- 10 Haziran 2022
- 4.532
- 7.074
- 108
Hahah senin bu doktorun rahatlığı beni öldürecekAy bılmıyorumki bakteri neden olur acaba mantardan mı?
Doktor bakterıyede normal dediher insanın bağırsagında olur dedi. Önüme gelen hrseyi yersem bakteri olur tabi
Bnde kızla yatak odasında yatcam, babynesti yatağa yanıma koycam, öyle emzircem. Çunku oğlum hep beşikte çok ayrı kaldı bnden, kalkıp beşikten bıle alamadım düşünanne kokusu hiç alamadı, kucagıma hiç alamadım onu çok ayrı kaldık.
Oyuzden beşik ilk zamnlar istemıyorum.
Planım bu sekılde şimdılık bakalım
Kuzum biz mesela çok genç evlendik ben 21 eşim 23 yaşındaydı biz zaten hep evlenmek için bir çaba halindeydik o yüzden para kazanmaya başladığımızdan beri kesemiz bir ama siz senelerdir kendi hesabını yapan kendi duzeni oluşmuş iki ayri birey olarak yaşadınız karar alırken kimseye danismadiniz para harcarkende yatırım yaparkende şimdi hayatlariniz birleşti doğal olarak çok farklı bir düzene geçiş yaptığınız için zaman gerektiriyor buna alışmak dahil olmayı öğrenmek eminim zamanla oturacaktır yaşanmışlıklar çok birleştiriyor daha çok taze evlisinizeşlerin birbirlerine iyi gelmelerine birlikte emek verip birseylere sahip olmalarına çok saygı duyuyorumben eşimin ne kadar parası var neyi var ne kadar geliri var bilmem benimle paylaşmaz bizim ayrı kasalarımız ama yeni evliyiz yaşlarımız da ileri evlendik 2 sene oldu belki zamanla biz de birlikte hareket ederiz
inşaAllah canım nasipse yarın gideceğim çok saolBak şükür kuzum safra tahlillerine kadar istemiş. Kontrol altında olmana çok seviniyorum seninle haftalarımız aynı dualarım seninle Rabbim seni ve kızlarını korusun. Sakın stres yapma,
Canım bence doktoruna yaz, safra değerlerine baktır
Çok sağol kuzumCanım dualarımız seninle, stres yapma demek kolay biliyorum ama bugüne kadar çok güzel geldin bebişlerinin kiloları da iyiBir de doktorun gerçekten ilgili kendini güvende hissetmek sana iyi gelecektir. Hakkınızda hayırlı olan ne ise kolaylıkla olsun inşallah Hastaneye 5 dakika uzaklıktayız bir ihtiyacınız olur eşin tek başına stres olur her durumda yazabilirsin
Amin kuzum inşallahKuzum sen ilaç aldın ya serum olarak onlardan da bebekler sakin olabilir. Avil falan uyku yapan ilaçlar ister istemez bebeklere de geçiyordur belki bi kısmı. Nst de kalp atışları iyiymiş çok şükürAllah seni de bebekleri de korusun
Ayyy bize de şimdi kv kp hastaneye geldi 2 saattir oturuyorlar anca gittiler bi gidin yani artık ziyaretin kısası makbuldür konuşmaktan canım çıktı eşim oturdu maç izliyor gerildim iyice kalkıp wc gidiyorum zırt pırtİnan ki bende anlamıyorum ben bu kadar rahat olamam gittiğim yerden inan ki vakitlice kalkarım ayıptır yok anam bana gelince gündüzden geliyor akşama kadar kalkmıyor ya akşam oluncada burda olduğunu öğrenince kaynimda geliyor 11-12yi buluyor gitmeleri bide çok konuşuyor artık beynimi hissetmiyorum bı sure sonra
İyi misin kuzum şimdi inşallahAy kızlar bu günden beri stres ve sinirden sanırım yüzüm kıpkırmızı oldu tansyonum çıktı galiba kızım da bir iki hareket dışında hareketli değil.Gorumceye de mesaj attım hala cevap vermedi eşim de daha eve gelmedi
