Aminn inşallah hepimizz bugün 31+5 im. Benim biraz erken alacak önceki gebeliğim sebebiyle. Son adet tarihine göre 37+2 de almış olacak ama geç döllenme diye başta 4 gün ileri atmıştı benim günümü. Yani düzeltilmiş tarihe göre 36+5 te almış olacak
Aminn inşallah hepimizz bugün 31+5 im. Benim biraz erken alacak önceki gebeliğim sebebiyle. Son adet tarihine göre 37+2 de almış olacak ama geç döllenme diye başta 4 gün ileri atmıştı benim günümü. Yani düzeltilmiş tarihe göre 36+5 te almış olacak
Ben de çok istedim ama aynı anda hem fotoğraf hem de video çekimi yapılmıyormuş o yüzden birini seçmek zorunda kaldık tek kişi yapıyor çekimi çünkü video çekimini kendi video kameramla yapacağım tripod kuracağım odaya doğum öncesinde sırasında ve sonrasında şeklinde bakalım klibini de kendimiz yaparız artık bilgisayarda öyle planladık eşimle
Bana 1 tane lazım pazartesi rapor olunca zaten alıcam ama olmasada yarın alıcam çok düşündüm riske giremem..ilçede kalıyorum bana yakınlıkta burda kimise bulmam çok zor olucak biliyorum sağol canüm
Canım yakın olsak birden çok veririm sana ben de oksapar kullanıyorum ama bizim mahalle eczanemiz var alıyorum ertesi gün yazdırıyorum kutuyu bıtakıyorum . Sağlık ocağı hemen yazıyo zaten rapor da devlett aunı gün çıkarıyo. Tekirdağın neresindesin ilçe olarak
Canım yakın olsak birden çok veririm sana ben de oksapar kullanıyorum ama bizim mahalle eczanemiz var alıyorum ertesi gün yazdırıyorum kutuyu bıtakıyorum . Sağlık ocağı hemen yazıyo zaten rapor da devlett aunı gün çıkarıyo. Tekirdağın neresindesin ilçe olarak
Canım hafta sonu olduğu için tanıdık eczane kapalı raporuda pazartesi yenilicez doktor şaşırdı nasıl rapor bitmiş diye eczanede diyor ilk defa için bu ilaç için 3 aylık süre varmış yenilemek lazım.Kapaklı canım
Başı doğum pozisyonuna giren anneler tekmeleri göbek deliğinin orada mı hissediyor? Benimki döndü mü acaba diye düşündüm eskiden aşağıdaydı tekmeler şimdi sanki daha yukarıları tekmeliyor.
Birde birşey sorucam benim karnımın içi bazen böyle uyuşuyor gibi oluyor, sanki bacak uyuşması olur ya aynı hissiyat oluyor, başına gelen var mı? Neden oluyor bilen var mı? Birde bir çözümü var mı çünkü çok rahatsız edici bugün doktora sormayı unutmuşum
Oksapar kullanan kızlara acil sorum var pazar günü için ilacım bitmiş eşim gitmiş eczaneye orda dedilerki raporun günü bitmiş ve yüksek fiyat söylediler tabi acaba diyorum 1 gün kullanmasam olurmu doktoruma sordum bana diyor ben sana diyemem kesin bir sorun olmucak ya olursa sonra söyliceksin oldu diye sizce ne yapayım?