2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende anlamadım ya başlarda çok sıkıntı çektim bugün böyle olunca çok korktum inşallah uzun sürmez hiç birimizin mide problemleri çok zorluyor ya
Canım bende aynıyım dünden beri, midem çok kötü bende mide bulantısından çok çektim biliyor buradaki arkadaşlar, bende çok korkuyorum.

Canım şuan kaç haftalıksın peki. Maşallah hayırlı olsun, sağlıklı kucağına al inşallah
Aminn inşallah hepimizz bugün 31+5 im. Benim biraz erken alacak önceki gebeliğim sebebiyle. Son adet tarihine göre 37+2 de almış olacak ama geç döllenme diye başta 4 gün ileri atmıştı benim günümü. Yani düzeltilmiş tarihe göre 36+5 te almış olacak

Oy canım sağlıklı kucağına al inşallah, çok az kalmış canım. herseyini hazırla

Aynen canım bende öyle düşünüyorum, Anı olarak kalacak. Doğum filmide istiyorum.
Ben de çok istedim ama aynı anda hem fotoğraf hem de video çekimi yapılmıyormuş o yüzden birini seçmek zorunda kaldık tek kişi yapıyor çekimi çünkü video çekimini kendi video kameramla yapacağım tripod kuracağım odaya doğum öncesinde sırasında ve sonrasında şeklinde bakalım klibini de kendimiz yaparız artık bilgisayarda öyle planladık eşimle

Bana 1 tane lazım pazartesi rapor olunca zaten alıcam ama olmasada yarın alıcam çok düşündüm riske giremem..ilçede kalıyorum bana yakınlıkta burda kimise bulmam çok zor olucak biliyorum sağol canüm
Canım yakın olsak birden çok veririm sana ben de oksapar kullanıyorum ama bizim mahalle eczanemiz var alıyorum ertesi gün yazdırıyorum kutuyu bıtakıyorum . Sağlık ocağı hemen yazıyo zaten rapor da devlett aunı gün çıkarıyo. Tekirdağın neresindesin ilçe olarak

Canım hafta sonu olduğu için tanıdık eczane kapalı raporuda pazartesi yenilicez doktor şaşırdı nasıl rapor bitmiş diye eczanede diyor ilk defa için bu ilaç için 3 aylık süre varmış yenilemek lazım.Kapaklı canım

Canım ben bunu çok araştırdım, göğüs kalkanı değil gümüş kapak aldım silver Nurse, ama göğüs kalkanı alsam Philips alırdım
Teşekkürler canım

Şunu aldım canımm burada biri kullanmış memnun kalmış demişti

Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapak 2li 999 Ayar
baby mom Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapak 2li 999 Ayar - ebebek
Canım bu gümüş kapak .. göğüs kalkanı alayım diyorum ben belki yara olmaz

Birde birşey sorucam benim karnımın içi bazen böyle uyuşuyor gibi oluyor, sanki bacak uyuşması olur ya aynı hissiyat oluyor, başına gelen var mı? Neden oluyor bilen var mı? Birde bir çözümü var mı çünkü çok rahatsız edici bugün doktora sormayı unutmuşum

Cnm 1 günden bısey olmaz bnce.mesela ben öğlen 1de vuruyorum hergun ama dısardan yeni geldım azönce vurdum. Şuan raporluyum, sıgortam ödendiği için 100 tl öduyorum kutu başına.
Raporum yokkende saglık ocagına yazdrıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…