2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet canım B Buddy x doktorların temkinli davranıyorlar. Doğumu sen de Ocak sonu gibi diyordun belki onlar da hazırlanıyorlar

Kızlar kasılmalarım çok var, Dr yazdım şimdi kalıp duş alayım dedim. Ağrı belime kadar çıkıyor. Kasılmadan ziyade ağrı hissediyorum ve ciddi korkmaya başladım. Baya sık oluyor. Panik oldum başka Dr gitmek istemiyorum. Kendi doktorum ne yazacak onu beklemek istiyorum

Aman Allah korusun hepimiz için şuan çok erkrn

Bulantım baş dönmem devam ediyor canım en son 13-7 di tansiyonum serum nst tansiyon sürekli kontrol ediliyor yarın sabahtan 24 saatlik idrar biriktiricem sanırım yarın sabaha kadar buradayım
Ay canım, Allahı korusun bizleri bebeklerimizi, inşallah seninde normale döner, bende pek iyi değilim kasılmalarım sıklaştı. Duş alayım dedim. Evet canım çok erken bizim için 32+1 im ben, inşallah sorunsuz şöyle 35,36 ları görsek

30+3 te ben korkuyorum ya inşallah tek seferlik bişeydir

Eysnl48 canımm sende bilgi ver mutlaka . Su olduğuna nasıl emin olucaz hala anlamış değilim. Ben günlük ped kullanıyorum . Haliyle günlük pedimde hep bir ıslaklık oluyor ama su mu akıntı mı anlayabilecek birikimim yok

Beni yatırdı doktorum 24 saatlik idrar toplanıcak ve tansiyon takip edilcek dedi 16 dan 13 e düştü daha da düşmedi sürekli bakılacakmış
Canım bak düşmeye başlamış tansiyonun stres yapma emin ellerdesin çok şükür evde insan daha çok kötü oluyor , iyi olacaksın

Canım benim dünden beri kasılmalarım vardı doktora yazdım bekliyorum sıcak bir duş aldım, bakalım doktor ne diyecek acile gitmek istemedim
Geçmiş olsun Ben de geçen gün sabaha kadar kasıldım karnım belim falan çok kötüydü, sıcak tut karnını bir de yatma bence yatınca daha da artıyor. İnşallah devam etmez ya

Canım benim dünden beri kasılmalarım vardı doktora yazdım bekliyorum sıcak bir duş aldım, bakalım doktor ne diyecek acile gitmek istemedim
Tamam canım şifa olsun , duş iyi gelebilir iyi düşünmüşsün, doktor bir an önce görürde canım ona göre hareket edersin , dayanabilecek gibiysen doktorun en doğru olanı söyler

Tamam inşallah canım bugün doktora diyeceğim sızıntı gibi olduğunu ama devamının gelmediğini bakalım ne diyecek, gerçekten nasıl anlayacağız biz ya bunu

Tamam inşallah canım bugün doktora diyeceğim sızıntı gibi olduğunu ama devamının gelmediğini bakalım ne diyecek, gerçekten nasıl anlayacağız biz ya bunu
Sırf bu bilgi eksikliğinden dolayı evde doğurcam diye aklım çıkıyor sonuçta kimisinin su geliyor , kimisinin nişan geliyor belirti olarak. Allahım nolur nişan gelsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…