yavrum sen tıka kulağını bunlara kapat konuyu eşine de söyle ben stresleniyorum zaten durum ortada sen sustur diye kimse kusura bakmasın yani 33 haftalık doğum planlanıyor diyorsun bebeler zaten prematüre ne demek misafir saçmalamasınlarAyyy bize de şimdi kv kp hastaneye geldi 2 saattir oturuyorlar anca gittiler bi gidin yani artık ziyaretin kısası makbuldür konuşmaktan canım çıktı eşim oturdu maç izliyor gerildim iyice kalkıp wc gidiyorum zırt pırtbir de kv gelmiş hala doğurunca millet gelmek istiyor eşim dedi 40 gün kimseyi eve sokmuyoruz kaç diyor gelene git denir mi ayıp oğlum dedim yok ben düşünmüyorum evin kapıları gelen kilitli bu konuda ciddiyiz dedim kapattık konuyu zaten tansiyonum yüksek gelmiş bana ne anlatıyor hala elaleme ayıp gelene gir mi denir gelen 1 saat oturur gider yok evin kapıları 40 gün kapalı geleni geri çeviririm ciddiyim dedim gayet sert bir dille
Kız onun saçını başını yolmak lazım manyakmı senden yemek bekliyor yok artık yaniKuzum annemi bilerek çağırdım ki annem anlıyor benim durumumu çok oturmaz o yüzden kalkmak ister onlarda essek değil annem kalkiyorsa kalkarlar diye düşündümçok şükür kuzum Allah'tan yakınımda yapma hiç bişey kuzum direk tepkini anlıyorlar bak oturdular oturdular ağzımı açmadım en son eltim acıktık hadi gidelim dedi çocuklarına ohhhh canıma değsin aynısını yapınca bak nasıl oluyor
O zaman önlem amaçlı yapmışlar kuzumBilmiyorum kuzum doktor giderken öyle istemiş kalçadan yaptılar yaktı baya da beyaz bi ilaç dedim o ne antibiyotik mi ciğer geliştirici dediler
Haklısın kuzum doktorun yarın güzel bir açıklama yapar inşallah dur bakalım bak çok şükür tansiyonda düşmüşAynen beni geren şey ne olduğunu bilmemek canım gelen geçen bir ilaç veriyor kimse ne olduğunu sormasam söylemiyor panik oluyorum istermistemez bir de ciğer geliştirici ilk kez gördüm beyaz bi ilaç antibiyotik sancım diyorum ne alaka antibiyotik
Senin o kv'ni bogarim ya hey Allahım koyun can derdinde kasap et derdinde misaliAyyy bize de şimdi kv kp hastaneye geldi 2 saattir oturuyorlar anca gittiler bi gidin yani artık ziyaretin kısası makbuldür konuşmaktan canım çıktı eşim oturdu maç izliyor gerildim iyice kalkıp wc gidiyorum zırt pırtbir de kv gelmiş hala doğurunca millet gelmek istiyor eşim dedi 40 gün kimseyi eve sokmuyoruz kaç diyor gelene git denir mi ayıp oğlum dedim yok ben düşünmüyorum evin kapıları gelen kilitli bu konuda ciddiyiz dedim kapattık konuyu zaten tansiyonum yüksek gelmiş bana ne anlatıyor hala elaleme ayıp gelene gir mi denir gelen 1 saat oturur gider yok evin kapıları 40 gün kapalı geleni geri çeviririm ciddiyim dedim gayet sert bir dille
