Benim bebe hâlâ yan gelip yatıyor keyif yapıyor sanırım bugün plates yapıyordum biraz oturdum dinlenmek amaçlı sağ tarafımda bir baski hissettim dokundum ay sanki böyle parmak gibi bişeydi töbe est. kendimden korktum gitsene içeri çocuuum o kadar yer var itmiş kendini oraya
Kızlar hastanenin doğum fotoğrafçısı ile anlaştık oh bir şey eksildi kafamdan size de içeriğini atayım kıyaslama yaparsınız anlaşacağınız yerler için biz 3800 olan paketi seçtik en geniş paket buydu ailelere de cep albümü vermek istedik diye. Bir de içinde kapı süsleme de var Sadece ekstra kendi kameramı da götüreceğim doğum esnasında kavuşma anı video çekimi için onu da hemşireden rica edeceğiz
Benimde pijamam yok eşime eksikleri sayıyorum hep benimkiler eksikmiş meğerse e bunlar hep sana diyor diyorum oğluna almaktan götümüze don mu alabildik
Çok geçmiş olsun canım sanada ben aşırı bir grip oldum, covid infulenza hepsi bakıldı. Aman kızlar dikkat edin kendinize çok salgın var iki gündür kemik ağrılarından mahvoldum
Bana 1 tane lazım pazartesi rapor olunca zaten alıcam ama olmasada yarın alıcam çok düşündüm riske giremem..ilçede kalıyorum bana yakınlıkta burda kimise bulmam çok zor olucak biliyorum sağol canüm
Evet, yıkanmalı. Dikilen ortamların makinelerin vs nasıl olduğunu bilmiyoruz ister istemez el de değiyor o yüzden mutlaka yıkanmalı. Kendinize aldığınız kıyafetleri de yıkamadan giymeyin
Kızlar bugün bizde 24 şubat 8.30 a planladık sezaryen doğumu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Biraz stres olmadım değil az kaldı hayırlısıyla tamamlayalım inşallah günlerimizi ecopirn tablet kullanıyordum ben kan sulandırıcı olarak, bugün oksapar iğneye geçelim dedi doğuma kadar. İlaç değişiklikleri de bende stres yapıyor sanki rutinin dışına çıkmışım gibi.
Kızlar bugün bizde 24 şubat 8.30 a planladık sezaryen doğumu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Biraz stres olmadım değil az kaldı hayırlısıyla tamamlayalım inşallah günlerimizi ecopirn tablet kullanıyordum ben kan sulandırıcı olarak, bugün oksapar iğneye geçelim dedi doğuma kadar. İlaç değişiklikleri de bende stres yapıyor sanki rutinin dışına çıkmışım gibi.