Tansiyonum alfamed içtikten sonra 13/8 e düştü canım , sıcaktan değil tabiki alerji ilacı avil yaptılar kaşıntım geçti kızarıklık şuanlık aynı kaldı tahlillerimi bana söylemediler doktor inceleyecek giderken dedilerSıcaklıktan böyle olur mu ya birşeyden birşeye cildin tepki vermiş demek ki.tahlillerin nasıl çıktı tansiyonun düzeldi mi
Öyle sanıyorum kuzum bir şey demediler bana doktor giderken öyle istemiş hemşireler de bilmiyor doktor tedaviye bir kaç ilaç eklemiş bir de ciğer geliştirici uygun görmüşCnm önlem amaçlımı yaptılar.
Kuzum ne olur ne olmaz diye yapmışlardır. Hatta yapmaları daha iyi değil mi bebekler için. Ciğer geliştiriciyle küveze girdiklerinde daha erken çıkarlar .hatta belki küveze bile gerek kalmaz ciğerler gelişirse 33. Haftaya kadar kilo da artarsa ? 33. Haftada doğum olabilir demiş çünkü doktorun.Ciğer geliştirici yaptılar..
Kuzum ciğer geliştirici şimdi yeni yaptılar yapmadan önce bugün hep durgunlaştı ultrasonda da hareketsizlerdi doktor karınlarından nefes alıp verdiklerini gösterdi kalplerini gösterdi şükür nst de iyi rahim uzunluğumu eşime söylemiş 1 hafta önce 25 mm di şimdi bugün 1. Hafta da 22 mm e düşmüş açıklık var mı yok mu soramamış eşim o sıra aklıma gelmedi o diyor bebek kilo almayınca panik yaptı eşim. Elim kolum bağlı test sonucumu sadece doktor görmüş bana bir şey demediler her yerim bugün bir anda kızardı dün sadece bacaklarımda vardı bugün neredeyse bütün vücudu sardı kimse bir şey bilmiyormuş gibi geriliyorum sadece doktorumun söylediklerini ciddiye alıyorum kime sorsam kızarıklığımı bilmiyor en sonunda doktorumu çağırdılar o söyledi bilinmezlik beni yoruyor kuzum yoksa ciğer geliştirici önlem amaçlıdır onların iyiliği içindir onu dert etmiyorum tek düşüncem bebekler iyi olsunKuzularim benimacaba ilacın içinde kortizon mu var ondan mı durgunlastilar ciğer geliştirici de de öyle oluyormuş ya. Çok şükür iyi olsunlarda bu tansiyon ne lanet bişeymis ya çıkınca düşmek bilmiyor kıyamam kuzum benim ya böyle çaresiz ve elin kolun bağlı beklemek çok zor inşallah güzel çıkar sonucun canım benim
Aynen kuzum sonradan iyi oldu diye düşündük biz de ama bir anda gelişince olaylar kimse bir şey demeden bir anda elimde iğneyle gelince bir de söylemiyor ben sormasam insan tedirgin oluyor ne yapıyorlar falan diye yoksa tabiki onların iyiliği için önlem amaçlıdır muhakkak şifa olsun inşallahKuzum ne olur ne olmaz diye yapmışlardır. Hatta yapmaları daha iyi değil mi bebekler için. Ciğer geliştiriciyle küveze girdiklerinde daha erken çıkarlar .hatta belki küveze bile gerek kalmaz ciğerler gelişirse 33. Haftaya kadar kilo da artarsa ? 33. Haftada doğum olabilir demiş çünkü doktorun.
Canım dualarımız seninle, stres yapma demek kolay biliyorum ama bugüne kadar çok güzel geldin bebişlerinin kiloları da iyiCiğer geliştirici yaptılar..
Kuzum dualarımız seninle. Ciğer geliştirici bence çok iyi olmuş tedbir amaçlı, doktorun sen endişelenme diye söylemiyor demek ki. Güzel haberlerini bekliyoruzAynen kuzum sonradan iyi oldu diye düşündük biz de ama bir anda gelişince olaylar kimse bir şey demeden bir anda elimde iğneyle gelince bir de söylemiyor ben sormasam insan tedirgin oluyor ne yapıyorlar falan diye yoksa tabiki onların iyiliği için önlem amaçlıdır muhakkak şifa olsun inşallah
Önlem amaçlı yapmışlardır canım yapmaları daha iyi tedirgin olma inşallah herşey yolunda gitsin bundan sonrası içinCiğer geliştirici yaptılar..
