2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
benimkinin totosu tam sol mememin altına geliyo iyice dayıyor oraya ben de avuçluyorum bi avuç toto

Fiyatı şahane iyi canım ben çok yüksek fiyat aldım ya

hepimizin midesi kötü :'(
Çok geçmiş olsun canım sanada ben aşırı bir grip oldum, covid infulenza hepsi bakıldı. Aman kızlar dikkat edin kendinize çok salgın var iki gündür kemik ağrılarından mahvoldum

Kuzum buradan da bak istersen elinde kalan ilaclari satan çok kişi var belki yakın çevrende bulursun oyle de alirsin olmadi
Bana 1 tane lazım pazartesi rapor olunca zaten alıcam ama olmasada yarın alıcam çok düşündüm riske giremem..ilçede kalıyorum bana yakınlıkta burda kimise bulmam çok zor olucak biliyorum sağol canüm

Kızlar bugün bizde 24 şubat 8.30 a planladık sezaryen doğumu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Biraz stres olmadım değil az kaldı hayırlısıyla tamamlayalım inşallah günlerimizi ecopirn tablet kullanıyordum ben kan sulandırıcı olarak, bugün oksapar iğneye geçelim dedi doğuma kadar. İlaç değişiklikleri de bende stres yapıyor sanki rutinin dışına çıkmışım gibi.

Canım şuan kaç haftalıksın peki. Maşallah hayırlı olsun, sağlıklı kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…