2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben görümcemle yakınım ama o da insaflı yani o konuda şanslıyım3 yaş çok diğilki ondan çıkmıyor senden birde ortak diyorsun

Ayy o nasıl güzel bir elbiseeee hele bak hele şalıda şekil şükül baglamişş ayy sansürsüz halini çok merak ettim yaaaa karnında nasıl büyümüş maşallahh
Sağol canımsen beni açık halimi görseydin o zaman daha çok şekil şükül saçlarımı yapardımSeni gördüğüm için özelden atarım sana resmimi

Sağol canımsen beni açık halimi görseydin o zaman daha çok şekil şükül saçlarımı yapardımSeni gördüğüm için özelden atarım sana resmimi
Yaa kız bide azerilerin saclari çok güzel oluyor çok kiskaniyoruuuum seninde öyle mi bele kadar sımsıkı saçları var hep Azeri kızlarının hahah torpilliyim yaşasınn

Yaa kız bide azerilerin saclari çok güzel oluyor çok kiskaniyoruuuum seninde öyle mi bele kadar sımsıkı saçları var hep Azeri kızlarının hahah torpilliyim yaşasınn
Bura gelerken saçlarım çok uzundu ve kalın kuaföre giderken 3 kişi saçıma fön yapıyordu ayy nasıl kalın saçlarınız var diyordularsonra kapandım azcık kestirdim tabi çok zor oluyor..

Bura gelerken saçlarım çok uzundu ve kalın kuaföre giderken 3 kişi saçıma fön yapıyordu ayy nasıl kalın saçlarınız var diyordularsonra kapandım azcık kestirdim tabi çok zor oluyor..
Maşallah o nasıl bir saç evet kapalıyken zor olur bide bebekle o kadar uzun saçı kurutman falan da zor olurdu iyi yapmışsın kuzum

kızlar 3 4 gündür her yerim kaşınıyor yani bildiğiniz avuçlarımın içine kadar parmaklarımın arasına kadar her yerim kaşınıyor. böyle bir durum yaşayan var mı
Canım Karaciğer ve Safra Asidi değerlerine mutlaka baktır bende 26. Haftada başlayan kaşıtılarım 28. Haftalarda felaket derecelere gelince yaptırdım safra asidi değerim 28 çıktı Ursactive ilaç kullanıyorum çok şükür değerim düştü kaşıntılarım baya azaldı uyuyabiliyorum ama bebek açısından riskli oldugu için 37. haftada doguma alacak dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…