Maşallah kuzum tine de haberler iyi kötü bir şey dememişKızlar çıktım doktordan valla ben bir şey anlamadım nst iyi çıktı şükür bu gün en son ultrasona göre 10 gün önceye göre yani bu gün 33+5 olmalıyım bana diyor bu gün 32+6 yani bu gün 33 oluyorsun ve öyle olmalı diyor 1 hafta öndesin anlatamıyorumki en son dediğine önde diğilimkikilolu çoçuk olucak diyor bende sandımki şimdi 2400 söylicek 2200 diyor kağıtda 2147 yazıyor bende diyorumki ben daha çok bekliyordum yooo diyor çok fazla nasıl olsun gayet iyi diyor bu hafta için suyuna iyi dedi çok şükür diyete devam demedimki tatlı yedim..şubatın ortaları dedi şimdi 2 hafta sonra dedi gel arada 10 gün olduğu için çok fark olmuyor genelde öyle diyor bana.
Doktorunuza danış cnm kaçıncı haftadasin suandaBende tuvalete gittikten sonra idrarim bitti ama sonra devaminda boyle akip giden birsey oldu. Emin olamadim o yuzden sormak istedim. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim kuzucumEmzirmeye uygun baya atlet giyecem zaten içine o yüzden dert etmedim yakası öyle çok açık durmuyor üstünde babanne yeleği giyerim siyahbunu burdan bir arkadaşta görüp almıştık 129 TLye gelmişti stoklar güncellenirse söylerim mutlaka
Aha üsttekini tuttum güzel hemen alıyorum infulince oldumBende koyu renk lacivert pijama arıyorum ama bunlar nasıl sence
PİJAMOOD Büyük Beden Kadın Lacivert Uzun Kollu Pamuklu Önden Düğmeli Biyeli Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
PİJAMOOD Büyük Beden Kadın Lacivert Uzun Kollu Pamuklu Önden Düğmeli Biyeli Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Siyah İnci mavi beyaz çizgi desenli Curve Büyük Beden Battal boy Düğmeli Biyeli Pamuklu Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Siyah İnci mavi beyaz çizgi desenli Curve Büyük Beden Battal boy Düğmeli Biyeli Pamuklu Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok dogru hep de ortalık yerde durmasinlar yahu arada içeri girsinleremzirmeye çalışmaktan memeleri içerde tutabilecek miyiz acaba
Çok beğendim modelleri teşekkürler canımKumaşı çok güzel canım coton yazıyor ben 3 takımı günlük giyiyorum kaç defa yıkadım bilmiyorum hiçbir şey olmadı ama kadife ve kalın kumaşlı ürünleri nasıl onu bilmiyorum ben ince salaş modellerden aldım. Hastane için aldıklarımı hiç giymedim daha ama 1 kere yıkadım ütüledim bir şey olmadı
32. Haftadayim şuan gecen hafta kontrole gitmistim ondan sonraki gunlerde oldu. O yuzden soramadim daDoktorunuza danış cnm kaçıncı haftadasin suanda
Cnm masallahh kilosu çok iyi sen bu haftalarda 2.400 mü bekliyodunKızlar çıktım doktordan valla ben bir şey anlamadım nst iyi çıktı şükür bu gün en son ultrasona göre 10 gün önceye göre yani bu gün 33+5 olmalıyım bana diyor bu gün 32+6 yani bu gün 33 oluyorsun ve öyle olmalı diyor 1 hafta öndesin anlatamıyorumki en son dediğine önde diğilimkikilolu çoçuk olucak diyor bende sandımki şimdi 2400 söylicek 2200 diyor kağıtda 2147 yazıyor bende diyorumki ben daha çok bekliyordum yooo diyor çok fazla nasıl olsun gayet iyi diyor bu hafta için suyuna iyi dedi çok şükür diyete devam demedimki tatlı yedim..şubatın ortaları dedi şimdi 2 hafta sonra dedi gel arada 10 gün olduğu için çok fark olmuyor genelde öyle diyor bana.
Eşim aramış kızılayı kan takası yok demişlerBende de plesenta Previa var ama dr. Kan veren kişinin seninle aynı kan grubundan olma zorunluluğu yok fark etmez, Kızılay a hangi kanı verdiğiniz dedi. Siz verdiğiniz onların deposu için dedi, ameliyattan önce onlar bizim grubumuzu göndereceklermiş hastaneye
Canım senin son adet tarihin 3 Haziran değil miydi?Kızlar çıktım doktordan valla ben bir şey anlamadım nst iyi çıktı şükür bu gün en son ultrasona göre 10 gün önceye göre yani bu gün 33+5 olmalıyım bana diyor bu gün 32+6 yani bu gün 33 oluyorsun ve öyle olmalı diyor 1 hafta öndesin anlatamıyorumki en son dediğine önde diğilimkikilolu çoçuk olucak diyor bende sandımki şimdi 2400 söylicek 2200 diyor kağıtda 2147 yazıyor bende diyorumki ben daha çok bekliyordum yooo diyor çok fazla nasıl olsun gayet iyi diyor bu hafta için suyuna iyi dedi çok şükür diyete devam demedimki tatlı yedim..şubatın ortaları dedi şimdi 2 hafta sonra dedi gel arada 10 gün olduğu için çok fark olmuyor genelde öyle diyor bana.
