2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum protein kaçağı dedikleri seymi oluyor bu ama kaçak olanlarda 1 yazıyor falan demişlerdi sende acaba eser yazdığı için mi bişey demedi
Cnm bnce protein kaçağında sadece idrarda proteine bakmıyolar, tansıyon, bebişte gerileme bıkac bısey daha olursa bnce irdelıyolar, bıde eser mıktar olunca üstunde durmamış belli, bnde dıkkat etmemiştım, şimdi gordüm kurcalarken.
Eser miktar bıle olsa görunce şöyle bi irkildim

Aa evet doğum anını bende rica edeyim belki insaflılarsa çekerler inşallah kısa da olsa o kavuşma anını

Kuzum sakin kal demekten başka bir şey gelmiyor elimden bilmediğim için ama eminim yaşadığın durum tabiki seni çok zorluyordur ama sen çok güçlü bir annesin bu zamana kadar gerçekten herkes gibi zorluklarla geldin hepimiz burada birbirimizin öyküsüne şahidiz. Az daha dayan Allahın izniyle inşallah geçecek hızlıca zaman

Ben niqu nun önerisiyle bundan aldım çok memnunum canım çok hoşuma gitti hastane çantama da koydum 2 tane atlet aldım ucu kaplı, 2 tane de kapsız emzirme sütyen ialdım dagiden onları koydum çantaya
Bu atletler destekleyici mi, tutuyor mu?

Bu atletler destekleyici mi, tutuyor mu?
Evet kuzum sütyen ve atleti dikmişler birleştirmişler gibi düşün aslında üst kısmı sütyen bel kısmı atlet yumuşaklığında sütyen gibi arkadan bağlamıyorsun atlet gibi sütyen giyiyorsun sporcu atletleri gibi ama kaplı göğüs ucun belli olmuyor baya rahat tam ben böyle bir şey istiyordum göğüsler emzirme sütyenindeki gibi sarkık da durmuyor kapları göğüsü tutuyor

Evet bencede sende çok şükür öyle belirtiler olmadığı için onemsememistir tabi ya insan korkuyor hemen bişey mi var acaba diye

Sağol canım alayım ben de hemen :)

Oyy maşallah canım hadi hızlıca geçsin zaman su gibi inşallah
Bende bugun gittim kontrole 32+2 günlük 42 cm 2013 gr lakin 20 mart diyor doktor bana ya sezeryan olmasına rağmen size nasıl önce gün verdi anlamadım bildiğin tam iki ay var ya bana ozmna kdr 5kılo olur artık yatarak giderim hastaneye herhalde

Aaa çok iyi evinde daha rahat hazırlanırsın kendin de rahat hissedersin
Am Aynen çok şükür çocuklukta annemler hemen tedavi etdilerki şiddetli olmasın yoksa ben kendim hastanede çalışırken çok kötü epilepsi hastaları görüyordum Allah dayınada yardım etsinTek duam şimdi bu canım 37 görek rahat bir şekilde

Aynen yaşayan anlar bir tek doğru söylüyorsun..ben duaların gücüne çok inanıyorum Allah bana yardım edicek

Kızlar kontrolden çıktık 31+2
45cm 2017 gr şükür ii 8 mart gibi kavuşacsğıx tahmini
Maşallah canım bende kontrole gittim bugun 32+2 42 cm 2013 gr dedi, lakin gün için 20 mart dedi bana üstelik benim sezeryan olacak, beni niye 40 a kadar bekletiyorlar ki acaba ya valla çatlamazsam ozmna beklemekten

Maşallah bebiskoya kuzum seni 40+ larda mi alacak sezaryene hey maşallah

Ben setini aldım netten bimdekinden cok daha uygun fıyata hobbylıfen hemde deneme bile yaptım öyle kapanma vs olmuyor canım, becerememiştir o sabitlerken benım arkadaşarımda kullandı hiç şikayet duymadım

Maşallah bebiskoya kuzum seni 40+ larda mi alacak sezaryene hey maşallah
Hee valla ben anlamadım nıye öyle tarih verdi,acaba kafası mı karıştı normal doğum mu sandı ilk oğlmunda kanama oldu 38+2 de doğurmuştum onda bile çok zorluyordu artık böbreklerime bastıra bastıra buda aşağı yukarı nereyi bulursa bastırıyor bence mumkun değil ama o zmna gecen ay gittiğimde de 13-17 arasında alırız demişti abısıne cektıyse zor durur valla

Ben setini aldım netten bimdekinden cok daha uygun fıyata hobbylıfen hemde deneme bile yaptım öyle kapanma vs olmuyor canım, becerememiştir o sabitlerken benım arkadaşarımda kullandı hiç şikayet duymadım
Canım beni çok korkuttu valla dedi ki ben setini aldım kovası bile kapanıyor almadım bende küvet desteği aldim aslında ama bebek üşümesin diye bı tane de küvette alayım dedim kız bana soba yak daha iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…