Kuzum sen ilaç aldın ya serum olarak onlardan da bebekler sakin olabilir. Avil falan uyku yapan ilaçlar ister istemez bebeklere de geçiyordur belki bi kısmı. Nst de kalp atışları iyiymiş çok şükürKuzum ciğer geliştirici şimdi yeni yaptılar yapmadan önce bugün hep durgunlaştı ultrasonda da hareketsizlerdi doktor karınlarından nefes alıp verdiklerini gösterdi kalplerini gösterdi şükür nst de iyi rahim uzunluğumu eşime söylemiş 1 hafta önce 25 mm di şimdi bugün 1. Hafta da 22 mm e düşmüş açıklık var mı yok mu soramamış eşim o sıra aklıma gelmedi o diyor bebek kilo almayınca panik yaptı eşim. Elim kolum bağlı test sonucumu sadece doktor görmüş bana bir şey demediler her yerim bugün bir anda kızardı dün sadece bacaklarımda vardı bugün neredeyse bütün vücudu sardı kimse bir şey bilmiyormuş gibi geriliyorum sadece doktorumun söylediklerini ciddiye alıyorum kime sorsam kızarıklığımı bilmiyor en sonunda doktorumu çağırdılar o söyledi bilinmezlik beni yoruyor kuzum yoksa ciğer geliştirici önlem amaçlıdır onların iyiliği içindir onu dert etmiyorum tek düşüncem bebekler iyi olsun
İnan ki bende anlamıyorum ben bu kadar rahat olamam gittiğim yerden inan ki vakitlice kalkarım ayıptır yok anam bana gelince gündüzden geliyor akşama kadar kalkmıyor ya akşam oluncada burda olduğunu öğrenince kaynimda geliyor 11-12yi buluyor gitmeleri bide çok konuşuyor artık beynimi hissetmiyorum bı sure sonraYa insanlar niye bu kadar düşüncesizbaşkası için bir şey yapacak gücümüz yok. Kendimi yorduğumda ben vicdan azabı bile çekiyorum bebeği düşünmedim ya rahim ağzı kısaldıysa ya kanama olursa ya kasılmalar başlarsa erken doğarsa diye düşünüyorum hep.
Ay bayıldım bunaaaaa bende böyle birşey istiyordum ama bulamadimmm nerde yaptırdınnnElimin emeği olan her şeyi daha çok seviyorumbitirdim oğluşumun çikolatalarını
Maşallah canım bak panik yapmana değmedi boşuna kendini üzdünKızlar muayeneden çıktım, şükürler olsun bebeğim tam haftasıyla uyumlu çıktı, ne yapıyorsan devam et dedi, 1 hafta da 250 gr almış bebeğim, 30+2 1550gr çıktı
Tansiyonum da muayeneden sonra düştü dediğim gibi, suyu vs iyiymiş, hareketlerini takip et dedi
2 hafta sonra tekrar kontrole
Hep güzel haberler alalım
Canım benim kontrol altındasınız en güvenli yerdesiniz doktorun da bütün önlemleri almış bütün gerekli tetkikleri yapmış zaten anladığım kadarıyla iyi olun inşallahTansiyonum alfamed içtikten sonra 13/8 e düştü canım , sıcaktan değil tabiki alerji ilacı avil yaptılar kaşıntım geçti kızarıklık şuanlık aynı kaldı tahlillerimi bana söylemediler doktor inceleyecek giderken dediler
Kullanmayacaklarini ayır dediler bakacaklarmis ona göre bende kötü olanları ayırdım çatıya kaldırdım lekesiz sağlam olanları da ayırdım inşallah ihtiyaç olmaz bakalım ben guvenemeyip aldım zaten birşeyler çok şükür yenidoğan dönemi iyi sonra yaz geliyor zaten öyle böyle alınır birşeylerNe kadar ayıp gerçekten, ben oğluma aldıgım kıyafetleri bir daha bebek düşünmüyorum diye hep dağıttım bir cogunda etiketi üstündeydi düşün 7 kat yabancıya verdim, etiketsizlilerden lekeli vs varsa ayırdım vermedim aman insanlar utanmasın dedim ki o kıyafetlerde 3 çocuk büyüdü, 3 kuzen büyütmüşler yani halende veriyorum lekeli vs varsa ayırırım. Hayır akraba falan değil bunlar eşinde hiç salağa yatmasın canım senin için siniyorsa al giydir onları de, gerekirse yüzlerine açık açık söyle kusura bakmayın ama ağzı yüzü bir yana gitmiş yırtık pırtık kıyafetleri ben belediyenin geridönüşümüne atıyorum ki bunlarıda öyle yapalım bence çünkü benim çocuğumun kıymeti bu kadar olmamalı sizin gözünüzde, şahsen ben bunları kullanmam siz kullanırsanız bir tane daha doğurup kullanın diye benim artık kafa bu valla içimde kalıp bana dert olacagına, söyleyeyim onlara dert olsun banane
