2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay çok güzel içeriği ya fiyat bilmiyorum canım iyi mi değil mi ama içeriğini beğendim
Bizim hastaneye dışardan fotoğrafçı sokmak yasakmış videoda çekmiyorlar sadece hastanenin kendi fotoğraf çekimi var ben video da isterdim ameliyathanede

Bu gün hiç iyi diğilim ağlıyorum hep malesef epilepsi hastalığım olmayan nöbetlerim gece uykumda olmaya başladı nörölöji doktorum ilk haftalardan ilaclarımın dozunu artırarak ireliledik ama şimdi yetmiyor çünkü çocuk büyüyor ne edeceğime şaşırdım ben boşuna kilosuna takılmıyorum ne kadar hızlı alsa o kadar erken doktor alır çocuğumu doktorda bana diyor 37 görmek istiyorum resmen 1 ay kaldı bana kalsa martda olsun erken almalarını istemiyorum elimden gelen bir tek dua..soğudum her şeyden umut ediyorum Allah bana çocuğuma yardım eder

Cnm iyi hissetmıyorum derken psikolojık açıdanmı, nöbet gelince ne oluyor? Kusura bakma bılmediğimden soruyorum.
Bıraz daha dayanmalıyız, bebişin kilosu ıyı olsa bıle sonucta anne rahmınde kalan sürede onemli, dısarda nefes alması için, inanki küveze gırmesi daha zor. 37ye kdr dayan cnm,
Neden soğudun herseyden birden böyle,hrsey iyi gdıyor, sakin kal lütfen

Ah canım inşallah 37 yi görürsün ama bebeğinin kilosu gayet iyi sıkma canını Allah'ın izniylede 37 yi görürsün inşallah

Anladım canım evet senin aldığın fiyata göre çok uygunmuş benimki gerçekten hastanede ertesi günü odada çekim oluyormuş zaten anca toparlanırım diye düşündüm saç makyaj vs rahat rahat hazırlanırım. Senin eve mi gelecekler çekim için

Günaydın kızlar Gece sabaha kadar diş eti ağrısı çektim şişmiş hep kanıyorda zaten halimize bin şükür ama son zamanlar zormuş

Canım benim ağlama nöbetini tetikler falan Allah korusun dayimda epilepsi geçirdi gece uykusunda olurdu onunda doktor en tehlikeli olan nöbet demisti anlıyorum endiseni ama dediğin gibi duadan baska bişey gelmiyor elden inşallah 37 ye kadar sağlıkla gelirsiniz bebişin kilosu iyi zaten maşallah iki üç haftaya 2500 çok rahat geçer o zaman da kuveze gerek kalmaz Allah'ın izniyle

Cnm senin çok uygunmus hangi il bende anlaştım yılbaşı öncesinde albüm yok benimkinde 4250 tl dedi albüm yaptırırsak ekstra
Gebze canım hastanenin kendi fotoğrafçısı mı yoksa dışarıdan mı anlaştın? Ay gerçekten uygunmuş benimki şaşırdım ben de fiyatlara şu an

Bizim de öyle canım o yüzden hastane fotoğrafçısı ile görüştük bugün de ondan aldık fiyatı anlaştık o şekilde. Aslında klip paket de vardı ama o zaman da fotoğraf çekimi olmuyormuş yani doğum anındaki fotoğraflar albümde olmayacaktı benim de ona gönlüm el vermedi o yüzden ben bunu seçtim. Oradaki hemşire ve ebeler o kadar tatlı ki sadece kavuşma anını videoya çekmelerini rica edeceğim, kabul edeceklerini düşünüyorum bakalım

Yok psikolojik diğil işte gece uyanıyorum rüyalar görüyorum ufak nöbet oluyor 5 saniyelik ama bu artarak öğlende ola bilir ondan doktorum dedi kesinlikle bana söyle çünkü hiç olmazdı hem çocuk büyüdükçe etkisi azalıyor..doktoruma söylesem belkide artırır dozunu ama ben çocuğumu düşünüyorum yeterince artırdı zaten.Soğudum gece öyle olunca gün içinden moralim sıfir oluyor..ben zaten 8 aydır dayanıyorum eşim boşuna demiyor çok eziyet çektin hakkin çok büyùk

Benimki eve gelicek canım ben kendim öyle istedim hastanede kesin biliyorum çekimi hiç düşünemem süste konuştum onuda evde yapıcaklar

Kuzum epilepsinin 500 tane tipi olanı var çok farklı hepsi kimisi bayılıyor kimisi kimseyi tanımıyor benimki çok şükür öyle diğil zaten gebelikten önce hiç olmuyordum ama gebe olduğumu bildiğim günden biliyordum takipte olucam..benimki sadece şimdi uyuduğum zaman o da saniyelik ama saniyelik olsa bile ilac etkisini vermediği için dahada kötlü olmağımdan korkuyorum.Valla saatleri bile sayıyorum o kadar istiyorum hemen 37 gelsin

Kızlaar ben 25 kasımdaki tahlılımı buldum.
Protein eser miktarda çıkmış, kağıtlara bakarken şimdi gordum. Doktor hiçbişy demedi bna o gun protein çok onemli idrarda aslında, takip edelım falanda demedi

Eklentiler

• IMG_20240120_130900_edit_209424017224952.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 61
Senin hafif olmasına sevindim kuzum dayım uykusunda geçirirdi ağzından köpükler gelirdi o yüzden bilinci giderse boğulma tehlikesi vardı inşallah olan nöbetlerin durur rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla gelin o haftaya

Kuzum protein kaçağı dedikleri seymi oluyor bu ama kaçak olanlarda 1 yazıyor falan demişlerdi sende acaba eser yazdığı için mi bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…