2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Walla neye göre kilolu diyorlar ben anlamadım benim bebeğe de dedi ama bende dedim ben en fazla 2900 doğuruyorum hocam kilo değildir gazdır dedim doktor güldü
Valla ben nasıl korktum öyle deyince dedim bu şimdi çok fazla söylicekdemek doktorların bir bildiği var

Temkinli olmak için demiştir kuzum endişe etme

Cnm bnce endişe etme, zaten yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin masallh bebişlerde iyi kılolarıda, bnce biraz daha kalabılır sanki göbüşünde gbi

Kuzum bu doktor sana sata göre haftani söylemiyor mu ona görede önde mi haftasıyla mi uyumlu anlarsın, maşallah hadi bakalım 2 kiloyu gectiniz maşallah

Kuzum bu haftalarda serklaj artık olmuyor dimi? Sanırım 35lerde olması gerekiyor ama senin durumun farklı ikiz bebisler baskı çok fazla o yüzden seni görmek istemistir Allah korusun bianda daha da düşebilir sık görmek istemesi normal belki hemen farkedilirse ilaçla bebekleri tutabildikleri kadar tutarlar yine anında müdahale içindir tedbir alıyordur yani

Kuzum bu doktor sana sata göre haftani söylemiyor mu ona görede önde mi haftasıyla mi uyumlu anlarsın, maşallah hadi bakalım 2 kiloyu gectiniz maşallah
Sata göre hep söylüyor ama bundan öncede sata göre söylemişti şimdi neden böyle dedi onu anlamadım acaba bundan önceki kontrölde çok önden demiş bilemedimkiAynen kuzum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…