- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Valla dayanamayıp görümceme mesaj attım zaten bizim de ihtiyacımız olabilir biraz abini düşünün diye. yoksa bunun önüne gecmezsem hep böyle devam edecek biliyorum benim canım sikilacagina onlarinki sıkılsınSen sakin ol canım evet haklısın eşinin yaptığı hiç doğru değil sanki hiç öğrenmeyecekmişsin gibi davranması saçma sapan bişey yani. Ama bu şekilde sadece kendini strese sokuyorsun başka birşey yapmıyorsun sakin kalmaya çalış eşin gelince de konuşursun tekrar
Masallah canim en kullanisli yatak ben ilk kizimda kullandim simdi 2. Cocuktada kullanicamPark yatagimizi kurduk teyzeler
Yok kuzum ya sonuçlara baksın diye aradım ama yarın dönüş yapacak, iyi bari ya tek bende oldu sanıyordum korktumHdl normal canım, benim 20. Haftada senin gibi kolestrol yüksekti yağı kesin dediler bakalım bugün nasıl çıkacak
Dr gösterdin mi
iyi bari ya bi kaç kişide olunca korkum azaldı, doğumdan sonra geçer inşallahCnm iyi yapmışsın ohh içimin yağları eridirahmetliye benzettim k. V'mi
Oda yemk yemeden kalkmazdı. Üstün körü aklınca laf ederdi başkaları üzerınden.
@HejaR12 cnm guzel haberler almışsın masallh, için rahatlamıştır, 1 haftada 250 gr iyi gayet, bakalım bebım bebişim okadar almışmı, cuma günu belli olacak, kilosu gerıde kaldı sanki
Eysnl48 cnm bnımde kolestrolüm yuksek, doktor normal dedi.
En iyisini yapmışsın çünkü artık arsızlığa bağlıyor bir süre sonra benim kp de ilk evlendiğim zaman öyleydi hep eşimin sırtındaydı iki acıtasyon falan yapardı eşimde çıkarır çıkarır verirdi halbuki evde yan gelip yatan bir kaynm var onu bir işe sokup çalıştırsana yardımcı olsun sana yani 27 yaşında insan sıfır sorumluluk bende bı gün senin gibi çatlayıp söyledim onun bakması gereken bir evi var bizim de ihtiyaçlarimiz var dedim evde kv demin eski kocasından 2 tane de oğlu var üstelik çalışıp yiyorlar afedersin eşek gibi ama eve bir katkıları yok. Lafını esirgeme bugün bunu isteyen yarın neler ister şaşar kalırsın hiç bel bağlamasınValla dayanamayıp görümceme mesaj attım zaten bizim de ihtiyacımız olabilir biraz abini düşünün diye. yoksa bunun önüne gecmezsem hep böyle devam edecek biliyorum benim canım sikilacagina onlarinki sıkılsın
Ben kendim yaptım canımAy bayıldım bunaaaaa bende böyle birşey istiyordum ama bulamadimmm nerde yaptırdınnn
Aahhaaa kız bnde ne hıkayeler var.Valla dayanamayıp görümceme mesaj attım zaten bizim de ihtiyacımız olabilir biraz abini düşünün diye. yoksa bunun önüne gecmezsem hep böyle devam edecek biliyorum benim canım sikilacagina onlarinki sıkılsın
Benim de kp aynı maaşı bitiririr bir dahaki maaşa kadar eşimden borç para ister kendine de eşine de çocuklarına da hayrı yok yani öyle bı insan ama onun sorumsuzluğunu ben çekmek yüklenmek zorunda değilim eşim nasik herşeyi kendi başına yaptıysa o da öyle yapacak.esim parasını idare etmesini bilir herzaman bir birikimi olur ve ailesi için de elinden geleni yapar iyi niyetlidir bunu da çok iyi biliyorlar.Tanismaya gelindi mesela yine kv eşimden kart alıp harcama yaptı tamam sonra ödüyorsun da benim evime bir maaş giriyor kiradayiz belki cikisamadik bu ay kendi evinde oturuyor onlar kira derdi yok bişeyi yok ben sana da yetemem artık bir iki tak ettiii yani üç olmasına izin vermicemEn iyisini yapmışsın çünkü artık arsızlığa bağlıyor bir süre sonra benim kp de ilk evlendiğim zaman öyleydi hep eşimin sırtındaydı iki acıtasyon falan yapardı eşimde çıkarır çıkarır verirdi halbuki evde yan gelip yatan bir kaynm var onu bir işe sokup çalıştırsana yardımcı olsun sana yani 27 yaşında insan sıfır sorumluluk bende bı gün senin gibi çatlayıp söyledim onun bakması gereken bir evi var bizim de ihtiyaçlarimiz var dedim evde kv demin eski kocasından 2 tane de oğlu var üstelik çalışıp yiyorlar afedersin eşek gibi ama eve bir katkıları yok. Lafını esirgeme bugün bunu isteyen yarın neler ister şaşar kalırsın hiç bel bağlamasın
Kız beterin beteri varmış yaAahhaaa kız bnde ne hıkayeler var.
Evlendım ertesi sabah borçları kapatıcaz, hiçbişyden haberım yok tabi, eşim dıyor 20 gr bılezık şurdan almıştım, buna bu kdr, şuna sukadar, bakkala borç yazdırmışlar o vardı,bide sucuya 70 bidon su parası borcu vardı, alıp alıp ödememişler onu verdik. Buarada takıların hepsi bnım tarafımdandı onuda belirteyım
seni görünce kendimi görüyorum aynıAahhaaa kız bnde ne hıkayeler var.
