2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar nasılsınız çok girip okuyamıyorum burayı umarım herkes iyidir sağlıklıdır.. Bakalım ilk doğum haberi kimden gelecek inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla doğumlarımızı yaparız Bu arada safra asidi değerim düşmüş kaşıntılarım baya azaldı ama gebelik kolestazı takip gerektiren birşeymiş dahiliye kontrolünde tahlillere devam..Yarın kontrol günümüz 30+4 olduk

Başkasının evinde yemek bana da dokunuyor. Salça,yağ vs farklı olduğundan sanırım
Yaa maalesef KV nin yemekleri bana da ağır geliyor. Sırf o değil, kendim ve annemin yaptığı yemek dışında yiyemiyorum, zorlanıyorum.

Önlem amaçlıdır kuzum doktor her türlü ihtimali düşünmek zorunda 25 te sınır olduğu için bebekleri ne kadar fazla tutabilirimi düşünüyordur Allah'ın izniyle gerek kalmadan 34-35 görün inşallah

Eklentiler

• IMG_1391.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_1389.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 110
günaydın kızlar, emzirme sütyeni ya da atleti olarak ne aldınız? bir de hangisini tercih ettiniz? hastanede hangisini giyeceksiniz bir de ? benim şu hoşuma gitti, kaplı ve uç belli etmiyor ama alan var mı ya da ne aldınız acaba

Ben aldım çok güzel ala bilirsin

Bu ikisinden aldim

Ben bı kere yaşadım onu çok korkmuştum kuzum bu regl ağrısı bı telaş yapıyor bende duş al geçmezse git bir nst çekil bence
herkes artık son aylardasın normal diyor ama 2 sabahtır bu şekilde regl ağrılarıyla uyanıyorum. Ki ben ayaklarımı falan da üşütmem öyle bilemiyorum

Ben 2 tane bundan aldım pierreden. 2 tane de lcw de denk gelmişti ordan aldım. O da böyle kaplı atlet. Ama Pierre kalite olarak daha iyi.

Kızlar hastanenin doğum fotoğrafçısı ile anlaştık oh bir şey eksildi kafamdan size de içeriğini atayım kıyaslama yaparsınız anlaşacağınız yerler için biz 3800 olan paketi seçtik en geniş paket buydu ailelere de cep albümü vermek istedik diye. Bir de içinde kapı süsleme de var Sadece ekstra kendi kameramı da götüreceğim doğum esnasında kavuşma anı video çekimi için onu da hemşireden rica edeceğiz

Eklentiler

• PXL_20240120_091007653.webp
    15 KB · Görüntüleme: 93
Bizde dün anlaştık ama ben albüm olmadan istedim albümle olan paket uçuk fiyatlar sende iyi fiyat..3200 paketi seçtik 250 belkide fazla diyor ola bilir resimler 10 tanede resim çıkartıyor biri çerçiveli oluyor..hastanede istemedim bir tek evde

Ben niqu nun önerisiyle bundan aldım çok memnunum canım çok hoşuma gitti hastane çantama da koydum 2 tane atlet aldım ucu kaplı, 2 tane de kapsız emzirme sütyen ialdım dagiden onları koydum çantaya

herkes artık son aylardasın normal diyor ama 2 sabahtır bu şekilde regl ağrılarıyla uyanıyorum. Ki ben ayaklarımı falan da üşütmem öyle bilemiyorum
Kuzum normalde ne biliyim bazen farkedemiyor kızlar bı gidiyor düzenli sancı cikiyor falan ben tedirgin oluyorum açıkçası

Cnm senin çok uygunmus hangi il bende anlaştım yılbaşı öncesinde albüm yok benimkinde 4250 tl dedi albüm yaptırırsak ekstra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…