2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
yavrum sen tıka kulağını bunlara kapat konuyu eşine de söyle ben stresleniyorum zaten durum ortada sen sustur diye kimse kusura bakmasın yani 33 haftalık doğum planlanıyor diyorsun bebeler zaten prematüre ne demek misafir saçmalamasınlar

Kız onun saçını başını yolmak lazım manyakmı senden yemek bekliyor yok artık yani

Haklısın kuzum doktorun yarın güzel bir açıklama yapar inşallah dur bakalım bak çok şükür tansiyonda düşmüş

Senin o kv'ni bogarim ya hey Allahım koyun can derdinde kasap et derdinde misali he gelsinler gelsinler prematüre bebeklerin yanına gelip şap şup öpüp gitsinler

Öfff büyükler neden böyle gercekten yaaa, annemde sarma sar hazırla gelenlere koyarız dıyo, ayy çıldırıcimm..
K. V yok ama anneden de aynı şeyleri duyuyorum hiçbi farkı yok inanın.

Bugun konuştuk ben battanıyeleri yıkayıp hazrladım, sardım katladım, bıkac tanede yazın köyde kullanırım dıye ayırdım. 6-7 tane battanıye var neymiş sarı olan tığ işini hastaneden çıkarken kullancakmışız, dedım bn onu köyde kullancam o buyuk, bn ayarladım dıyorum.

Yanımda yok ama telefonla bile yönlendrıyor

Ayy çok sevindim canım benim gözün aydın maşallah bebiskoya bak demekki çocuğum diyetten alamamış salak doktor ya neyse artık üzerine katlayarak gider icon rahat olsun artık
Evet kuzum kesinlikle, ben bile aç kalıyordum bebiş ne yapsın, Allahtan uzun süre olmadan değiştim gerçi hala aklım almıyor 2 hafta nasıl dayandım
Çok şükür canım, kendi haftasıyla uyumunu gördüm ya, sağlıkla gelsin kuzular
Ne kadar düşüncesiz insanlar, geldi madem birşeyler yapsın Di mi, bugün teyzem kızını bize getirdi doktora gidecekti, annem bizde kalıyor şimdi, bende dkktora gittim, kız benim oğlanla yaşıt zaten 12 yaşında bir zorluğu haylazlığı yok, teyzem de sağolsun börek, köfte getirmiş çocuklara hatta fazlaca kaldı, hiç yük olmadı, böyle olmalı bence
Çok şükür canım, darısı sana olsun
Sağlıkla gelsinler
Maşallah canım bak panik yapmana değmedi boşuna kendini üzdün kocaman olmus bebiton maşallah
Çok şükür canım
Bilinçaltı çok kötü birşey, yaşanılan kötü şeyler, Rabbim sağlıkla kavuştursun bizleri, hepimiz güzel haberler alalım

Kesınlıkle cnm tavrını belirt, hatta bugun hazır k.v eltin varken soyleseydin keşke, konu açsaydın.
Mutlaka belirt tepkini yoksa elti seni strese sokar hastane odasında

Zaten bu haber yaymalari da ayrı bir sinir bozuyor gel bide millete anlat tek tek derdini ay kadın varya seni ne kadar zorlarim diye uğraşmış bugün.. bence sen çok iyi yapmışsın hatta sabırlı bile davranmissin inşallah alınmıştır da en azından çekinir kafasına göre davranmaz Allah'tan eşin senin tarafını tutmuş benim Kamile demin anlatıyorum böyle böyle bende bugün aynısını eltime yaptım bana direk diyor ki senin ondan ne farkın kaldı.. benim adamda doğrucu davut hayatta beni tutmaz ilk önce diğer tarafı düşünür delirtiyor bazen

Ahh biraz sizi tek bıraksalar eşinle ne kadar güzel olacak, ama iyi demişsin kimseyi kabul etme kesinlikle, bende etmeyeceğim

Kizlar 30+5 olduk. Artik bebis kaburgalarimi çok acitiyor. Azicik oturunca sanki sag kaburgam yaniyor. Bu durum ne zamn biter doguma dek oylemi olucak ya. Bide bebegin basi 28 haftada sag taraftaydi poposu soldaydi. Yani bildignz yan yatiyor ayaklarida kaburgamami dayiyor napiyor artik. Bide plesenta ön duvarda diye yaziyordu. Haraketleride çogunlukla yanlardan hissediyorum. O yuzden mi acaba. Bide farkettimde benim bildginz parmaklarim yamulmuş hani dikkatli bakinca belli oluyor eskisi gibi düz degiller. Acaba kalsiyum eksikliginden mi oluyor. Bide ben planli sezeryan olucam. Daha once normal dogumda bebegimin kafasi zorlandigi icin 2 gun sonra kaybettik 3 kl 900 gr dı.
Sezeryan icin neler tavsiye edersnz. Oncesinde ve ya sonrasinda neler yapmam lazim. Dogum cantama ekstra neler koymam lazim.

Cnm büyüklere hersey söylenmemeli gerckten, eşinle anlaş madem k.v herşeyi yayıyor grcekten bılgı verme, hatta hastaneye gttıgınızı soylemeyın,

Grcekten telefonlar susmuyor sonra, basıma geldi en gıcık oldugum şey.
Gerckten bılgı verme kmseye, bnim grekırse kızımın dogdugu gun kımse bılmesın, telefonla uğrasamam, basıma geldi bılıyorum oğlumda. Ama annem saolsun o kdar geniş ağızlıkı tek tek arıyor mıleti hep kndı arkadasları tanıdıkları bnle alakası bıle yok.

K.v 'ler gercekten herseyi bılmemeli ben bi iki kere rahmetlının agzına laf verdım, 1 hafta susmadı, annemde bişy soyluyorum unutmuyor, sorup sorup duruyor, kımsenin agzına laf verme cnm sende, kulagına küpe olsun

Ayy Allah sana sabır versın, bnım eşimi gördüm birden biz ne dıyoz onlar işin neresındeler

Kesınlıkle cnm tavrını belirt, hatta bugun hazır k.v eltin varken soyleseydin keşke, konu açsaydın.
Mutlaka belirt tepkini yoksa elti seni strese sokar hastane odasında
Kız hiç aklıma gelmedi o kadar pişman oldum ki söylemediğim için ama kv de yine yan yana geliriz ilk firsatta soylicem...

Cidden çok sinirlendim nefret ettim o an yani duyunca kimse izinsiz kapıma bile gelmem yani hele erken doğum olursa asllaaaa yani eşime de dedim

Şu an 33+3'teyim ve oturmak benim için işkence benim ki kaburgama poposunu yaslamış ittirip duruyor sağ taraftan da yine kaburgama tekme atıyor ve senin haftalarında başlamıştı yani bir süre daha çekeceksin muhtemelen canım pozisyon değiştirmezse. İleriki haftalarda doğum için aşağı iniyormuş öyle rahatlıyormuş ama bu sefer de aşağı bölgelerin ağrısını çekeceğiz yani doğuma kadar rahat yok sanırım. Sezeryan için bilgim yok maalesef ilk bebeğim benim bu.

Senin o kv'ni bogarim ya hey Allahım koyun can derdinde kasap et derdinde misali he gelsinler gelsinler prematüre bebeklerin yanına gelip şap şup öpüp gitsinler
Hiç sorma benim derdim ne o ne anlatıyor boş boş bütün sülaleyle telefonda konuşuyor hastanede zorla bana telefonu uzatıyor konuş diyor tuvalete kalktım kaç kere onun yüzünden kolumda serumla anlamıyor ki istemiyorum işte milletle konuşacak halim mi var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…