2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bence sen kendin bı tarih seç doktoruna söyle kilosu uygun olursa şu tarih olsun hocam de onlar planlı sezaryenleri hep aynı gün çıkarmak istiyorlar belki ondan o tarihi soylemistir

Ayy yok be ne alaka, benım banyom cok kucuk dusakabıne ben sımdı zor sıgıyorum kuvet fln girmiyor oturma odasında yıkıyorum, ilk oğlanıda öyle yapmıştık kalorıferlı ev baya ısıtıyordum öncesinde sonra kuvetı kovayı koyup getırıp odada yıkıyordum. Oldu leğende yıkayayım çocuğu deseydin hatta mümkünse metal eski taslardan alayım hiç bişi olmaz deseydın

Bence sen kendin bı tarih seç doktoruna söyle kilosu uygun olursa şu tarih olsun hocam de onlar planlı sezaryenleri hep aynı gün çıkarmak istiyorlar belki ondan o tarihi soylemistir
Vallahi ya o ney öyle artık kapılardan bacalardan sığmam valla mumkun değil zaten 20 kılo aldım 177 boyum var 87 yle başlamıştım ilk dev anası oldum iyice ilk oğlumda 40 yakın kapatmıstım ama kılo olarak en son 120 yı görmustjm daha da bakmamıstım insülin direncim var benim ilaç kullanıyordum hamılelıkte kestık mecbur endokrinde dedı veremem ilaç diye. Şimdi bile orasını burasını dayayıp sıkıstırıyor. Nst de bişi çıkmadı ama çok şükür. Buda bana 38 gibi gelır sankı gibime gelıyor ama doktora kalsa en iyi 39 lara kdr tutcaz bakalım

Kızlar bezleri nasil aldiniz şimdi 1 numara kaç adet 2 numara kaç adet ? Trendyoldan siparis vercem bilemedim ya
Ben molfix pure and soft serisinden aldım cnm, mesela ilk oğlandan tecrube olarakyıne molfıx kullanıyordum ama yesıl paketler vardı ozmn 1 numara 80 lık bitirmiştim sonra 120 lık almıstım yarım kaldı 40 tane anca kullanmıstım hemen kılo aldıgından 2ye gecmıstım bacaklarını sıkıyordu cunku. Bu sefer 1 den 1paket 2 den 2 3ve 4 numaralardan 3 er paket aldım canım. Ben yılbasından önce almıstım her ındırımde gördüğümde 200-230₺ arasına geldi bana malıyet olarak

Hahah kız ne biliyim daha önce normal küvet kullandım oğlumda bu katlananlardan alanda yok cevremde hemen ikna oldum o yüzden tamam bak güveniyorum sana alcam artık bimde kalmamıştır da e bebekten falan bakarım

Hahah Allah seni boşver hamilelikte alinan kilolar mübahtır hadi bakalım sağlıkla gelsin artık bebiko sığmıyorum dediği zaman doğacak mecbur

Hahah kız ne biliyim daha önce normal küvet kullandım oğlumda bu katlananlardan alanda yok cevremde hemen ikna oldum o yüzden tamam bak güveniyorum sana alcam artık bimde kalmamıştır da e bebekten falan bakarım
E bebekte babyjem var o bıraz pahalı trendyol dan aldım ben canım, hobbylife marka babyjemdem sonra en iyisi o var, ister set bak ister tek tek al ama setler daha uyguna denk gelıyor, yok valla benım arkadaslarım cok memnunlar

E bebekte babyjem var o bıraz pahalı trendyol dan aldım ben canım, hobbylife marka babyjemdem sonra en iyisi o var, ister set bak ister tek tek al ama setler daha uyguna denk gelıyor, yok valla benım arkadaslarım cok memnunlar
Kuzum ben banyo küvet desteği varya onunla set olarak almıştım içinde katlanan kova ve maşrapa var o yüzden tek eksik küvet bakarım senin dediğin satıcıya saol kuzum

Kızlar bezleri nasil aldiniz şimdi 1 numara kaç adet 2 numara kaç adet ? Trendyoldan siparis vercem bilemedim ya
ben bi paket sleepy natural aldım benim yapım biraz alerjik ben de her pedi ya da ıslak mendili kullanamıyorum doğduğunda bi deneyeceğim ona göre seçeceğim o kadar para veririrm totosu kabul etmez kalırız öyle diye

Maşallah canım bende kontrole gittim bugun 32+2 42 cm 2013 gr dedi, lakin gün için 20 mart dedi bana üstelik benim sezeryan olacak, beni niye 40 a kadar bekletiyorlar ki acaba ya valla çatlamazsam ozmna beklemekten
Kız yanlış söylemiş olmasın

ay bana da aynısını dediler halamda kullanıyor ona sordum oda ben hiç öyle bi şey yaşamadım dedi şansa ne çıkarsa aldık 1 kere

Yaa doğru aslinda
şampuan detarjn v.s Dalin aliym bez v.s bi paket alip bekliyim o zmaan
Hepinizin cvplar için tesekkur ederim kizlar

Kilosu baya artacağı için 39 -40 haftaya gerek yok dedi zaten haftasının ilerisinde sorun olmaz dedi açıkcası normalde de 21 mart görünüyodu benim ama o son gün 7mart ve 16 mart arası seçeriz dedi sonra seçtik bakalım değişmezse

Kızlar merhaba affedersiniz bende ishal başladı sizde durumlar nasıl
Bende bugün iyi değilim canım midem çok bulanıyor ve ya tansiyonum ya şekerim biseyim düştü elim ayağım kalkmıyor 1 tatlı kaşığı kuru kahvenin içine limon sık maxun kivamina gelince su yardimiyla yut şak diye kesiyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…