2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bence de bı acile git sızıntı şeklinde de gelebilir su belli olmaz bide aktı diyorsun demekki tutamamissin idrar olsa tutuluyor suyu tutulamiyormus

Kızlar yaaa benim bugünden beri sağ tarafım sert ve ağrı girip çıkıyor ama genelde bebeğim hep orda hareket ediyor tam da orası yani, acaba kasılma gibi bir şey mi ki ? Yoksa bebeğim mi yapiyor öyle bilemedim ama bayağı sert ve ağrı girip çıkıyor sol tarafımda bir şey yok

Kızlar selam bu sefer ben geldim tansiyondan biraz mısır patlatmıştım kalbim çarptı tansiyonumu ölçeyim dedim 3 kere peş peşe farklı çıktı 16-6 / 15-8 / 14-7 açıkçası tedirgin oldum hangisine inancağımı bilemedim of

Kızlar bu arada sordum ciğer geliştirici 3 doz yapılmış tek seferde bugün yarın sabah doktor onayından sonra bi 3 doz daha yapacağız dediler kafam karıştı
Canım bence doktorun hazırlık yapıyor ne olur ne olmaz diye

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3374961 benim oğlan şimdiden kardeşinin kıyafetlerine çöktü
Oyyşş bal surat bal
Canım benim aile hekimimdeki ebe suyum 33. Haftada azar azar gelmiş ben farketmemişim dedi sen başka doktora git bekleme inşallah sıkıntılı bir durum yoktur sen yinede git için rahat etsin

Canım üçüde yüksek çıkmış malesef

Sıtres yapma yarın belli aralıklarla tekrar ölç baktın yine yüksek doktoruna haber ver
Limonlu su içtim belki cihazda sıkıntı vardır diye eşimi ölçtüm onun 12 benim 17 çıktı korktum açıkçası acile gidicem zaten tansiyondan dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum doktorum yükselirse gel demişti

Geçmiş olsun inşallah

Oyyşş bal surat bal

Canım benim aile hekimimdeki ebe suyum 33. Haftada azar azar gelmiş ben farketmemişim dedi sen başka doktora git bekleme inşallah sıkıntılı bir durum yoktur sen yinede git için rahat etsin
Hadi ya bir sıkıntı olmuş mu peki bebeğe, hastahaneye gidemedim şimdi ama sabah doktorla görüşeceğim hem tahlillerime bakacak durumu da söylerim artık ne derse öyle yapacağım

Geçmiş olsun defne, ne yaptın gittin mi acile

B Buddy x canım şimdi okudum yazışmaları doktor önlemini alıyor bence, doktorun baya titiz olması gerçekten çok güzel. Sabaha zaten durum netleşir. Şükür güzel haftalara geldin. Bakalım kontrolde ne diyecek kuzum. Tansiyonun normal ama bebeğin akışına falan bakacaktır, ama elbette temennim 2 hafta beklesin bu güzel prensesler. Benimde kasılmalarım çok arttı uykumdan uyandım resmen

Galiba hepsi yüksek sayılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…