2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahah senin bu doktorun rahatlığı beni öldürecek adamın neye normal demedigini merak ediyorum ayy evet anlatmıştın şimdi doya doya yanında yatir inşallah kuzum kokunda büyüsün bebişin

Kuzum biz mesela çok genç evlendik ben 21 eşim 23 yaşındaydı biz zaten hep evlenmek için bir çaba halindeydik o yüzden para kazanmaya başladığımızdan beri kesemiz bir ama siz senelerdir kendi hesabını yapan kendi duzeni oluşmuş iki ayri birey olarak yaşadınız karar alırken kimseye danismadiniz para harcarkende yatırım yaparkende şimdi hayatlariniz birleşti doğal olarak çok farklı bir düzene geçiş yaptığınız için zaman gerektiriyor buna alışmak dahil olmayı öğrenmek eminim zamanla oturacaktır yaşanmışlıklar çok birleştiriyor daha çok taze evlisiniz

inşaAllah canım nasipse yarın gideceğim çok saol

Çok sağol kuzum her zaman desteğini hissettirdin çok teşekkür ederim olası bir durumda heber ederim mutlaka

Amin kuzum inşallah avilden olabilir tansiyon yükselmesinden de kan akımı yavaşlayınca olabilir dediler. Bir de ciğer geliştirici kortizonlu o da şimdi yapabilir panik olmayın dediler tansiyonum şimdi ölçüldü en son ilaçlardan sonra 13/8 di 4 saat oldu şimdi ölçtüler 10/6 çıktı yanlış mı acaba diyip yine ölçtü akşamcı hemşire değişti yine 10/6 ölçtüm ama yine bir kaç saate bi bakarız dedi belkide ilaçlar iyi geldi bilmiyorum sürekli bir şeyler takıyorlar ilaç. Yarın sabah doktor görünce netleşir durum diye düşünüyorum

Ayyy bize de şimdi kv kp hastaneye geldi 2 saattir oturuyorlar anca gittiler bi gidin yani artık ziyaretin kısası makbuldür konuşmaktan canım çıktı eşim oturdu maç izliyor gerildim iyice kalkıp wc gidiyorum zırt pırt bir de kv gelmiş hala doğurunca millet gelmek istiyor eşim dedi 40 gün kimseyi eve sokmuyoruz kaç diyor gelene git denir mi ayıp oğlum dedim yok ben düşünmüyorum evin kapıları gelen kilitli bu konuda ciddiyiz dedim kapattık konuyu zaten tansiyonum yüksek gelmiş bana ne anlatıyor hala elaleme ayıp gelene gir mi denir gelen 1 saat oturur gider yok evin kapıları 40 gün kapalı geleni geri çeviririm ciddiyim dedim gayet sert bir dille

İyi misin kuzum şimdi inşallah

B Buddy x kuzum ciğer geliştirici yapılmış okuyorum herşeyi benimde aklım sende bence iyi olmuş her ihtimale karşı hem hastanedesin hem ciğer geliştirici iğne yapılmış hiç stres yapma maşallah bebişlerin kilosu da iyi aklımız sende

Aynen beni geren şey ne olduğunu bilmemek canım gelen geçen bir ilaç veriyor kimse ne olduğunu sormasam söylemiyor panik oluyorum istermistemez bir de ciğer geliştirici ilk kez gördüm beyaz bi ilaç antibiyotik sancım diyorum ne alaka antibiyotik

Amin hepimiz sağ Salim kavuşalım kuzum inşallah tek duam en başından beri

İyiyim kuzum çok şükür ilaçlardan 10/6 ölçüldü şimdi tansiyonum ama kız emin olamadı birazdan yine bi ölçüm için gelirim dedi akşamcı hemşire geldi değiştiler bir de tansiyon aleti manuel stetoskop takmadan ölçüm yaptı tansiyon aletinin havasını isdirmemiş içinde hava varken ölçtü bence yanlış ölçtü bir şey demedim neyse bir dahaki ölçümü bekliyorum bir anda bu kadar düşmesi saçma geldi bana ciğer geliştirici kaç doz daha yapacaklar onu merak ediyorum yarın da burada mıyız ki bilmiyorum sabah doktor görecek yarın ola hayrola

Kuzum ikizlerde 4 doz yapiyolar diye okudum 2 + 2 olarak sana bugun kac yaptilar

Bacım seninkiler de antika ama yani sen hastanede çocukların sağlığının derdine düşmüşsün kadın hala gelecek misafirden bahsediyor başınıza taş düşsün bu misafirler kadar tövbe yarabbi ya zaten stres olmaman lazım senin derdine bak onların derdine bak... Bu gelenleri de anlamiyorum pastadan dansözmü çıkarıyoruz gelmeyin işte telefonla tebrik edin yeter çok iyi yapmışsın bende ortam olsun herkes biraradayken soylicem gelen hastaneye beş dk hayırlı olsun desin çıksın 40 gün kimseyi istemiyorum diycem çünkü eltim kesin gelir çoluk çocuk benimde sinirlerim zıplar tartisirim öyle olursa o bişey değil olan sinirden sütüme olur Allah korusun kimseyle uğraşamam... En iyisi tavrını baştan belli etmek

Kuzum ikizlerde 4 doz yapiyolar diye okudum 2 + 2 olarak sana bugun kac yaptilar
Bugün bana 2 yaptılar kuzum bir enjektör iğnenin içinde 2 doz var dediler bir bebeğe senin dediğin gibi söylediler dozu ama bi 12 saat arayla yapışıyormuş bi 24 saat arayla acaba diğer doz ne zaman yarın burada kalmazsak eve dönersek diğer dozu nasıl yapacaklar söylerler herhalde şu saatte gelin falan diye demi

Kesinlikle kuzum hastaneye gelsin 5 dk dursun gelen defolsun yani istemiyoruz dedik hastalık her yer zaten zar zor kavuşuyoruz halimize bakın dedim şuan tek derdim bebeklerime kavuşmak 40 gün kapım kapalı kilitli açmayı düşünmüyorum dedim o an sinirle yapacak bir şey yok valla alınırsa alınsın. Dediğin gibi çok korkuyorum sütüm falan kesilir biri malca bir laf eder zaten takıntılı pimpiriğim uğraşamam delilerle. Bir de herkesi aramış durumumu söylemiş hastanede yatıyor ciğer geliştirici yaptılar falan ya ne anlatıyorsun belki istemiyorum kimsenin bilmesini sülaleye yaymış herkes arıyor zorla telefonda beni konuşturuyor telefon çaldıkça tuvalete kaçtım sürekli istemiyorum milletle konuşmak gidin dinlenmek istiyorum değişik ya. En iyisi evet baştan çizgiyi çizmek baksana kafasına göre plan yapmış meğer haberimiz yok Allah işte konu açıldı da söyledik suratına eşim söylerim diyordu söylemezse onu da kalaylardım

Hayır bide hastalık var her türlü mikroba açık minik bedenler neler izleyip okuyoruz bir öpücükten ne hastalıklar doğuyor Allah korusun dikkatli olmak lazım

Kızlar bende kolesterol çıkmış ya hamilelikle alakası yok dedi doktor ama kilo aldım diye mi oldu acaba sizde var mı
Canım benim doktorum hamilelikte kolestrol artar dedi . Benim de 300 çıktı normalmiş yani .

Eklentiler

• 2FB3C4E7-CA8F-4C86-B831-D15F49EEA698.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…