Evlendım ertesi sabah borçları kapatıcaz, hiçbişyden haberım yok tabi, eşim dıyor 20 gr bılezık şurdan almıştım, buna bu kdr, şuna sukadar, bakkala borç yazdırmışlar o vardı,bide sucuya 70 bidon su parası borcu vardı, alıp alıp ödememişler onu verdik. Buarada takıların hepsi bnım tarafımdandı onuda belirteyım
Gerçekten mi ay çok mutlu oldumMasallah canim en kullanisli yatak ben ilk kizimda kullandim simdi 2. Cocuktada kullanicam
Saol kuzum aminn inşallahA Asliyokfotokopisivar cnm güle güle kullansın kızın beşiğiniçok guzelmiş, bn beşik kullanmıcam ilk zamanlar, oğlumun beşiği buyuk yer yok koymaya
İlk zamnlar babynest dusunuyorum,
Buarada idrar sonucum çıkmış, en koyu su içmeden vermiştım
Hersy negatif, glıkoz, protein, keton, lokosit vs.. Sadece bakteri var, yine 84 çıkmış, nyse braz içim rahatladı.
Ozaman kasık agrım enfeksıyondan değil
Vaayy helal olsun kız sana ellerine sağlıkBen kendim yaptım canımkartonu matbaada bastirdim kahve migrosta en uygunu vardi 12li 28 tl falandı cikolatada trendyoldan
Yani ilk evlendgımız zamanlar çok sıkıntı çektik maddi yönden, 2.5 yıl k. V ile oturdum, hep borç ödemeyle gecti ömrümüz, hep bi kredi faln, sonra ev aldık evi 5 senede ödedım, çalıştım 7 sene.Kız beterin beteri varmış yabenimki de takı paraliarindan borç kapatmak için istemişti daha sonra ben büyük anne dedenin yaninda konusunu açtım ki ödedi hemen sonra yoksa öyle üstüne bir su içerdim seninkiler geri de gelmedi anlaşılan
Ay bılmıyorumki bakteri neden olur acaba mantardan mı?Saol kuzum aminn inşallahbenimde yerim yok malesef bide oğlan babasıyla yatak odasinda bende kızla çocuk odasında yaticam o yüzden sifonyeri içim gide gide birine hayrına verdim oraya koycam park yatağı bende reflü yatağı aldım kuzum ilk zamanlar bende onda yatiricam inşallah bitane de ana kucağı var gündüzleri de salonda ona koyarım ay çok şükür temiz çıkmasına çok sevindim kuzum peki o bakteri yapıyor olabilir mi ağrıyı?
Bak şükür kuzum safra tahlillerine kadar istemiş. Kontrol altında olmana çok seviniyorum seninle haftalarımız aynı dualarım seninle Rabbim seni ve kızlarını korusun. Sakın stres yapma,Tedavi ve yatış nedeni olarak bunları verdi işe yarar inşallah
Canım bence doktoruna yaz, safra değerlerine baktırkızlar 3 4 gündür her yerim kaşınıyor yani bildiğiniz avuçlarımın içine kadar parmaklarımın arasına kadar her yerim kaşınıyor. böyle bir durum yaşayan var mı
eşlerin birbirlerine iyi gelmelerine birlikte emek verip birseylere sahip olmalarına çok saygı duyuyorumYani ilk evlendgımız zamanlar çok sıkıntı çektik maddi yönden, 2.5 yıl k. V ile oturdum, hep borç ödemeyle gecti ömrümüz, hep bi kredi faln, sonra ev aldık evi 5 senede ödedım, çalıştım 7 sene.
Ev borcu btti, işten çıktım 3 sene oldu işten çıkalı.
3 yıldır çok rahatladım, köye ev yaptık, tadiat, eşya aldık, yazlıgımda oldu evimde oldu. K. V 'den bı ev kaldı kirada şuan. Eşim eyt oldu çıkış parası aldı. Emeklisi var. Çok şukur,sıkıntı çektik ama rabbıme bin şukur şuan iyiyiz
İlk evlndgımde altınlarım hepsi gttı borca harca, şimdi kelepçedir, osmanlıdır faln tek tek aldırıyorum geri
Maşallah canım Allah helalinden daha çok versin herkese illa ki sıkıntılar olur biz ayrıyız herşeyi kendimiz yaptık kimseye el mahkum olmadık çok şükür ki durumumuz iyi. sıkıntı çekilir borca girilir ödenir bunlar hiç sıkıntı değil ama ailesi böyle yük olmaya devam edince bende şarteller atıyor bı yarariniz olmuyor zararıniz da olmasın başka şey istemiyorum kimsedenYani ilk evlendgımız zamanlar çok sıkıntı çektik maddi yönden, 2.5 yıl k. V ile oturdum, hep borç ödemeyle gecti ömrümüz, hep bi kredi faln, sonra ev aldık evi 5 senede ödedım, çalıştım 7 sene.
3 yıldır çok rahatladım, köye ev yaptık, tadiat, eşya aldık, yazlıgımda oldu evimde oldu. K. V 'den bı ev kaldı kirada şuan. Eşim eyt oldu çıkış parası aldı. Emeklisi var. Çok şukur,sıkıntı çektik ama rabbıme bin şukur şuan iyiyiz
İlk evlndgımde altınlarım hepsi gttı borca harca, şimdi kelepçedir, osmanlıdır faln tek tek aldırıyorum geri
Canim benim ne kadar mücadele etmişsin çok şükür mükâfatını da görüyorsun.. kendimi gördüm sen anlatirkenYani ilk evlendgımız zamanlar çok sıkıntı çektik maddi yönden, 2.5 yıl k. V ile oturdum, hep borç ödemeyle gecti ömrümüz, hep bi kredi faln, sonra ev aldık evi 5 senede ödedım, çalıştım 7 sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?