Öfff büyükler neden böyle gercekten yaaa, annemde sarma sar hazırla gelenlere koyarız dıyo, ayy çıldırıcimm..Ayyy bize de şimdi kv kp hastaneye geldi 2 saattir oturuyorlar anca gittiler bi gidin yani artık ziyaretin kısası makbuldür konuşmaktan canım çıktı eşim oturdu maç izliyor gerildim iyice kalkıp wc gidiyorum zırt pırtbir de kv gelmiş hala doğurunca millet gelmek istiyor eşim dedi 40 gün kimseyi eve sokmuyoruz kaç diyor gelene git denir mi ayıp oğlum dedim yok ben düşünmüyorum evin kapıları gelen kilitli bu konuda ciddiyiz dedim kapattık konuyu zaten tansiyonum yüksek gelmiş bana ne anlatıyor hala elaleme ayıp gelene gir mi denir gelen 1 saat oturur gider yok evin kapıları 40 gün kapalı geleni geri çeviririm ciddiyim dedim gayet sert bir dille
Evet kuzum kesinlikle, ben bile aç kalıyordum bebiş ne yapsın, Allahtan uzun süre olmadan değiştim gerçi hala aklım almıyor 2 hafta nasıl dayandımAyy çok sevindim canım benim gözün aydın maşallah bebiskoyabak demekki çocuğum diyetten alamamış salak doktor ya neyse artık üzerine katlayarak gider icon rahat olsun artık
Ne kadar düşüncesiz insanlar, geldi madem birşeyler yapsın Di mi, bugün teyzem kızını bize getirdi doktora gidecekti, annem bizde kalıyor şimdi, bende dkktora gittim, kız benim oğlanla yaşıt zaten 12 yaşında bir zorluğu haylazlığı yok, teyzem de sağolsun börek, köfte getirmiş çocuklara hatta fazlaca kaldı, hiç yük olmadı, böyle olmalı benceBugün herkes aile bireylerinden birinden dertli galiba beni de ekleyinbeni de kv aradı gelicem seni göreyim diye bı geldi yanında eltimin kızı zar zor temizlik yaptım bende bugün hatta geldiginde süpürge yapiyordum dedim anne sen geç ben burayı da süpürüp geliyorum arka mi bı döndüm eltim gelmiş öteki kızıyla neyse geçtiler oturdular annemi aradım hemen bende gel diye annemde geldi kahve yaptım çerez verdim annem saolsun boslari topladı ya ben 8 aylık hamileyim geldiniz hadi vakitlice kalkın dimi yok yemek bekliyorlar kv direk söyleyemiyor bana dedi ki annen açıkmıştır un falan varmı biseyler yapalım yok unum dedim (halbuki var ) bayadır yemek yapamıyorum anneme gidip yiyorum dedim dün zar zor yemek yaptım açsan ye anne dedim kv bekliyor ki sofra kurayım herkes yesin gitsin inadına söylemedim bende sonra akşam yemeği onlar bana yapıp gidecek sanki eltim zaten geldimi gitmek bilmiyor yemekte yese akşam çayına kalır öyle arsız bide geçen gün onlara gittik oda bana demedi ki ac misin hamilesin eşim bile şaşırdı hiç bişey vermedi mi yemek yok dedim bende aynısını şimdi ona yaptım oh olsun aslı akillandi artik kim bana nasılsa bende ona öyleyim
Çok şükür canım, darısı sana olsunCnm iyi yapmışsın ohh içimin yağları eridirahmetliye benzettim k. V'mi
Oda yemk yemeden kalkmazdı. Üstün körü aklınca laf ederdi başkaları üzerınden.
HejaR12 cnm guzel haberler almışsın masallh, için rahatlamıştır, 1 haftada 250 gr iyi gayet, bakalım bebım bebişim okadar almışmı, cuma günu belli olacak, kilosu gerıde kaldı sanki
@beracik80 cnm bnımde kolestrolüm yuksek, doktor normal dedi.
