2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum senin anne sana kv lik yapıyor esmene senin işinde zor insan kendi annesi olunca napacağını şaşıyor

Bu arada kaybın için çok çok üzüldüm ve çok şaşırdım. Allah kalbine ferahlık versin inşallah. Ve böyle bir şeyi ilk kez duydum 5 kiloya yakın normal doğumla doğan tanıdığımın bebeği var ama bir şeyi yok şu an 10 yaşında ekstra bir şey mi oldu yoksa tek sebep bu muydu

Kız sizin o dertler var etliydi görümceydi bir yandan kv aman uğraşılmaz bacım bende neyse tek çocukta bi kv bi kp var eşimin sülaleyi zaten sallamıyorum bile aramazlar sormazlar nerede burun sokacak bir şey o zaman ararlar ya da ay eve hiç bizi davet etmiyorsunuz derler 3 yılda bir arayıp onları mı sallicam. siz işte bizden daha kalabalıksınız eşin öyle bir ortamda doğup büyümüş görmüş kuzum ondan öyleler bence

Ayy çöpsüz üzüm dedikleri ne güzel valla görümcemi çok severim zaten ayda yılda bir görüyorum kv desen 6-7 ay köyde burdaykende faydası olur zararı olmaz ama elti işi bozuyor kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş

Kız çok arsız sinirimi bozuyor yemin ederim bak yemek versem akşam çaya kadar kalıyor kaç kere öyle yaptı ama artık izin vermiycem yapmasına bugün anlamıştır zaten
Kuzum siz çok yakınsız ya belkide yaşlarınız yakın ondan benimki çok küçük sinsirella gerçiama sonuçta her konuda farklıyız yani sabah gelsin akşam gitsin öyle bir durum yok bizde birde ne konuşucam onunla

Canım e ebebekte sımdı indirim var yuzde 30 istersen bak bir ihtiyacın birşey varsa

Zaten görğmce mi elti mi dediklerinde herkes genelde eltiden nefret edermiş sebebi belli

Kuzum desene hiç kimseyle konuşmak istemiyorum diye, niye geriyorsun boş yere kendini ya vallahi ben burda sinirlendim

Kuzum desene hiç kimseyle konuşmak istemiyorum diye, niye geriyorsun boş yere kendini ya vallahi ben burda sinirlendim
Ya ben bir yere kadar çok sabırlıyım kuzum ama sabrım ancak çok zorlandığında çenem açılıyormuşsun da ciddi kalp kırıyorum çok fevriyim normalde kalp kırıyorum eşim o huyumu sevmiyor diye susuyorum hani kaç yaşında kadın beyni var zar zor nefes alıyorum zaten bir de dinlenmeye ihtiyacım var sabahtan beri hastanede ordan oraya savruldum neye uğradığımı şaşırdım anla da bi git da yani yok illa kalp kırınca anlıyor o zaman da triplere giriyor

Kuzum ben ondan 3 küçüğüm malesef evlerimiz çok yakın uzak olsaydık keşke tatlı tatlı anlasirdik bak o zaman ama mümkün değil kocalarımız ortak kız benimkini görsen adeta bir muhabbet kuşu beynim uyuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…