadece kilolu olucak deyince sandımki şimdi 2400 söylicek buna nasıl kilolu demiş anlamadım
Walla neye göre kilolu diyorlar ben anlamadım benim bebeğe de dedi ama bende dedim ben en fazla 2900 doğuruyorum hocam kilo değildir gazdır dedim doktor güldü

Cnm masallahh kilosu çok iyi sen bu haftalarda 2.400 mü bekliyodun2,200 çok çok iyi, bzım aramızda sat olarak 1 hafta var bak biz halaa 1.650deyiz.
Şükret gayet güzel hersey, suyunda iyi masallh.
Ben şükür ediyorum tabi şükür etmezmiyim sadece her birimiz en son kontröle göre bekliyoruz kiloyu bende aynı.Senin ilk bebişte öyle olunca doktorun normal demiş mesela ben dedimki ben kendim 3600 doğuldum bana dedi o zaman sana benzemiş dedi..

Kızlar şimdi aklıma takıldı da 31+0 da rahim uzunluğu 25 mm ölçüldü benim. Doktor normal dedi. Ama internette bu haftalarda hiç 25 mm ölçülen yok, olanlar da zaten 33. Hafta da doğum yapmış rahim açılmaya başlamış. Şimdi bir de 25 mm e düzenli kasılmalar da çıktı nst de doktorum nidilatı 1 hafta düzenli kullanmam için tekrar ilaca başlattı. Ben nidilata rağmen hala gün içinde kasıldığımı hissediyorum ama ağrı eşlik etmiyor diye rahatım yani doktor kasılırsan gel yatış yaparım demişti ama o kadar kötü hissetmiyorum şükür kendimi gitmiyorum o yüzden. Doktor en son 1 hafta sonra gel mutlaka bi bakalım tekrar demişti. Acaba bir durum var da bana mı yansıtmak istemiyor haftaya emin olup mu bir şeyler diyecek kafama takıldı yoksa gereksiz mi böyle düşünüyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…