Doktorunda seni panik yapma diye bilgilendirmiyor ama böyle de ne olduğunu bilmediğin için panik yaparsın usluplu bir şekilde bari bilgilendirse seni... Ciğer geliştirici olman çok iyi olmuş en azından için rahat eder kuzumKuzum ciğer geliştirici şimdi yeni yaptılar yapmadan önce bugün hep durgunlaştı ultrasonda da hareketsizlerdi doktor karınlarından nefes alıp verdiklerini gösterdi kalplerini gösterdi şükür nst de iyi rahim uzunluğumu eşime söylemiş 1 hafta önce 25 mm di şimdi bugün 1. Hafta da 22 mm e düşmüş açıklık var mı yok mu soramamış eşim o sıra aklıma gelmedi o diyor bebek kilo almayınca panik yaptı eşim. Elim kolum bağlı test sonucumu sadece doktor görmüş bana bir şey demediler her yerim bugün bir anda kızardı dün sadece bacaklarımda vardı bugün neredeyse bütün vücudu sardı kimse bir şey bilmiyormuş gibi geriliyorum sadece doktorumun söylediklerini ciddiye alıyorum kime sorsam kızarıklığımı bilmiyor en sonunda doktorumu çağırdılar o söyledi bilinmezlik beni yoruyor kuzum yoksa ciğer geliştirici önlem amaçlıdır onların iyiliği içindir onu dert etmiyorum tek düşüncem bebekler iyi olsun
vanım şifa olsun şubat grubunda bir kaç kişiye önlem amaçlı yapıldı ama onlar daha doğum yapmadılar diye hatırlıyorum dr x biri galiba illa iğne oldu diye doğmazlar bir de doğumda mutlaka bu ölçülenden 300 gram en az ağır çıkıyorlarAynen kuzum sonradan iyi oldu diye düşündük biz de ama bir anda gelişince olaylar kimse bir şey demeden bir anda elimde iğneyle gelince bir de söylemiyor ben sormasam insan tedirgin oluyor ne yapıyorlar falan diye yoksa tabiki onların iyiliği için önlem amaçlıdır muhakkak şifa olsun inşallah
Sen sakin ol canım evet haklısın eşinin yaptığı hiç doğru değil sanki hiç öğrenmeyecekmişsin gibi davranması saçma sapan bişey yani. Ama bu şekilde sadece kendini strese sokuyorsun başka birşey yapmıyorsun sakin kalmaya çalış eşin gelince de konuşursun tekrarAy kızlar bu günden beri stres ve sinirden sanırım yüzüm kıpkırmızı oldu tansyonum çıktı galiba kızım da bir iki hareket dışında hareketli değil.Gorumceye de mesaj attım hala cevap vermedi eşim de daha eve gelmedi
Yaa yazısı harika olmusssElimin emeği olan her şeyi daha çok seviyorumbitirdim oğluşumun çikolatalarını
Evet ölçülenden yukarı çıkıyormuş kiloları genellikle benimde doktorum öyle demişti çok nadir söylediğimizin altı çıkan dedi genellikle üzeri oluyor dedi bebikler 2kg vardır iyiki de yapmışlar ciğer geliştiriciyi bebeklerine hemencecik kavuşursun küveze alınırsavanım şifa olsun şubat grubunda bir kaç kişiye önlem amaçlı yapıldı ama onlar daha doğum yapmadılar diye hatırlıyorum dr x biri galiba illa iğne oldu diye doğmazlar bir de doğumda mutlaka bu ölçülenden 300 gram en az ağır çıkıyorlarkorkma sen kızların keyfi yerindedir uyuyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?