Çok şükür canımMaşallah canım bak panik yapmana değmedi boşuna kendini üzdünkocaman olmus bebiton maşallah
Kesınlıkle cnm tavrını belirt, hatta bugun hazır k.v eltin varken soyleseydin keşke, konu açsaydın.Bacım seninkiler de antika ama yani sen hastanede çocukların sağlığının derdine düşmüşsün kadın hala gelecek misafirden bahsediyor başınıza taş düşsün bu misafirler kadar tövbe yarabbi ya zaten stres olmaman lazım senin derdine bak onların derdine bak... Bu gelenleri de anlamiyorum pastadan dansözmü çıkarıyoruz gelmeyin işte telefonla tebrik edin yeterçok iyi yapmışsın bende ortam olsun herkes biraradayken soylicem gelen hastaneye beş dk hayırlı olsun desin çıksın 40 gün kimseyi istemiyorum diycem çünkü eltim kesin gelir çoluk çocuk benimde sinirlerim zıplar tartisirim öyle olursa o bişey değil olan sinirden sütüme olur Allah korusun kimseyle uğraşamam... En iyisi tavrını baştan belli etmek
Zaten bu haber yaymalari da ayrı bir sinir bozuyor gel bide millete anlat tek tek derdini ay kadın varya seni ne kadar zorlarim diye uğraşmış bugün.. bence sen çok iyi yapmışsın hatta sabırlı bile davranmissin inşallah alınmıştır da en azından çekinir kafasına göre davranmaz Allah'tan eşin senin tarafını tutmuş benim Kamile demin anlatıyorum böyle böyle bende bugün aynısını eltime yaptım bana direk diyor ki senin ondan ne farkın kaldı.. benim adamda doğrucu davut hayatta beni tutmazKesinlikle kuzum hastaneye gelsin 5 dk dursun gelen defolsun yani istemiyoruz dedik hastalık her yer zaten zar zor kavuşuyoruz halimize bakın dedim şuan tek derdim bebeklerime kavuşmak 40 gün kapım kapalı kilitli açmayı düşünmüyorum dedim o an sinirle yapacak bir şey yok valla alınırsa alınsın. Dediğin gibi çok korkuyorum sütüm falan kesilir biri malca bir laf eder zaten takıntılı pimpiriğim uğraşamam delilerle. Bir de herkesi aramış durumumu söylemiş hastanede yatıyor ciğer geliştirici yaptılar falan ya ne anlatıyorsun belki istemiyorum kimsenin bilmesini sülaleye yaymış herkes arıyor zorla telefonda beni konuşturuyor telefon çaldıkça tuvalete kaçtım sürekli istemiyorum milletle konuşmak gidin dinlenmek istiyorum değişik ya. En iyisi evet baştan çizgiyi çizmek baksana kafasına göre plan yapmış meğer haberimiz yok Allah işte konu açıldı da söyledik suratına eşim söylerim diyordu söylemezse onu da kalaylardım
Kız çok arsız sinirimi bozuyor yemin ederim bak yemek versem akşam çaya kadar kalıyor kaç kere öyle yaptı ama artık izin vermiycem yapmasına bugün anlamıştır zatenKız onun saçını başını yolmak lazım manyakmı senden yemek bekliyor yok artık yani
Ahh biraz sizi tek bıraksalar eşinle ne kadar güzel olacak, ama iyi demişsin kimseyi kabul etme kesinlikle, bende etmeyeceğimKesinlikle kuzum hastaneye gelsin 5 dk dursun gelen defolsun yani istemiyoruz dedik hastalık her yer zaten zar zor kavuşuyoruz halimize bakın dedim şuan tek derdim bebeklerime kavuşmak 40 gün kapım kapalı kilitli açmayı düşünmüyorum dedim o an sinirle yapacak bir şey yok valla alınırsa alınsın. Dediğin gibi çok korkuyorum sütüm falan kesilir biri malca bir laf eder zaten takıntılı pimpiriğim uğraşamam delilerle. Bir de herkesi aramış durumumu söylemiş hastanede yatıyor ciğer geliştirici yaptılar falan ya ne anlatıyorsun belki istemiyorum kimsenin bilmesini sülaleye yaymış herkes arıyor zorla telefonda beni konuşturuyor telefon çaldıkça tuvalete kaçtım sürekli istemiyorum milletle konuşmak gidin dinlenmek istiyorum değişik ya. En iyisi evet baştan çizgiyi çizmek baksana kafasına göre plan yapmış meğer haberimiz yok Allah işte konu açıldı da söyledik suratına eşim söylerim diyordu söylemezse onu da kalaylardım