Aynen beni geren şey ne olduğunu bilmemek canım gelen geçen bir ilaç veriyor kimse ne olduğunu sormasam söylemiyor panik oluyorum istermistemez bir de ciğer geliştirici ilk kez gördüm beyaz bi ilaç antibiyotik sancım diyorum ne alaka antibiyotikDoktorunda seni panik yapma diye bilgilendirmiyor ama böyle de ne olduğunu bilmediğin için panik yaparsın usluplu bir şekilde bari bilgilendirse seni... Ciğer geliştirici olman çok iyi olmuş en azından için rahat eder kuzum
Amin hepimiz sağ Salim kavuşalım kuzum inşallah tek duam en başından beriEvet ölçülenden yukarı çıkıyormuş kiloları genellikle benimde doktorum öyle demişti çok nadir söylediğimizin altı çıkan dedi genellikle üzeri oluyor dedi bebikler 2kg vardır iyiki de yapmışlar ciğer geliştiriciyi bebeklerine hemencecik kavuşursun küveze alınırsaçok duygulandım kız miss gibi kokularını çekmek nasip olsun inşallah hepimize B Buddy x
İyiyim kuzum çok şükür ilaçlardan 10/6 ölçüldü şimdi tansiyonum ama kız emin olamadı birazdan yine bi ölçüm için gelirim dedi akşamcı hemşire geldi değiştiler bir de tansiyon aleti manuel stetoskop takmadan ölçüm yaptı tansiyon aletinin havasını isdirmemiş içinde hava varken ölçtü bence yanlış ölçtü bir şey demedim neyse bir dahaki ölçümü bekliyorum bir anda bu kadar düşmesi saçma geldi bana
Kuzum ikizlerde 4 doz yapiyolar diye okudum 2 + 2 olarak sana bugun kac yaptilarİyiyim kuzum çok şükür ilaçlardan 10/6 ölçüldü şimdi tansiyonum ama kız emin olamadı birazdan yine bi ölçüm için gelirim dedi akşamcı hemşire geldi değiştiler bir de tansiyon aleti manuel stetoskop takmadan ölçüm yaptı tansiyon aletinin havasını isdirmemiş içinde hava varken ölçtü bence yanlış ölçtü bir şey demedim neyse bir dahaki ölçümü bekliyorum bir anda bu kadar düşmesi saçma geldi banaciğer geliştirici kaç doz daha yapacaklar onu merak ediyorum yarın da burada mıyız ki bilmiyorum sabah doktor görecek yarın ola hayrola
Bacım seninkiler de antika ama yani sen hastanede çocukların sağlığının derdine düşmüşsün kadın hala gelecek misafirden bahsediyor başınıza taş düşsün bu misafirler kadar tövbe yarabbi ya zaten stres olmaman lazım senin derdine bak onların derdine bak... Bu gelenleri de anlamiyorum pastadan dansözmü çıkarıyoruz gelmeyin işte telefonla tebrik edin yeterAyyy bize de şimdi kv kp hastaneye geldi 2 saattir oturuyorlar anca gittiler bi gidin yani artık ziyaretin kısası makbuldür konuşmaktan canım çıktı eşim oturdu maç izliyor gerildim iyice kalkıp wc gidiyorum zırt pırtbir de kv gelmiş hala doğurunca millet gelmek istiyor eşim dedi 40 gün kimseyi eve sokmuyoruz kaç diyor gelene git denir mi ayıp oğlum dedim yok ben düşünmüyorum evin kapıları gelen kilitli bu konuda ciddiyiz dedim kapattık konuyu zaten tansiyonum yüksek gelmiş bana ne anlatıyor hala elaleme ayıp gelene gir mi denir gelen 1 saat oturur gider yok evin kapıları 40 gün kapalı geleni geri çeviririm ciddiyim dedim gayet sert bir dille
