2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
inşaAllah baktıracağım, seninde her yerinde mi kaşıntı var yoksa sadece eller ve ayaklarda mı

Kızlar ya bugün üç kere su geldi benden, hatta ilkinde gittim çamaşırımı değiştirdim sonra tekrar aktı böyle damla şeklindeydi bacağıma geldi falan. Yani idrar olmadığına eminim, akıntı gibi de değil. Ama öyle bebek suyu olsa bi anda fazla gelmez mi, ne diyorsunuz Doktorum da izinde

Bende anlamadım normalde 24 saat arayla olur diyor internette baba 24 saatten daha az bir sürede yapmış olacaklar sabaha sabırsızlandım iyice
Kuzum senin kaç hafta oldu sen 32 gibi bekliyorum demiştin ondan mı erken yapıyorlar acaba

Kuzum bana doktorum su gelirse şarıl şarıl olur kokusu bi değişiktir rengi berrak olmaz demişti ama burada suyu sızıntı gelenler olmuş bilemedim ama bi acile gitsen amniyo sure testi yapıyorlar bende suyum geldi sanıp yaptırmıştım su değilmiş

azar azar da su gelebilir canım bir anda gelcek diye bir şart yok yakın bir tanıdığım yaşadığından biliyorum çünkü
bence doktoruna ulaşabiliyorsan muhakkak sor ulaşamıyorsan da bir hastaneye git bence mutlaka

Bildiğim kadarıyla damla damla da gelebiliyor, erteleme bence canım. Kendi doktorun yoksa da başka yere git göster

Sende de mi geldi böyle su gibi ya, eşim gidelim acile dedi ama ben kaç kez gittim böyle artık ebelerden utanır oldum durmadan acile gidiyorum doğuruyorum diye
Ya olmazsa doktora ulaşmaya çalışayım ama inşallah su değildir şimdi durdu gibi

canım ne olacak kaç kere doğurduk da bilelim doğurup doğurmadığımızı boşver sen ebeleri git bence önemli bir durumsa sonra pişman olursun

Hayir canim bazende su damla damla gelebiliyormus bence acile gidin bi

canım ne olacak kaç kere doğurduk da bilelim doğurup doğurmadığımızı boşver sen ebeleri git bence önemli bir durumsa sonra pişman olursun
Doğru diyorsun Tamam canım teşekkür ederim, korktum ya inşallah bir şey yoktur hazır değilim çünkü

Bende anlamadım normalde 24 saat arayla olur diyor internette baba 24 saatten daha az bir sürede yapmış olacaklar sabaha sabırsızlandım iyice
Bende merak ettim acaba aklında doktorun ne ama eminim iyi bir doktorun var canım en zor dönemleri atlattın zaten doktorun demişti iyi dayandın diye bir bildiği var kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…