2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bilmiyordum hiç ay bebişlerimizin o zaman biraz kilo alması lazım doğuma kadar

Birde ilk doğumum eylül sonunda oldu canım bişi yemek istemiyordu full karpuz peynır yıyordum meğersem oda çok ödem yaparmıs bilmiyordum tabi onunda etkisi var
Her gün yeni bir şey öğreniyorum valla neyse ki mevsimi değil karpuzun ben de bayılırım yazın da pek güzel gidiyor

Başı doğum pozisyonuna giren anneler tekmeleri göbek deliğinin orada mı hissediyor? Benimki döndü mü acaba diye düşündüm eskiden aşağıdaydı tekmeler şimdi sanki daha yukarıları tekmeliyor.

Başı doğum pozisyonuna giren anneler tekmeleri göbek deliğinin orada mı hissediyor? Benimki döndü mü acaba diye düşündüm eskiden aşağıdaydı tekmeler şimdi sanki daha yukarıları tekmeliyor.
Benim bebiş hep baş assagiyaydi evet gomek deliginin oralardan hep tekmeliyor canim

Canım bence hic riske atma zaten şurda çok birşey kalmadı Allah korusun igneyle alakali olmaz ama kotu bisey olursa bu sefer kendi kendini yersin acaba benim yuzumden mi oldu diye

Benim bebiş hep baş assagiyaydi evet gomek deliginin oralardan hep tekmeliyor canim

Benim bebe hâlâ yan gelip yatıyor keyif yapıyor sanırım bugün plates yapıyordum biraz oturdum dinlenmek amaçlı sağ tarafımda bir baski hissettim dokundum ay sanki böyle parmak gibi bişeydi töbe est. kendimden korktum gitsene içeri çocuuum o kadar yer var itmiş kendini oraya

Canım bence hic riske atma zaten şurda çok birşey kalmadı Allah korusun igneyle alakali olmaz ama kotu bisey olursa bu sefer kendi kendini yersin acaba benim yuzumden mi oldu diye
Aynen öyle yarın bir eczaneyle eşim konuşucak acaba Hall olunmur diye olunmazsa mecbur alıcaz..

Benim ki de oylee topuğunu elliyorum resmen yan yatarken cok zorluyor sürekli vuruyor ayagiyla bende sıkıştırıyorum diye korkuyorum ama dönünce uykum o kadar rahat oluyor ki neyse bı kaç gün böyle takılıp yine döner inşallah

Aynen öyle yarın bir eczaneyle eşim konuşucak acaba Hall olunmur diye olunmazsa mecbur alıcaz..
Kuzum buradan da bak istersen elinde kalan ilaclari satan çok kişi var belki yakın çevrende bulursun oyle de alirsin olmadi

Ben öyle bi leyler hissettiğimde hep burnu diye düşünüyorum nedense

Kız korkmuyon mu ahhaha korkuyom ben ileri haftalarda naparsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…