2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bence benım doktorun kafası karıştı normal yapcam sandı herhalde yani mümkün değil ben şubat sonu mart başı gibi geçiriyordum hep içimden yalan değil, büyük oğlum 38+2 de geldi çünkü buda muhtemelen öyle olur gibime gelıyor dogdugunda 3250gramfı haftasına 2600 e kdr dustu cocuk, kus kadar kaldı o yuzden erkende doğurmak istemıyorum amann kafam cok karısık

Hahah Allah seni boşver hamilelikte alinan kilolar mübahtır hadi bakalım sağlıkla gelsin artık bebiko sığmıyorum dediği zaman doğacak mecbur
Valla verırken baya zorlanmıstım, 6 ayda fln anca vermıstım ben doğumdan cıkar cıkmaz 10 kılosu gitmişti ztn, sonrasında baya bır veremedım süt olsun diye her haltı yedım ama bu sefer akıllandım süt yapan sey uyku, stressız hayat ki çok zor birde bol su canım ozmn daha kolay verırım inşallah diyorum ya bakayım hayırlısı

Haha hayattaki şansım ektedir sezeryan olup 40 ı bekleyeni de ilk defa gördüm anamm Allah kolaylık versin nasıl taşınacaksa son haftalar zulüm oluyor diyorlar

Doğduğunda o kadar kilo kaybı oluyor mu bebeğin gerçekten

Oksapar kullanan kızlara acil sorum var pazar günü için ilacım bitmiş eşim gitmiş eczaneye orda dedilerki raporun günü bitmiş ve yüksek fiyat söylediler tabi acaba diyorum 1 gün kullanmasam olurmu doktoruma sordum bana diyor ben sana diyemem kesin bir sorun olmucak ya olursa sonra söyliceksin oldu diye sizce ne yapayım?

Haha hayattaki şansım ektedir sezeryan olup 40 ı bekleyeni de ilk defa gördüm anamm Allah kolaylık versin nasıl taşınacaksa son haftalar zulüm oluyor diyorlar
Kesinlikle öyle birde benim gibi kılosu fazla olanlar anacım ben hiç kusmadım ki millet gibi kılo vereyım ne ilkınde ne bunda ne yesem yaradı maşallah 40 a kdr deli dürtse bekleyemem ilk oğlumda ağlıyordum artık nolur alalım duramıyorum ağrıdan diye

Ben de erken olsun istemiyorum çocuk biraz toplu olunca sanki daha rahat bakılır refleksleri oluşsun iyice dşye ama bizim doktorda öyle dedi . Hayırlısı sağlıklı olsunlarda kafamızı karıştırmayalım düşünmeyelim

Aynen sağlıkla sıhhatle gelsınler inşallah ama benım içime doğan gibi olursa mart başı dedimi ben başlarım

Onun yerine corasprin al bence bişey olmaz, doktorum dedi ki corasprin kanda 1 hafta etki etmeye devam ediyor. Oksapar da öyledir heralde. Burada olsan bende var fazla olsalar gönderirdim

Çok yiyorsun belki ondandır bende çok yiyince öyle oluyorum midem sürekli ağzıma gelip duruyor sürekli yiyorum doymak bilmiyorum sonra da midem bulanıyor
açken neler neler çekiyor canım sonra iki lokma atıyorum ağzıma midem doluyor bütün hevesim kaçıyor çok mutsuzum yemek yemek istiyorum ama asla midem izin vermiyor

Aşıyı bilmem ama akrabaların ziyaretini yasaklamaktan zarar çıkmaz
Uçuk olayını bir kaç sene önce ben görmüştüm tv de. Yabancı bir kadındı. Doğumdan sonra uçuğu çıkmış kadının ve bebeğini öpmüş Bebek bir süre sonra rahatsızlanıp vefat etmiş. Eğer anne karnındayken annede uçuk çıksaymış sorun olmazmış, bebeğin bağışıklığı oluyormuş. Ancak o ilk 40 gün sanırım gerçekten en önemli zaman. Anne - baba bile öpmemeli bebeğini olabildiğince demekki.

Onun yerine corasprin al bence bişey olmaz, doktorum dedi ki corasprin kanda 1 hafta etki etmeye devam ediyor. Oksapar da öyledir heralde. Burada olsan bende var fazla olsalar gönderirdim
Coraspirin bana kanama veriyor canım hem öyle olsaydı doktor söylerdi kullan diye..bu gidişle mecbur alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…