2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım çok geçmiş olsun neden oldu ki böyle inşallah göreceğiz az kaldı erken doğumu beklenenler en gec doğuranlar oluyor aslında içini ferah tut

Canım hiç öyle düşünme en ufak farklılık hissettiğinde hiç ihmal etme aklına soru işareti kalmasın ben en ufak bir şey de gidiyorum kim ne düşünürse düşünsün senin sağlığın daha önemli

B Buddy x nasıl oldun canım? Kız ben çok giremiyorum doğurursan beni de etiket yap Tabii inşallah 1-2 hafta daha dayanır bizim sabırsız kızlar
Kız herhalde doğurmadan buraya yazabilirim ya da doğurdum diye bilemiyorum o anki şartları ama mutlaka bir şekilde yazarım Allahın izniyle çok şükür alfamed iyi geliyor diye düşünüyorum ben bir de avil iğne sayesinde kaşıntı kızarıklık geçiyor ilaç etkisi bitince başlıyor yine ama bakalım doktor 11-12 arası bilgi verecek çağırıp inşallah gerçi bu gece yarım yamalak uyudum her 2 saatte bir magnezyum serum ve antibiyotik bir de kan sulandırıcı vurmaya geldiler

Mısır tuz ve yağdan olabilir canım ama tanede düzenli ölçüm takibini 2 saatte bir yap ben öyle yapmıştım sonra tansiyon olduğuna emin oldum. Duruma göre doktoruna da bilgi ver en azından onunda bilgisi olsun mutlaka

Geçmiş olsun canım nasılsın şimdi

İnşallah kuzum en azından min 1 hafta daha böyle dayansalar ya da diğer bebek kilo alırsa sorun yok dedi doktorum merakla doktorun hastaneye gelmesini bekliyorum

Kuzum kasılmalar çok mu sık oldu ya doktoruna haber etsene bugün belki bi serum falan taktırır rahatlarsın çünkü o kasılma bugün böyleyse yarın ya düzeliyor ya da daha da devam ediyor insanın canını sıkıyor şimdi nasılsın

Evet canım B Buddy x doktorların temkinli davranıyorlar. Doğumu sen de Ocak sonu gibi diyordun belki onlar da hazırlanıyorlar
Kız ben hala Ocak sonu hissediyorum Rabbim büyük
Dün sabahta doktora gitmeden annemin içine mi doğdu naptı kadın geleyim evinin detaylı doğum temizliğini yapayım dedi bitin dolapları indirdi kaldırdı iç dış bütün duvarları evi resmen pakladı bende onlar daha temizlik yaparken doktora geldim içine doğdu herhalde anneminde sonra hastaneye gelip nst de kalp atılı duyunca ağladı iyice bi kötü oldum

Beni yatırdı doktorum 24 saatlik idrar toplanıcak ve tansiyon takip edilcek dedi 16 dan 13 e düştü daha da düşmedi sürekli bakılacakmış
İnşallah düzene girer kuzum endişe etme diyoruz ama o an insan bi afallıyor eminim bir tedaviyle sana da müdahale ederler alfamed olur serum olur doktorlar emin ol bir şekilde ilaçlarla durdurmak için elinden geleni yapıyorlar en azından kontrol altında senin de gönlün biraz ferahlamış oluyor

Sürekli nst bağlanıyorum nstler çok iyi dedi doktorum 24 saatlik idrar takibi ve tansiyon takibi yapılacak yarın sabah 8 gibi anca taburcu ederim dedi

Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah canım

Sürekli nst bağlanıyorum nstler çok iyi dedi doktorum 24 saatlik idrar takibi ve tansiyon takibi yapılacak yarın sabah 8 gibi anca taburcu ederim dedi
Olsun canım en azında gözetim altındasın her şey yoluna girsin Allahın izniyle sorun çıkmasın tedavini de ol sağlıkla evine dön
Benimde nst temizdi şükür tansiyonumu alfamed alerjiyi kaşıntıyıda avil ile kontrol altına aldılar kasılmaları da magnezyum serum ile yani bir şekilde müdahale ediyorlar doktoruna güven süreci en iyi şekilde yönetir eminim sen de rahatlamış olursun evde stres daha kötü bu durumda

Yaa ne kadar duygusal anlar içine doğar annelerin. Sen de annesin artık bence senin de içine doğmuş hayırlısı artık hepimiz hazır sayılırız doğuma bebişler ne zaman isterlerse buyursunlar bekleriz

Yaa ne kadar duygusal anlar içine doğar annelerin. Sen de annesin artık bence senin de içine doğmuş hayırlısı artık hepimiz hazır sayılırız doğuma bebişler ne zaman isterlerse buyursunlar bekleriz
Ayy ben hiç hazır değilim
Şaka bir yana hangisinin hayırlısı olduğunu bilemiyoruz, en hayırlı vakitte gelsin bebeler

Çok şükür geceden daha iyiyim tansiyonum 13-7 çıkıyor devamlı serumda midemi rahatlattı birazcık evet gözetim altındayım o yüzden çok rahatladım hastaneye gelince

Sırf bu bilgi eksikliğinden dolayı evde doğurcam diye aklım çıkıyor sonuçta kimisinin su geliyor , kimisinin nişan geliyor belirti olarak. Allahım nolur nişan gelsin amin
Hahahah Ya şöyle 37. Haftalara gelsek anlarız diye düşünüyorum ama bakalım.
Doktorum aradı az önce, değerlerim düşük çıkmış yine bisürü ilaç iğne falan yazmış. Sızıntıyı söyledim enfeksiyonun var akıntıdır devam etmediyse iyi dedi. Kasılmam olduğunu da söyledim geçen hafta, magnezyumu gerekirse sabah akşam iç dedi acil bi durum olduğunda da gel dedi şimdilik gitmiyorum yani bakalım bizim oğlanın nasıl isteyecek paşa keyfisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…