Bugün bana 2 yaptılar kuzum bir enjektör iğnenin içinde 2 doz var dediler bir bebeğe senin dediğin gibi söylediler dozu ama bi 12 saat arayla yapışıyormuş bi 24 saat arayla acaba diğer doz ne zaman yarın burada kalmazsak eve dönersek diğer dozu nasıl yapacaklar söylerler herhalde şu saatte gelin falan diye demiKuzum ikizlerde 4 doz yapiyolar diye okudum 2 + 2 olarak sana bugun kac yaptilar
Kesinlikle kuzum hastaneye gelsin 5 dk dursun gelen defolsun yani istemiyoruz dedik hastalık her yer zaten zar zor kavuşuyoruz halimize bakın dedim şuan tek derdim bebeklerime kavuşmak 40 gün kapım kapalı kilitli açmayı düşünmüyorum dedim o an sinirle yapacak bir şey yok valla alınırsa alınsın. Dediğin gibi çok korkuyorum sütüm falan kesilir biri malca bir laf eder zaten takıntılı pimpiriğim uğraşamam delilerle. Bir de herkesi aramış durumumu söylemiş hastanede yatıyor ciğer geliştirici yaptılar falan ya ne anlatıyorsun belki istemiyorum kimsenin bilmesini sülaleye yaymış herkes arıyor zorla telefonda beni konuşturuyor telefon çaldıkça tuvalete kaçtım sürekli istemiyorum milletle konuşmak gidin dinlenmek istiyorum değişik ya. En iyisi evet baştan çizgiyi çizmek baksana kafasına göre plan yapmış meğer haberimiz yok Allah işte konu açıldı da söyledik suratına eşim söylerim diyordu söylemezse onu da kalaylardımBacım seninkiler de antika ama yani sen hastanede çocukların sağlığının derdine düşmüşsün kadın hala gelecek misafirden bahsediyor başınıza taş düşsün bu misafirler kadar tövbe yarabbi ya zaten stres olmaman lazım senin derdine bak onların derdine bak... Bu gelenleri de anlamiyorum pastadan dansözmü çıkarıyoruz gelmeyin işte telefonla tebrik edin yeterçok iyi yapmışsın bende ortam olsun herkes biraradayken soylicem gelen hastaneye beş dk hayırlı olsun desin çıksın 40 gün kimseyi istemiyorum diycem çünkü eltim kesin gelir çoluk çocuk benimde sinirlerim zıplar tartisirim öyle olursa o bişey değil olan sinirden sütüme olur Allah korusun kimseyle uğraşamam... En iyisi tavrını baştan belli etmek
Hayır bide hastalık var her türlü mikroba açık minik bedenler neler izleyip okuyoruz bir öpücükten ne hastalıklar doğuyor Allah korusun dikkatli olmak lazımAyyy bize de şimdi kv kp hastaneye geldi 2 saattir oturuyorlar anca gittiler bi gidin yani artık ziyaretin kısası makbuldür konuşmaktan canım çıktı eşim oturdu maç izliyor gerildim iyice kalkıp wc gidiyorum zırt pırtbir de kv gelmiş hala doğurunca millet gelmek istiyor eşim dedi 40 gün kimseyi eve sokmuyoruz kaç diyor gelene git denir mi ayıp oğlum dedim yok ben düşünmüyorum evin kapıları gelen kilitli bu konuda ciddiyiz dedim kapattık konuyu zaten tansiyonum yüksek gelmiş bana ne anlatıyor hala elaleme ayıp gelene gir mi denir gelen 1 saat oturur gider yok evin kapıları 40 gün kapalı geleni geri çeviririm ciddiyim dedim gayet sert bir dille
Evet canim en kullanislisiGerçekten mi ay çok mutlu oldumkalitesine vurulup almıştım zaten tecrübe eden birinden de duyunca çok sevindim
Canım benim doktorum hamilelikte kolestrol artar dedi . Benim de 300 çıktı normalmiş yani .Kızlar bende kolesterol çıkmış ya hamilelikle alakası yok dedi doktor ama kilo aldım diye mi oldu acaba sizde var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?