Duvarda olur direk o yangısını alacak her şey okeyYıkayınca daha beter oluyorduvarla aşk yaşıyorum
Buzlu suuuAyaklarımın altı 2 gecedir deli gibi yanıyor yok mu bunun bir çözümüü nolurrr yardimm
Yaa maalesef KV nin yemekleri bana da ağır geliyor. Sırf o değil, kendim ve annemin yaptığı yemek dışında yiyemiyorum, zorlanıyorum.Başkasının evinde yemek bana da dokunuyor. Salça,yağ vs farklı olduğundan sanırım
Önlem amaçlıdır kuzum doktor her türlü ihtimali düşünmek zorunda 25 te sınır olduğu için bebekleri ne kadar fazla tutabilirimi düşünüyordur Allah'ın izniyle gerek kalmadan 34-35 görün inşallahSerklaj olmuyor kuzum artık hafta gereği sadece biz bir kasılma önleyici var 16. Haftada yurt dışından o ilacı bulup getirtmiştik evde buzdolabında soğuk zincir saklanması gerekiyormuş o duruyor mu demiş eşime ben giyinirken eşimde evet demiş kasılma önleyici bir serum 8 saatte damardan yapılan bir ilaç onu da anlamadım ama bakalım Salı günü ola hayrola önlem amaçlı sanırım
Ben aldım çok güzel ala bilirsingünaydın kızlar, emzirme sütyeni ya da atleti olarak ne aldınız? bir de hangisini tercih ettiniz? hastanede hangisini giyeceksiniz bir de ? benim şu hoşuma gitti, kaplı ve uç belli etmiyor ama alan var mı ya da ne aldınız acaba
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
günaydın kızlar, emzirme sütyeni ya da atleti olarak ne aldınız? bir de hangisini tercih ettiniz? hastanede hangisini giyeceksiniz bir de ? benim şu hoşuma gitti, kaplı ve uç belli etmiyor ama alan var mı ya da ne aldınız acaba
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bı kere yaşadım onu çok korkmuştum kuzum bu regl ağrısı bı telaş yapıyor bende duş al geçmezse git bir nst çekil bencegünaydın kızlar bende bugün yine regl ağrısı gibi ağrılar var
herkes artık son aylardasın normal diyor ama 2 sabahtır bu şekilde regl ağrılarıyla uyanıyorum. Ki ben ayaklarımı falan da üşütmem öyle bilemiyorumBen bı kere yaşadım onu çok korkmuştum kuzum bu regl ağrısı bı telaş yapıyor bende duş al geçmezse git bir nst çekil bence
Ben 2 tane bundan aldım pierreden. 2 tane de lcw de denk gelmişti ordan aldım. O da böyle kaplı atlet. Ama Pierre kalite olarak daha iyi.günaydın kızlar, emzirme sütyeni ya da atleti olarak ne aldınız? bir de hangisini tercih ettiniz? hastanede hangisini giyeceksiniz bir de ? benim şu hoşuma gitti, kaplı ve uç belli etmiyor ama alan var mı ya da ne aldınız acaba
Bence en güzeli doktoruna söyle ve ya bir baksın sana mesela benim ilk haftalardan kasık ağrılarım var doktor bana deyince normal bende umursamadımgünaydın kızlar bende bugün yine regl ağrısı gibi ağrılar var
Bazen bana da oluyor canım . Kasılmadan falan daha çok tedirgin edici o regl ağrısı. Kasıkta sıcak bi hisle ağrı oluyor.biraz bacağa vuruyor sonra geçiyorgünaydın kızlar bende bugün yine regl ağrısı gibi ağrılar var
Bizde dün anlaştık ama ben albüm olmadan istedim albümle olan paket uçuk fiyatlar sende iyi fiyat..3200 paketi seçtik 250 belkide fazla diyor ola bilir resimler 10 tanede resim çıkartıyor biri çerçiveli oluyor..hastanede istemedim bir tek evdeKızlar hastanenin doğum fotoğrafçısı ile anlaştık oh bir şey eksildi kafamdansize de içeriğini atayım kıyaslama yaparsınız anlaşacağınız yerler için biz 3800 olan paketi seçtik en geniş paket buydu ailelere de cep albümü vermek istedik diye. Bir de içinde kapı süsleme de var Sadece ekstra kendi kameramı da götüreceğim doğum esnasında kavuşma anı video çekimi için onu da hemşireden rica edeceğiz
Ben niqu nun önerisiyle bundan aldım çok memnunum canım çok hoşuma gitti hastane çantama da koydum 2 tane atlet aldım ucu kaplı, 2 tane de kapsız emzirme sütyen ialdım dagiden onları koydum çantayagünaydın kızlar, emzirme sütyeni ya da atleti olarak ne aldınız? bir de hangisini tercih ettiniz? hastanede hangisini giyeceksiniz bir de ? benim şu hoşuma gitti, kaplı ve uç belli etmiyor ama alan var mı ya da ne aldınız acaba
Kuzum normalde ne biliyim bazen farkedemiyor kızlar bı gidiyor düzenli sancı cikiyor falan ben tedirgin oluyorum açıkçasıherkes artık son aylardasın normal diyor ama 2 sabahtır bu şekilde regl ağrılarıyla uyanıyorum. Ki ben ayaklarımı falan da üşütmem öyle bilemiyorum
Cnm senin çok uygunmus hangi il bende anlaştım yılbaşı öncesinde albüm yok benimkinde 4250 tl dedi albüm yaptırırsak ekstraKızlar hastanenin doğum fotoğrafçısı ile anlaştık oh bir şey eksildi kafamdansize de içeriğini atayım kıyaslama yaparsınız anlaşacağınız yerler için biz 3800 olan paketi seçtik en geniş paket buydu ailelere de cep albümü vermek istedik diye. Bir de içinde kapı süsleme de var Sadece ekstra kendi kameramı da götüreceğim doğum esnasında kavuşma anı video çekimi için onu da hemşireden rica edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?