Cnm büyüklere hersey söylenmemeli gerckten, eşinle anlaş madem k.v herşeyi yayıyor grcekten bılgı verme, hatta hastaneye gttıgınızı soylemeyın,Kesinlikle kuzum hastaneye gelsin 5 dk dursun gelen defolsun yani istemiyoruz dedik hastalık her yer zaten zar zor kavuşuyoruz halimize bakın dedim şuan tek derdim bebeklerime kavuşmak 40 gün kapım kapalı kilitli açmayı düşünmüyorum dedim o an sinirle yapacak bir şey yok valla alınırsa alınsın. Dediğin gibi çok korkuyorum sütüm falan kesilir biri malca bir laf eder zaten takıntılı pimpiriğim uğraşamam delilerle. Bir de herkesi aramış durumumu söylemiş hastanede yatıyor ciğer geliştirici yaptılar falan ya ne anlatıyorsun belki istemiyorum kimsenin bilmesini sülaleye yaymış herkes arıyor zorla telefonda beni konuşturuyor telefon çaldıkça tuvalete kaçtım sürekli istemiyorum milletle konuşmak gidin dinlenmek istiyorum değişik ya. En iyisi evet baştan çizgiyi çizmek baksana kafasına göre plan yapmış meğer haberimiz yok Allah işte konu açıldı da söyledik suratına eşim söylerim diyordu söylemezse onu da kalaylardım
Ayy Allah sana sabır versın, bnım eşimi gördüm birdenZaten bu haber yaymalari da ayrı bir sinir bozuyor gel bide millete anlat tek tek derdini ay kadın varya seni ne kadar zorlarim diye uğraşmış bugün.. bence sen çok iyi yapmışsın hatta sabırlı bile davranmissin inşallah alınmıştır da en azından çekinir kafasına göre davranmaz Allah'tan eşin senin tarafını tutmuş benim Kamile demin anlatıyorum böyle böyle bende bugün aynısını eltime yaptım bana direk diyor ki senin ondan ne farkın kaldı.. benim adamda doğrucu davut hayatta beni tutmazilk önce diğer tarafı düşünür delirtiyor bazen
Kız hiç aklıma gelmedi o kadar pişman oldum ki söylemediğim için ama kv de yine yan yana geliriz ilk firsatta soylicem...Kesınlıkle cnm tavrını belirt, hatta bugun hazır k.v eltin varken soyleseydin keşke, konu açsaydın.
Mutlaka belirt tepkini yoksa elti seni strese sokar hastane odasında
Cidden çok sinirlendim nefret ettim o an yani duyunca kimse izinsiz kapıma bile gelmem yani hele erken doğum olursa asllaaaa yani eşime de dedimyavrum sen tıka kulağını bunlara kapat konuyu eşine de söyle ben stresleniyorum zaten durum ortada sen sustur diye kimse kusura bakmasın yani 33 haftalık doğum planlanıyor diyorsun bebeler zaten prematüre ne demek misafir saçmalamasınlar
Şu an 33+3'teyim ve oturmak benim için işkence benim ki kaburgama poposunu yaslamış ittirip duruyor sağ taraftan da yine kaburgama tekme atıyor ve senin haftalarında başlamıştı yani bir süre daha çekeceksin muhtemelen canım pozisyon değiştirmezse. İleriki haftalarda doğum için aşağı iniyormuş öyle rahatlıyormuş ama bu sefer de aşağı bölgelerin ağrısını çekeceğiz yani doğuma kadar rahat yok sanırım.Kizlar 30+5 olduk. Artik bebis kaburgalarimi çok acitiyor. Azicik oturunca sanki sag kaburgam yaniyor. Bu durum ne zamn biter doguma dek oylemi olucak ya. Bide bebegin basi 28 haftada sag taraftaydi poposu soldaydi. Yani bildignz yan yatiyor ayaklarida kaburgamami dayiyor napiyor artik. Bide plesenta ön duvarda diye yaziyordu. Haraketleride çogunlukla yanlardan hissediyorum. O yuzden mi acaba. Bide farkettimde benim bildginz parmaklarim yamulmuşhani dikkatli bakinca belli oluyor eskisi gibi düz degiller. Acaba kalsiyum eksikliginden mi oluyor. Bide ben planli sezeryan olucam. Daha once normal dogumda bebegimin kafasi zorlandigi icin 2 gun sonra kaybettik 3 kl 900 gr dı.
Sezeryan icin neler tavsiye edersnz. Oncesinde ve ya sonrasinda neler yapmam lazim. Dogum cantama ekstra neler koymam lazim.
Amiiin valla bazen sinirimi zıplatıyorAyy Allah sana sabır versın, bnım eşimi gördüm birdenbiz ne dıyoz onlar işin neresındeler
Hiç sorma benim derdim ne o ne anlatıyor boş boş bütün sülaleyle telefonda konuşuyor hastanede zorla bana telefonu uzatıyor konuş diyor tuvalete kalktım kaç kere onun yüzünden kolumda serumla anlamıyor ki istemiyorum işte milletle konuşacak halim mi var yaniSenin o kv'ni bogarim ya hey Allahım koyun can derdinde kasap et derdinde misalihe gelsinler gelsinler prematüre bebeklerin yanına gelip şap şup öpüp gitsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?