Maşallah kuzu gayet güzel dönmüşsün kontrolden kilosu da güzelKızlar çıktım doktordan valla ben bir şey anlamadım nst iyi çıktı şükür bu gün en son ultrasona göre 10 gün önceye göre yani bu gün 33+5 olmalıyım bana diyor bu gün 32+6 yani bu gün 33 oluyorsun ve öyle olmalı diyor 1 hafta öndesin anlatamıyorumki en son dediğine önde diğilimkikilolu çoçuk olucak diyor bende sandımki şimdi 2400 söylicek 2200 diyor kağıtda 2147 yazıyor bende diyorumki ben daha çok bekliyordum yooo diyor çok fazla nasıl olsun gayet iyi diyor bu hafta için suyuna iyi dedi çok şükür diyete devam demedimki tatlı yedim..şubatın ortaları dedi şimdi 2 hafta sonra dedi gel arada 10 gün olduğu için çok fark olmuyor genelde öyle diyor bana.
Ay sorma ya dinlenicez. Sözde ama nerede bize dinlenmek şimdi ev maratonu başlıcakkeike tatillerde çocuklara ödev yerine tekrar verseler şu tatilde ödev işi kadar saçma şey yok...
Aynen banada öyle dedi 10 gün olduğu için fazla değişiklik yok sadece ben hep en son ultrason kağıtına bakıb anlıyordum irelidemi şimdide öyle deyince aslında önde diğil ama doktor iyi deyince kafaya takmıyorumben de en son 10 gün arayla gittiğim için kilosunda çok değişiklik olmamıştır dedi sıkıntı değil o haftasına göre gayet iyi geldi bana önde gitme muhabbetini sata göre söylüyorlar benimki de sata göre 1 hafta önde ama ben sat tarihine göre söylüyorum
Kız niye öyle diyorsun bence biraz karakter biraz yetiştirilme tarzı çocuğun yapısını belli ediyor benim oğlumda tam tersi kibarcik kavgasiz gürültüsüz arkadaşım gibi görsen ama kuzenimin kızı var abowwwcanım aslında kız da aynı erkek de. Bizim çevremizde yanlış yetiştirdikleri için bu söylemler. Burada daha bilinçli anneler var erkek çocuğunu da kendine bakabilecek şekilde yetiştiren. Yani tamamen yetiştirme tarzıyka alakalıı
Yok çok şükür canım önemli doktor iyi dedi sadece kilolu olucak deyince sandımki şimdi 2400 söylicek buna nasıl kilolu demiş anlamadımMaşallah kuzum tine de haberler iyi kötü bir şey dememişultrasonda kilo zaten tam nokta atışı değil üç aşağı beş yukarı oluyor hatta hafta ilerledikçe ölçmesi bile zor olacakmış diğer gruplarda okumuştum.
Bencede kilosu iyi biz 30. Haftaya girmedik henüz 1.500 lerdeyiz senin ki 1 ay önce yaklaşıkAynen banada öyle dedi 10 gün olduğu için fazla değişiklik yok sadece ben hep en son ultrason kağıtına bakıb anlıyordum irelidemi şimdide öyle deyince aslında önde diğil ama doktor iyi deyince kafaya takmıyorum
Walla neye göre kilolu diyorlar ben anlamadım benim bebeğe de dedi ama bende dedim ben en fazla 2900 doğuruyorum hocam kilo değildir gazdır dedimYok çok şükür canım önemli doktor iyi dedi sadece kilolu olucak deyince sandımki şimdi 2400 söylicek buna nasıl kilolu demiş anlamadım
Ben şükür ediyorum tabi şükür etmezmiyim sadece her birimiz en son kontröle göre bekliyoruz kiloyu bende aynı.Senin ilk bebişte öyle olunca doktorun normal demiş mesela ben dedimki ben kendim 3600 doğuldum bana dedi o zaman sana benzemiş dedi..Cnm masallahh kilosu çok iyi sen bu haftalarda 2.400 mü bekliyodun2,200 çok çok iyi, bzım aramızda sat olarak 1 hafta var bak biz halaa 1.650deyiz.
Şükret gayet güzel hersey, suyunda iyi masallh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?